PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Napravise ozbiljniji ugovor nego premijerligasi transfer
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znas turci imaju nevjerovatno jak osjecaj nacionalnog ponosa, vjeruj da to nigdje nisam vidio. Za njih je zastava svetinja. Tako da ne vidim problem u tome da turci zajedno sa nama pokazuju da je i turski narod kao i narod BiH protiv stradanja u Siriji?MortemHz je napisao/la:
Ma niko im ne brani da dolaze ovdje da studiraju kao i da rade ali sto nose ove zastave sa sobom nikad mi nece biti jasno
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne radi se uopste o tome, vec o Turkozaciji svega i svacega tamo gdje Turci dodju, na silu namecu svoje od ponosanja, obicaja do pogleda na neke stvari i to je najveci problem jer se dobar dio naseg neobrazovanog, zatucanog i glupog naroda na to prima.FrancescoTotti je napisao/la:Znas turci imaju nevjerovatno jak osjecaj nacionalnog ponosa, vjeruj da to nigdje nisam vidio. Za njih je zastava svetinja. Tako da ne vidim problem u tome da turci zajedno sa nama pokazuju da je i turski narod kao i narod BiH protiv stradanja u Siriji?MortemHz je napisao/la:
Ma niko im ne brani da dolaze ovdje da studiraju kao i da rade ali sto nose ove zastave sa sobom nikad mi nece biti jasno
Bosnjaci sa Turcima imaju samo jedno zajednicko a to je vjera i nista vise, po nekoj logici Turci su nama neprijatelji, unistili su nam drzavu, svrgnuli kralja, i drzali nas pod okupacijom skoro 500.godina, dok se istovremeno Bosnjo raduje na utakmicama sa zastavom liljanima dok istovremeno stuje i cijeni Tursku i tursku zastavu, istu tu zastavu koja je nama unistila drzavu, svrgnula kralja i pogazila istu tu zastavu sa liljanima, ali Bosnjo inace nebi bio Bosnjo da je drugacije, problem naseg naroda je sto nismo imali kulturnu, politicku, vjersku i svaku drugu transformaciju kada su svi veliki narodi to imali sa pocetka 20.stoljeca, sto zbog ratova, sto zbog okupacija sto zbog toga sto je neko drugi nama vladao, sve u svemu proci ce jos godina dok se nesto ne promjeni, to je sva poenta ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo ako mi vjerujes to sam bas htio napisati ali si me preduhitrio. Znam ja da je svetinja ali i moja je zastava svetinja meni kao i drugima sigurno, ali opet ne bi dosao u Tursku kao Bosanac i sada stavio svoju jer nemam veze sa Turskom a nit je rat u Turskoj ili nesto. Ne bi nametao svoje a oni nekako 'nasilno' to rade svuda. Dzaba se stvara pogresna slika majke mi. Nemam ja nista protiv toga da me neko pogresno ne shvati, zastava k'o i svaka druga, imas na crkvama kad je neka veca stvar dodane zastave hrvatske recimo sto sam vidio par puta ali ovako na javnim skupovima ne znam vala... siguran sam da 90% ljudi i nacija sirom svijeta nije za ratove i da niko nece mrtve ljude ne samo u Siriji nego svugdje, i kod nas je isto bilo ali eto opet hiljadu nekih zastava bi bio cirkus po meni. I onaj iz jevrejske zajednice je dosao kao i neki jevreji danas pa nisu Davidove zvijezde nosili i to, ako me shvatas o cemu pricam.FrancescoTotti je napisao/la:Znas turci imaju nevjerovatno jak osjecaj nacionalnog ponosa, vjeruj da to nigdje nisam vidio. Za njih je zastava svetinja. Tako da ne vidim problem u tome da turci zajedno sa nama pokazuju da je i turski narod kao i narod BiH protiv stradanja u Siriji?MortemHz je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@mortem druze evo ti si prvi koji mi kaze da turci 'nasilno' masu svojim zastavama... iskreno mene zaboli, nek masu gdje hoce, u wc-u ako zele, kao sto kazes meni su jedina svetinja moji ljiljani, ali me nimalo ne smeta kada vidim te njihove studente kako masu po carsiji i sl. Mislim ono, pola drzave nam mase fasisoidnim zastavama al opet nama problem turski studenti po carsiji. Nidje mi veze...
@hrasno u potpunosti se slazem s tobom, i imam isto razmisljanje. Samo nikako ne vidim sta nam to oni danas namecu?
@hrasno u potpunosti se slazem s tobom, i imam isto razmisljanje. Samo nikako ne vidim sta nam to oni danas namecu?
- MocMahale444
- Hrasno1921
- Kontakt:
Namecu nam kolektivna sunecenja djece gdje su nasa djeca obucena u Tursku narodnu nosnju, namecu nam obicaj da u serijatskom vjencanju mlada oko ruke nosi crvenu maramu sto simbolizira cistocu i da je nevina, obicaj kakav je na ovim prostorima poznat samo kod cigana (vidjam zadnjih godina to), namecu nam to da se nasa svijest i pogled prema svijetu orijentira kroz njihov stav a ne nas nacionalni (najcesce vidimo to u politici),namecu nam kolektivno turcenju u vidu idelaizacije svega i svacega sto je Tursko, obiljezavanje nacionalnog Turskog praznika "Dana djeteta" itd. ima tu jos mnogo toga ali se ne mogu svega sjetiti ...FrancescoTotti je napisao/la:@mortem druze evo ti si prvi koji mi kaze da turci 'nasilno' masu svojim zastavama... iskreno mene zaboli, nek masu gdje hoce, u wc-u ako zele, kao sto kazes meni su jedina svetinja moji ljiljani, ali me nimalo ne smeta kada vidim te njihove studente kako masu po carsiji i sl. Mislim ono, pola drzave nam mase fasisoidnim zastavama al opet nama problem turski studenti po carsiji. Nidje mi veze...
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 14 dec 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Malo se.re.s...FrancescoTotti je napisao/la:Znas turci imaju nevjerovatno jak osjecaj nacionalnog ponosa, vjeruj da to nigdje nisam vidio. Za njih je zastava svetinja. Tako da ne vidim problem u tome da turci zajedno sa nama pokazuju da je i turski narod kao i narod BiH protiv stradanja u Siriji?MortemHz je napisao/la:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FrancescoTotti
- Kontakt:

@krmak sta je problem rvatino?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kod mene u kuci med i mlijeko pajdo moj, ti poceo kao predsjednica rezervne ti drzave da pricas sta to ima novo kod meneRigoletto je napisao/la:Kod nas nema problema. ove kod vas ti ne mogu objasnjavati kad vec sam ne shvacas. Upitaj nekog od ukucana da te malo pogura, mozda skontasFrancescoTotti je napisao/la:[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] e svasta
@krmak sta je problem rvatino?

Cuj namecu nam.Bas toljagama tuku ko nece.Hrasno1921 je napisao/la:Namecu nam kolektivna sunecenja djece gdje su nasa djeca obucena u Tursku narodnu nosnju, namecu nam obicaj da u serijatskom vjencanju mlada oko ruke nosi crvenu maramu sto simbolizira cistocu i da je nevina, obicaj kakav je na ovim prostorima poznat samo kod cigana (vidjam zadnjih godina to), namecu nam to da se nasa svijest i pogled prema svijetu orijentira kroz njihov stav a ne nas nacionalni (najcesce vidimo to u politici),namecu nam kolektivno turcenju u vidu idelaizacije svega i svacega sto je Tursko, obiljezavanje nacionalnog Turskog praznika "Dana djeteta" itd. ima tu jos mnogo toga ali se ne mogu svega sjetiti ...FrancescoTotti je napisao/la:@mortem druze evo ti si prvi koji mi kaze da turci 'nasilno' masu svojim zastavama... iskreno mene zaboli, nek masu gdje hoce, u wc-u ako zele, kao sto kazes meni su jedina svetinja moji ljiljani, ali me nimalo ne smeta kada vidim te njihove studente kako masu po carsiji i sl. Mislim ono, pola drzave nam mase fasisoidnim zastavama al opet nama problem turski studenti po carsiji. Nidje mi veze...

Druze kao narod ne simpatisem ih jer su prgavi ali su miljama od nas.
Ljudi na skupu u Istambulu skandiraju i traze od Erdogana da pokrene vojsku i udje u Siriju.
Nama pred nosom cjepaju drzavu vlastitu i organizuju referendume ne vidjeh ni stotinu bosnja da protestiralo.
Pred nosom nam se desavaju gore stvari,u vlastitoj drzavi ali bosnji smeta neki tamo turski student sto mase zastavom svoje zemlje i protestuje i suosjeca sa muslimanskim narodom.
Sram ga bilo.
Ali ne smeta Bosnji kada on "zapali"Brisel,Pariz,Bec i kada 20 000 bosnja mase hiljadama nasih zastava.Ne smeta Bosnji kada u Becu hiljade se skupe zbog srebrenice a medju njima stotine turaka.Ne smeta Bosnji zastava HB po hercegovini na granicnim prelazima (ni 10 ljudi nije se skupilo da protestuje )ali eto smeta mu jedna ili dvije turske zastave nekog tamo studenta koji se zgraza zbog zlocina nad zenama i djecom.
Turci tenkove"pobacase"golim rukama u Bosfor,a Bosnji sve smeta,osim onog sto mu se u vlastitoj drzavi desava.
Cudan smo narod
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ne slazem se s tobom u vezi ovoga sto si pisao za Siriju, ali ovo je 100% istina. Pogotovo ovaj zadnji dio, sto pokusavam brojnim bekanima sa krizom identiteta da objasnim.Hrasno1921 je napisao/la:
Ne radi se uopste o tome, vec o Turkozaciji svega i svacega tamo gdje Turci dodju, na silu namecu svoje od ponosanja, obicaja do pogleda na neke stvari i to je najveci problem jer se dobar dio naseg neobrazovanog, zatucanog i glupog naroda na to prima.
Bosnjaci sa Turcima imaju samo jedno zajednicko a to je vjera i nista vise, po nekoj logici Turci su nama neprijatelji, unistili su nam drzavu, svrgnuli kralja, i drzali nas pod okupacijom skoro 500.godina, dok se istovremeno Bosnjo raduje na utakmicama sa zastavom liljanima dok istovremeno stuje i cijeni Tursku i tursku zastavu, istu tu zastavu koja je nama unistila drzavu, svrgnula kralja i pogazila istu tu zastavu sa liljanima, ali Bosnjo inace nebi bio Bosnjo da je drugacije, problem naseg naroda je sto nismo imali kulturnu, politicku, vjersku i svaku drugu transformaciju kada su svi veliki narodi to imali sa pocetka 20.stoljeca, sto zbog ratova, sto zbog okupacija sto zbog toga sto je neko drugi nama vladao, sve u svemu proci ce jos godina dok se nesto ne promjeni, to je sva poenta ...
19091921
Ma kakvo god misljenje imali o Turcima, jaki su i neka ih. Bolje takve imat na svojoj strani nego protiv 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sarajlije kad su pisali da je ublehas mi se smijali,sta vi znate...ljudi upravu bise,sad se vidi.

- Thetraphak1921
- Kontakt:

Plati porez, americka varalice ! Bijednik se dicio kako sedmicno trosi 20.000KM te busao u prsa kao jedini zivi vlasnik Iphone telefona koji ima datum, a igrace na minimalac prijavljivao te odbijao placati doprinose na cijelokupan iznos.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:
Plati porez, americka varalice ! Bijednik se dicio kako sedmicno trosi 20.000KM te busao u prsa kao jedini zivi vlasnik Iphone telefona koji ima datum, a igrace na minimalac prijavljivao te odbijao placati doprinose na cijelokupan iznos.
Ako tako nastavis da ga provociras kupit ce Zeljku kurvu samo da je ugasi.Thetraphak1921 je napisao/la:
Pitaj debila pod nikom Penis.
On se privatno druzi sa Azmirom.Azemica mu kupio pastetu jednom na gostovanju, jer je njegov prijatelj Alisin mali pojeo 2 ukradene pastete i nas junak Penis bi ostao gladan da nije bilo Azemice.
Zbog toga Indir i jeste protiv njega.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nas ne moze kupiti jer nema toliko novca a vala i minus mu je sto ne placa porez.
- TobeYarabi
- Kontakt:
dnevnica 20000 al doso malo krasti po tzPA NIJE BABUKA DŽABA MILIONER AHAHAHA DNEVNICA 20000km

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.