Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Nezz zasto presing ne igramo.Ljudi nas dobise na takav nacin sa puno trke i agresivnosti.
5-6 puta sam pokusao da gledam i odustao..svaki put cim upalim stream nasi ne znaju prenijeti loptu na protivnicku stranu, uzas...a tek skok, timska igra, ovo ko kakva divlja africka ekipica.
Dragi Musa sto ti je trebalo ovo:-)
Na samom ppcetku kad sam vidio kako su usli u mec ovi levati sa br. 1 i 5, uh.
Dragi Musa sto ti je trebalo ovo:-)
Na samom ppcetku kad sam vidio kako su usli u mec ovi levati sa br. 1 i 5, uh.
Antunovic blago rečeno taraba.
Bit ce mučno pratiti ovo prvenstvo.
Bit ce mučno pratiti ovo prvenstvo.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Ipak su "najbolji" trenutno sa u18 repkom...
Ajmoooo!kobe24 je napisao/la:Ima snimak kad se Njegos povrijedio kod @vedatora na stranici, ne djeluje opasno. Lopta nije bila toliko jaka, pa je vjerovatno u pitanju trenutna bol zbog prsta koji je suzbio.
Igra nam je katastrofalna. Uzasno gradimo skok, ljudi nam skacu kad hoce i kako hoce. Svi su odron sem Muse i ako ovako nastave, mogli bi se neslavno provesti na prvenstvu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
pokretljivost nula skok nula, ne sluti ovo na dobro nikako tesko da se preko noci moze nesto popraviti
-
- Kontakt:
Koliko je rez?UserNAME2 je napisao/la:pokretljivost nula skok nula, ne sluti ovo na dobro nikako tesko da se preko noci moze nesto popraviti
79-71 gotovo,,, da se bolje zatvaro def skok moglo se ovo dobiti , nisu oni nista posebno jaki
Vrati se Harune 

uzas uzasa - ni glave, ni repa, ni igre, ni volje, ni zelje, ni drugarstva, ni hemije ...
Haj polako sta ste se digli odmah, jedva docekali da mozete pljuvati.
Sačekajmo pocetak EP pa onda sudimo.
Sačekajmo pocetak EP pa onda sudimo.
FK Sarajevo !
Pressing,zatvaranje skoka, i prevođjenje lopte- moraju na tome poraditi
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
-
- Kontakt:
prvo mislim da ce mo aBd na prvenstvu odigrati bolje nego veceras i da necemo razocarati a drugo, trazim da ovi tipovi koji su branili pandzu kad nije bilo razloga da ga brane (sto nije isprovao jos par kandidata tipa vuckovic, jankovic, alikadic, mulaomerovic, lucic,...) da im se zabrani da ga kritikuju kada to MOZDA bude opravdano tj ako nedo Bog ovo prvenstvo jako lose odigramo. to su tipicni nasi ljudi koji nemaju objektivnosti u sebi samo subjektivnosti. kad je neko "in" od njega valja sve taman i ono najlosije a kad "in" nekoga da blatis onda od njega nevalja nista, pa taman nekom zivo spasio a kamoli zabio 2-3 gola a utakmici ili 30 koseva kako god hocete. bojim se da ce "najveci branitelji" pandze biti najglasniji protiv njega ako neuspije. on je po meni dobar trener i zelim njemu i pogotovo ekipi sve naj, ali ako i kad nekad pogrijesi to se slobodno moze reci (naravno bez psovke). naprijed pandza i momci.
Cuj to nemamo skoka
fali jedan visoki

kad campara nemoze meda u ovom uzrastu da mognu alikadic i jankovic ma hajde..edinjo-bih je napisao/la:prvo mislim da ce mo aBd na prvenstvu odigrati bolje nego veceras i da necemo razocarati a drugo, trazim da ovi tipovi koji su branili pandzu kad nije bilo razloga da ga brane (sto nije isprovao jos par kandidata tipa vuckovic, jankovic, alikadic, mulaomerovic, lucic,...) da im se zabrani da ga kritikuju kada to MOZDA bude opravdano tj ako nedo Bog ovo prvenstvo jako lose odigramo. to su tipicni nasi ljudi koji nemaju objektivnosti u sebi samo subjektivnosti. kad je neko "in" od njega valja sve taman i ono najlosije a kad "in" nekoga da blatis onda od njega nevalja nista, pa taman nekom zivo spasio a kamoli zabio 2-3 gola a utakmici ili 30 koseva kako god hocete. bojim se da ce "najveci branitelji" pandze biti najglasniji protiv njega ako neuspije. on je po meni dobar trener i zelim njemu i pogotovo ekipi sve naj, ali ako i kad nekad pogrijesi to se slobodno moze reci (naravno bez psovke). naprijed pandza i momci.
Ma ne bi Mulaomerovic imao vise od 5 min po utakmici, vjeruj mi. Dzaba se raspravlja oko tog momka, a trenutno nije taj kvalitet, taman imao 230. I onaj Kobic ima oko 207-208 cm (sasvim dovoljno za poziciju 4 i za kupljenje skokova), pa si vidio veceras kao da bjezi od lopte.lumani je napisao/la:Cuj to nemamo skokafali jedan visoki
![]()
![]()
Losa igra svih, u globalu. Mene su poprilicno negativno iznenadili. Nadam se da ce biti bolje na EP.
Federer17 je napisao/la:Ma ne bi Mulaomerovic imao vise od 5 min po utakmici, vjeruj mi. Dzaba se raspravlja oko tog momka, a trenutno nije taj kvalitet, taman imao 230. I onaj Kobic ima oko 207-208 cm (sasvim dovoljno za poziciju 4 i za kupljenje skokova), pa si vidio veceras kao da bjezi od lopte.lumani je napisao/la:Cuj to nemamo skokafali jedan visoki
![]()
![]()
Losa igra svih, u globalu. Mene su poprilicno negativno iznenadili. Nadam se da ce biti bolje na EP.
Sve ce to biti ok....
-
- Kontakt:
Pandža je ovdje pogriješio imao je Sparse koji su odlično odigrali Euroligu u ovom uzrastu trebao je dodati Musu, Sikirasa, Marica i Talica i to je to, cak bi ja i Biberovica poveo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Njegoš Sikiraš, koji se povrijedio večeras u prijateljskoj utakmici protiv Turske, prema prvim informacijama zadobio je ozbiljnu povredu ruke.
Njegoš se trenutno nalazi na pregledu, gdje liječnički tim utvrđuje stepen povrede našeg mladog igrača
Njegoš se trenutno nalazi na pregledu, gdje liječnički tim utvrđuje stepen povrede našeg mladog igrača
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 10 gostiju.