Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 23 jul 2010, 01:31

Misku na zulj stati i nije bas dobra ideja.Panatenaikos ih razbio ko beba zvecku.Jos kobajagi i dzeko igrao cjelu haman tekmu.Ali nije bilo Misura i belaj.
Znaci Miske zacepi dotok plina i dzeko i ostali ima da se smrznu.
Igrat ce preko one stvari,a to znaci po usima kad im bude bilo potrebna pobjeda za glave.
Dzeko ruku na srce i nije imao neki izbor.Juve osim napada mora pola ekipe promjeniti da to nesto lici.a trener im kanturina zesca.Da mu se Muslim sjeti usput familije.
M.C imam osjecaj kad bi uzeli komplet ekipu Barcelone.Opet bi na kraju zeznuli.
Klub se preko noci ne postaje kao i nazor.a to bogami vazi i za vukove.
Hoenes je samo dokaz da go-vn... ovaj krv nije voda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jul 2010, 01:42

Geronimo pogodio si tu ekser u glavu.

Ako je Dzeki bio toliki interes, da igra u ligi prvaka itd. onda jednostavno nije trebao potpisati novi ugovor. To se moze ignorisati, ali je tako. A jos ne uz to klauzulu, koja ove godine bas pred SP zavrsava, gdje se trziste tek pravo otvara. Pa sta ce onda Wolfsburg raditi, kad prvo Dzeki popuste i priznaju da se ugovori nemoraju postovati. Onda ce im doci sljedeci igrac i reci, hej kod Dzeke je islo, hocu i ja. Mislim mora se covjek upitati da li je to uredu, da Dzeko dobije toliko novca sa novim ugovorom, sigurnost za buducnost i da se taj ugovor ispostuje, a on sa svoje strane onda kad uzme vise novca kaze da mu taj ugovor ne valja. Razumjem ja njega, on je frustriran, ali ne jer ga Wolfsburg vuce za nos ili ga neposteno tretira, nego sto se jednostavno receno: zaj.ebo.

Znam ja da to ljudi ne vole procitati, ali stvar je takva. Koliko nama god Edin bio drag. Kao sto sam vec jedanput rekao, meni je najbitniji reprezentativni fudbal, i zato me ovo toliko ne uzbudjuje, cak mislim da nije lose za Misketa i Dzeku. Bundesliga je smjesna? To ne treba nama ovdje objasnjavati, nego Englezima i Argentincima koji jos leze na travi i pitaju se koji ih je to voz pretrao. Ili Brazilce, jer pored Elf-a, koji se sastoji samo od igraca domace lige, u polufinalu, stojali su i Holandjani u finalu sa ne malo bundesligasa u svojim redovima. Dakle nek je Bundesliga i dalje tako jadna, dok reprezentativci koji iz nje dolaze, deru protivnike. Vec kad smo kod reprezentativaca i toga kako je Wolfsburg mali i smijesni klub pun anonimusa, treba pogledati koliko reprezentativaca tu igra i koliko ih je bilo na SP-u.

Zasto bi se Wolfsburgovci morali zadovoljiti time da ostanu mali klub ili kao sebi nadju neko malo mjesto u svijetu fudbala i da se tu sakriju? Nije im takav mentalitet, da sami sebe omalazavaju, nego da imaju uvjek ambicije naprijed, samo to dovodi do napredka.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 23 jul 2010, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 jul 2010, 01:43

Nece biti nikakva tragedija ako Dzeko ostane u Wolfsburgu,pogotovo sto su sada mnogo jaci nego prosle godine,doveli su nekoliko odlicnih igraca,prije svega u odbrani i sigurno ce oni biti medju prve 4 ekipe u Bundesligi naredne sezone..e sad je samo pitanje da li ce Dzeko biti onaj stari Dzeko..ipak mislim da hoce!..

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jul 2010, 01:48

velez_mostar je napisao/la: Pa, pisalo se po medijima i 40 mil eura, a i logicki mozemo zakljuciti da bi City, pa i Chelsea, mozda i Juventus bili spremni na 35..
Niko od navedenih klubova nije ponudio "pravu" cifru, onu koja zadovoljava ukuse malog kluba iz Wolfsburga. To je danas Dieter potvrdio.
Der Klub erklärte auch, dass in beiden Fällen keine ernsthaften Angebote vorgelegen hätten. "Es gab im Übrigen auch für beide keine Angebote, somit war diese Diskussion ohnehin nur eine virtuelle", betonte Hoeneß.
velez_mostar je napisao/la: Kazes dali Dzeki puno toga, sta je Dzeko njima dao???Mozda titulu koju vise nikad nece osvojiti??Mozda mogucnost da zarade na njemu 10 puta vise??
Dao je Džeko njima dosta toga ali izgleda da im je to malo. Pošto su im apetiti porasli, ne bi da lako izgube glavnog igrača. :D
velez_mostar je napisao/la:svaki igrac ima zelju da igra u velikom klubu, ako vrijedi, i nece se zadovoljiti malim klubom, koji NE IGRA LIGU PRVAKA, i ima u sastavu anonimuse.
Izvini, igra li Juventus Ligu prvaka ili, pak, City? Dva najozbiljnija kandidata za Džeksonovo dovođenje.
Sastav Wolfsburga pršti od internacionalaca /reprezentativaca, tako da te anonimuse možeš okačiti...znaš već gdje. :mrgreen:
velez_mostar je napisao/la: I, ne trebaju ti navodni znaci kada pricamo o jadnoj Bundesligi.
Ja mislim da to jadno prije možemo pripisati mafijaškoj Seriji A. I to bez znaka navoda.
Vom Jäger zum Gejagten

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 jul 2010, 02:49

Zajebat ce se Hoenes posteno jer niti ce Edo niti Miske prezvakati ovaj "robovlasnicki" ton koji Hoenes upotrebljava.
Zakazat ce tandem kada im bude najvise trebalo u kljucnim tekmama u to sam 10000 % siguran ... Svako bolje upoznatom menadzeru bit ce jasno zast Edo trpa upola mane golova nego prosle sezone , na kraju ce ga Hoense dati za puno mane para a sj.ebace im sezonu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 23 jul 2010, 08:33

Daj ba Dzeko smiri se..Ne da mi se vise ni citati sportske vijesti jer uvijek neke prognoze i afere sa tobom...

Bezveze kriviti Njemce i Wolfsburg kad su sami potpisali..Doveli ga gladnog z Ceske, dali mu sve zivo, napravili ime i covjeka od njega i on sad kao nece da igra..Mal mu klub....Daj Dzeko ne seri zivota ti...Ja da sam na mjestu Njemaca svako laprdanje u medijima bi ti naplatio po 200.000 eura pa bi se naucio ponasati...

Inace Dzeko je napredovao dok je "slusao" i igrao..Bio je kao masina..Cim je ukljucio malo mozak i dosao do nekog svog "JA", sve je stalo....Sa ovakvom fiozofijom ne moze naprijed, samo nazad....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 jul 2010, 10:01

analiticar_ je napisao/la: Inace Dzeko je napredovao dok je "slusao" i igrao..Bio je kao masina..Cim je ukljucio malo mozak i dosao do nekog svog "JA", sve je stalo....Sa ovakvom fiozofijom ne moze naprijed, samo nazad....
Bas je stao bio drugi pa prvi strijelac lige.

Dzeko je veoma miran i pored toliko nesporazuma,da se radi o kakvom vecem fakinu digao bi bunu unutar ekipe,slabije bi trenirao itd. Ali on i dalje radi i zabija na pripremama,profesionalac kakav se samo moze pozeljeti.Bice prilike,ako bog da,pa ce otici u neki veci klub i nastaviti zabijati
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jul 2010, 10:35

logicno da hoce nove izazove od dosadne bundeslige.. oni su mu bili obecali da ce ga na ljeto prodati..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 23 jul 2010, 10:53

El_7 je napisao/la:Dzeko ovo ono sad...Sto si produzio prosle godine..???znam bila mala plata..mislio 1 godinu strpati godisnju platu,, sto si u predhodne 2g..a sad naravno sve bi da udvostruci pametan je DZEKO :D :D

Sto je produzio ugovor???nema on menadzera isto...da je njegov menadzer ovaj Mendes sto drzi C.Ronalda,Mourinha,Carvhala,Deca,Pepe,Di Mariu,Queresmu,Pepe,J.Mountinho,Danny, i jos 50 tak igraca davno bi on presao :D :D Lik pravi biznis npr..uzeo je 30% za Pepe i Di Mariu kad su presli u Real ukupno 2 igraca 14 mill primjer samo...a Mourinho je poznat po tome da kupuje samo igrace od Mendesa :D :D e DZEKO DZEKO da ti je menadzer Mendes..a ne I.REDZAP..izvuko bi se nekako..a Irfan prosle godine cim vidio povecanu platu Dzeki sigurno dobio bonus od Wolf hajd ti Dzeko potpisi bice bice... Milan,Juve..itdd:lol: :lol:
ebote taj Mendes drma paru onda..Gdje on zivi?? Ima li kcerku kakvu da je over 18???
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 23 jul 2010, 11:21

onda ima unuku, nema veze, mladje sladje..samo da je iznad 18 da ne bi bilo problema....mozda budemo badze ako ima dvije..

Zamisli, Mendes drma lovu a mi smo u nekoj njegovoj mocnoj vili,sa unukama i njihovima drugaricama, na bazenima, ono muzika drma, rostilj, koke, party,crne naocale, malo wiskey, malo coca cola.....trosimo lovu i nista ne radimo.... :D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 23 jul 2010, 11:26

Hahaha Džeko kralj :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 jul 2010, 11:34

Godina Klub Nast. (gol.)
2004.–2006. River Plate 33 (15)
2007-... Real Madrid. 105 (57)

Sa 22 godine postic 57 golova za Real , mislis da bi to Dzeko mogao?? On je u tim godinama grijao klupu Grafite-u
dok je Higuain dvije sezone zaredom najbolji strijelac najtrofejnijeg kluba na svijetu, ispred CR, Kake, Raula ,Benzema, ...Bil to Dzeko mogao??

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jul 2010, 11:41

L_blancos je napisao/la:Godina Klub Nast. (gol.)

Sa 22 godine postic 57 golova za Real , mislis da bi to Dzeko mogao?? On je u tim godinama grijao klupu Grafite-u
dok je Higuain dvije sezone zaredom najbolji strijelac najtrofejnijeg kluba na svijetu, ispred CR, Kake, Raula ,Benzema, ...Bil to Dzeko mogao??
Kakve to ima veze ?
Neki igrači počnu tek da "igraju" kasnije,neki ranije.
FK Pjetlovi

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 jul 2010, 11:43

El_7 je napisao/la:

ako cemo po tome Higuain ima vise od 10 tekmi u LP :lol: :lol: 1 GOL protiv Zuricha..a Dzeko iz 6 tekmi 4 komada 8-) ipak daj mi Dzeku radje bi, nego Pipitu kojem sam mamu **** kad je pogodio stativu protiv O.L
Bez obzira, Dzeko je sa 22 gledao LP na tv-u

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 jul 2010, 11:45

reds je napisao/la:

Kakve to ima veze ?
Neki igrači počnu tek da "igraju" kasnije,neki ranije.
Kazem, al ako pratis Real primjetio bi da Higuain samo napreduje sve vise i vise, i pored toga sto je dvije sezone najbolji strijelac jednu je bio najbolji asistent a drugu medju najboljim asistentima.. I obe sezone se morao boriti za mjesto u pocetnoj postavi, na pocetku sezone uvijek bude klupa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jul 2010, 11:47

Pa napreduje i Džeko ! 8-)
FK Pjetlovi

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 jul 2010, 11:47

"OSTANEM LI VIDJET ĆETE KAKO ĆU IGRATI"

"Želim bezuvjetno otići! Ostanem li, vidjet ćete kako ću igrati", prenosi Bild navodnu izjavu našeg reprezentativac nakon što je saznao ishod jučerašnjih pregovora oko njegovog eventualnog transfera.
Njemački list Bild navodi da je naš reprezentativac zaprijetio odbijanjem posla ukoliko ostane u Wolfsburgu.

Podsjetimo, na jučerašnjem sastanku predsjednika Nadzornog odbora kluba Francisca Garcia-Sanza, direktora Dietera Hoenessa i trener Steve McClarena odlučeno je da Džeko i Misimović ostaju u klubu, uprkos njihovoj želi za odlaskom.

"Naša je doluka konačna, Edin Džeko ostaje s nama ma kakva ponuda za njega došla do isteka prelaznog roka", rekao je Hoeness nakon jučerašnjeg sastanka.

Bravo Dzeksone majstore, pa nek mater svoju ucjenjuju
Cuva Bog Zelju svog!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 jul 2010, 11:48

tako je Dzeko !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2010, 11:49

Evo ga, vec je poceo ganjati inat. Ovo nikako ne moze biti dobro, ali ako zeli da se izbori za svoju buducnost, ovakav potez je bio neminovan. Vjerujem da ce vecina podrzati Dzeku i pozdraviti njegov potez. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Diadora, Google Adsense [Bot], lol89, Proximic, Sveti i 24 gosta.