Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Da nije smijesno, bilo bi zalosno
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Vrijeme je za osvetu
Ma daj ba vise, uvijek Arsenalu najtezi protivnik. Ali ne treba ocajavati, trenutni Bayern nije u najboljoj formi I ako ih ovakve docekate mogu se I izbaciti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Bukvalno svake godine imate prilikuHarika je napisao/la:Vrijeme je za osvetu

Vjeruj mi da ce do Februara dici formu do maksimuma a mi cemo se raspatiRooney88 je napisao/la:Ma daj ba vise, uvijek Arsenalu najtezi protivnik. Ali ne treba ocajavati, trenutni Bayern nije u najboljoj formi I ako ih ovakve docekate mogu se I izbaciti.

Dobra stvar je ovaj put da igramo uzvratnu kuci
Tamam da se kafanski igrac vrati 

anell je napisao/la:Džaba ti druga ko kuće kad u prvoj utakmici primiš 5 komada![]()

Moramo ih jednom dobiti

Steta sto se ne igra sada. Najradije sutra ili prekosutra.
Trenutni Arsenal je jači od trenutnog Bayerna. Kako će biti u februaru vidjet ćemo.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sad bi smio staviti pare na Arsenal. Zato i kazem da se sad igra bilo bi bolje.
Engleska liga ce se igrati do februara, punom parom... Oni ce imati mjesec dana pauze a krajem janura pocinju, taman da se zagriju.
Engleska liga ce se igrati do februara, punom parom... Oni ce imati mjesec dana pauze a krajem janura pocinju, taman da se zagriju.
- Antipatican
- Kontakt:
Ne znam zasto se toliko plasite Bayerna.Ancelotti gaji isti stil igre u Bayernu kao i u Realu , a to vama odgovara otprilike koliko je nama odgovarao onaj Pepov Bayo
60-40 u vasu korist

60-40 u vasu korist

Niko se ne plasi samo je odvratno jedne te iste parove gledati vec godinama...
Za nas je gora stvar sto revans mec dolazi izmedju Liverpoola i Lestera, znaci Februar bi ponovo vrlo lako mogao odrediti nasu sudbinu...
? са GT-I9300 уз - &
Za nas je gora stvar sto revans mec dolazi izmedju Liverpoola i Lestera, znaci Februar bi ponovo vrlo lako mogao odrediti nasu sudbinu...
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
In Arsene we trust!
- Bayern fans.
- Bayern fans.

Zovu me od kuće. Reko jel Arsenal Bayern i Barsa PSG

Ma mrš više
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To je to. Iz vrece pi.caka Arsenal ce uvijek nepogresivo izvuci ku.rac, u ovom slucaju kobasicu.
Februar ce nam opet je.bati mater, k'o i prosle sezone i 2013-14. Mislim, imacemo novembar u februaru, 4.2. je gostovanje kod Chelsea, poslije Liverpool, Leicester, Bayern x2...
Februar ce nam opet je.bati mater, k'o i prosle sezone i 2013-14. Mislim, imacemo novembar u februaru, 4.2. je gostovanje kod Chelsea, poslije Liverpool, Leicester, Bayern x2...
Ma budimo realni, nema težina protivnika veze sa šansama prolaska Arsenala. Zadnjih godina, tačnije od smjene generacije 2011. godine Arsenal je u PO skupina **** na terenu koja ne smije igrati fudbal jer je ulog prevelik. Nema tu posebnih analiza, uvijek isti debalans na terenu kad od prve minute vidiš da ćemo izgubit.
Pa vidjet ćemo ove godine šta nas čeka, a do tada, imamo se za šta boriti u ligi
Pa vidjet ćemo ove godine šta nas čeka, a do tada, imamo se za šta boriti u ligi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.