Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
vozdra drugari. jeste mi dobri.
ajde ako vam nije mrsko, bacite valjan link za romu.
imam osecaj da ce dzeko uci malo i izdominirati stadionom.
ajde ako vam nije mrsko, bacite valjan link za romu.
imam osecaj da ce dzeko uci malo i izdominirati stadionom.
- provokatorII
- Kontakt:
To ti je tip Olica. Zahvalan kad treba opstruirat igru protivnika, ponekad mu se zalomi kakav dobar potez. Sve u svemu, za klupe dusu dao, zlu ne trebalo. Ali samo kad su sve druge opcije ispucane.Sheyi je napisao/la:Dugo nisam vidio smotanijeg igrača od Iturbea, nisu ga slučajno i iz Bouremoutha šutnuli, mislim da je Višča za njega igračina.
Pod hitno bjezat iz Rome jer neces nista osvojit pored Juventusa u evropi mozda medju prvih 16 ili 8 i to je to inace fataj se noge u januaru jer sa njima nema hajra mozes bit i najbolji strjelac ali ucinak konacni 3-4 mjesto polufinale kupa i osmina finale evrope mislim da im je to domet sad su bez Salaha i to ce uticat puno na njegovu igru.Prognoziram do kraja prve polusezone svega jos 2-3 pogodka Dzeke neznam sto ali imam suhu da je bio to onaj trzaj sto on moze krenulo ga ali nece dugo zivi bili pa vidjeli zato januar bjezana Engleska ili Njemacka.
A u koji klub u Njemackoj ili Engleskoj pa da osvoji tamo nesto sa njima? Neka igra u Romi ako mu odgovara, mozda koji kup uhvati I dosta. Zna on bolje od nas sta moze I koliko moze, a ne bi isao u Romu da je imao bolju opciju. Barem igra redovno I dobro nam dodje to za reprezentaciju, to je barem moje misljenje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Kao da ima 25 godina a ne za 2 mjeseca 31 godinu. Njegovo je proslo. Moze u vrh glave imati 2 sezone na vrhunskom nivou i to je sve i to ako mu se posreci i sloze jos neke kockice. Njemu je u ovoj romi i ovakvoj italijanskoj ligi sasvim okej i ako ne dovedu nikakvog svjetskog napadaca u romi ce mu biti ekstra. Jer roma kakva god da je ona ce u narednih 2-3 sezone minimum ako se ne desi nesto nepredvidjeno uvijek biti u top3 do 4 ekipe u najgorem slucaju sto u prevodu znaci da kakav god bude napadac davat ce preko 10 golova po sezoni. Vidjet cemo sta ce biti u januaru ali za sada je dzeko prakticno jedini pravi napadac tu. Imaju i saravija i salaha i jos neke ali sve su oni vise krila tako da dzeko za sada ima zacementiranu poziciju i moze si priustiti i neku losu partiju a u ovakvoj ligi kakva je italija, da me Hebes u tri tekme ce postici barem jedan gol, to je neminovno.Alipasino je napisao/la:Pod hitno bjezat iz Rome jer neces nista osvojit pored Juventusa u evropi mozda medju prvih 16 ili 8 i to je to inace fataj se noge u januaru jer sa njima nema hajra mozes bit i najbolji strjelac ali ucinak konacni 3-4 mjesto polufinale kupa i osmina finale evrope mislim da im je to domet sad su bez Salaha i to ce uticat puno na njegovu igru.Prognoziram do kraja prve polusezone svega jos 2-3 pogodka Dzeke neznam sto ali imam suhu da je bio to onaj trzaj sto on moze krenulo ga ali nece dugo zivi bili pa vidjeli zato januar bjezana Engleska ili Njemacka.
Zato ne vidim razlog da mijenja sredinu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Džeko i Milićević u idealnom timu grupne faze EL
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-i ... -el/217460

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-i ... -el/217460
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Vidjecete da ce u januaru otic iz Rome cujemo se .
Jesul to insajderi apgrejdovali se sa nivoa PLBiH na nivo liga petica?Alipasino je napisao/la:Vidjecete da ce u januaru otic iz Rome cujemo se .
Na Ali-pašinu im Elmar lošu drogu dao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Na Ali-pašinu im Elmar lošu drogu dao.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Halo decko kakva ba droga samo iznosim ono sto bi volio jer ovaj klub je malo zesca prevara ok 3-4 ali vidjeces sad sta ce im jedan Vilareal uradit u kup uefa miskim da moze igrat u boljem klubu i nek iskoristi dok je sad u dobroj formi.
Ako ih napusti na polusezoni ostaće upisan u historije Rome kao veća pizda nego što je ostao Miralem Pjanić.
evo link acestream://086daef5a95f615ea8d8f0845532205217542ab8
Odličan šut pored dvojica, golman obranio. 
Edit: Jak je ko crna zemlja. Ova se nejač odbija od njega ko fliper.

Edit: Jak je ko crna zemlja. Ova se nejač odbija od njega ko fliper.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bravo Poljak 

a ja utakmice i govana, ne mogu ni jedni kako treba akcije sastavit
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Tesko ce on bez Salaha i imati neku priliku za go, a kamoli da postigne jedan ili vise njih...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ako mislite da mu je dobro u ovoj Romi ok ali ja mislim da nije.Vec sam reko bez Salaha truba dakle tim bez klupe kako treba a za Dzeku je ovo trenutno najgore sto moze bit.
Ulazi kujice mala

Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, MostarNeretva, Mostarska, MrPink, Zglavkar i 52 gosta.