Jedan na prvu...
Fuenlabrada igra strašno na svom parketu u zadnje vrijeme, i oni i Rytas su ovdje osigurali prolaz dalje, ali pobjednik ovog meča će dalje ići kao drugoplasirani. Koliko su Španci dobri kući, toliko je Rytas kriminalan u gostima. Fuenlabrada je ovdje rastavila na proste faktore Albu, Bilbaa, odnosno BilbaoAAAA(pišaj ih), Valenciu rutinski poslala kući, sve to u zadnjih 5 mečeva kući. Nema se ovdje puno šta pametovat, ide ovo i u hendikepu.
Čelzi nastavlja u svom ritmu, fina je Sunderland mušterija, a i oni su hudi vezali dvije pobjede kući, treću neće moći. Dvica glat!
West Ham danas mora prekinuti post od 7 utakmica bez pobjede, dobra je to i kvalitetna ekipa, a boljeg protivnika u ovoj crnoj seriji nisu mogli dobiti, koliko je Burnley očajan vani pokazuje svega jedan gol koji su teške muke uspjeli postići. Dva razlike očekujem, rutinski.
Mančo, hvata zalet, svaka riječ je suvišna.
Etienne, meni posebno draga ekipa(ne znam da sam ih ikad pao, kada bi ih odigrao), vole igrati kup, i u ligi su solidni. Nancy tako-tako, proigrali kao nešto u zadnje vrijeme, ali ovdje nemaju šta puno tražiti. Naprijed mojiiiiii!
Nevezano: Pozdrav svima, novi-stari sam, pasivno sam vas pratio zadnjih godina, inače moja malenkost Edinho, nekada bio. Došao vam pomoć uzet koji dinar ponovo.

100% sportski i krajnje opušten potpis.