FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nemoj samo Barcu ili Juve na pocetku. Ove ostale mislim da mozemo lako proci. Za Barcu i Juve bi bas morali zapeti da ih prodjemo.
Moja zelja je Arsenal.
Moja zelja je Arsenal.
-
- Kontakt:
U toj situaciji se trebaju stoperi hummels i boateng ukljuciti u igru i iznijeti loptu i tako napraviti visak.Mogucnost je i da se ide na preskok igre pogotovo sto imamo mullera i lewia koji mogu zadrzati loptu.Postoji opcija i da se lewi spusni iz dubine a muller napravi rotaciju sa njim i tako odvuce protivnicke stopere .Također je i problem kod ekipe koja radi pressing kao wob na slici je ako ispadne jedan igrac ispada u tom slucaju i cijela ekipa.Tu i thiago igra jako vaznu ulogu jer je jedini igrac u nasem kadru koji je otporan na pressing i moze se osloboditi i napraviti visak.sljivo je napisao/la:Kao što sam se i bojao pri povučenijoj igri protivnika i presingu ova 4-2-3-1 može imati problema, jučer sam primjetio nekoliko situacija gdje su ova 2 iz sredine bili izolovani od ostatka napada (nije bilo podrške od Mullera, jedino od bekova ali to je nedovoljno jer su i oni markirani, gore nije Lahm ali to je greška Woba za koju mislim da jače ekipe neće napraviti). Pri jačim ekipama ovaj problem može skupo koštati i ukoliko ćemo igrati ovaj sistem ovo moramo nekako riješiti:
Pep je zbog toga znao igrati i sa tri stopera kao dodatna opcija u slucaju izlaska iz pressing zone a najcesce bi mu to igrao martinez (sjetimo se finala kupa 2014),danas to hummels moze odraditi na vrhunski nacin
- Bayern@heart
- Kontakt:
Daj Monaco da vidim tu mašinu za postizanje golova protiv nas
iako će biti vjerovatno Barca najveći procenat je da dobijemo njih
iako će biti vjerovatno Barca najveći procenat je da dobijemo njih
-
- Kontakt:
Nije trebalo ni izvlačiti 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
Mogli bi jednom da ispadnemo od tih Arsenaljana
Neki Ozil, Mustafi i Draxler kad ga kupe da nam zaprže čorbu.

Neki Ozil, Mustafi i Draxler kad ga kupe da nam zaprže čorbu.
•
- anelbavarac
- Kontakt:
Opet ovi luzeri
S' pola snage.

S' pola snage.

ma proćemo ove čobane kao i par godina ranije makar na iskustvo...leže nam
Sada bi ispali, srecom pa je LP jos daleko.
zna li neko jel igramo prve ili druge sedmice 14 ili 15,,ili 21,22.02
e yebiga vise sa ovim arsenalom

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
- Kontakt:
65-35 za nas .Samo da ne bude ozljeda
Opet u boj na Wengera i njegove pulene, jači su nego prošlih sezona Ozil - Sanchez - Cech garantuju dobru zabavu u ovom dvomeču,šanse su 70% - 30%.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
I prije su imali cecha ozila sancheza pa nisu mogli nista .Ove godine imaju isti kadar plus xhaka i mustafi .
Favoriti smo,tako se treba i postaviti,u dvije utakmice protiv psg-a su trebali dobiti porciju .
Favoriti smo,tako se treba i postaviti,u dvije utakmice protiv psg-a su trebali dobiti porciju .
Protivnici u 1/8 zadnjih par sezona :
Sporting - 2008
Fiorentina - 2009
Inter - 2010
Basel - 2011
Arsenal - 2012
Arsenal - 2013
Shakhtar - 2014
Juventus - 2015
Arsenal - 2016
Sporting - 2008
Fiorentina - 2009
Inter - 2010
Basel - 2011
Arsenal - 2012
Arsenal - 2013
Shakhtar - 2014
Juventus - 2015
Arsenal - 2016
e yebi ga sad, mogo si stavit 99:1Saurman je napisao/la:Opet u boj na Wengera i njegove pulene, jači su nego prošlih sezona Ozil - Sanchez - Cech garantuju dobru zabavu u ovom dvomeču,šanse su 70% - 30%.

reala je 55:45 za bayern.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Uvijek sam bio optimističan kad je Arsenal u pitanju i dosad me FCB nije iznevjerio, zato sam i dao ovaj omjer.Bayern može ispasti jedino ako igrači izađu bez motiva i volje kao protiv Rostova a da se desi nešto takvo šanse su ravne nuli.sekerbay je napisao/la:e yebi ga sad, mogo si stavit 99:1Saurman je napisao/la:Opet u boj na Wengera i njegove pulene, jači su nego prošlih sezona Ozil - Sanchez - Cech garantuju dobru zabavu u ovom dvomeču,šanse su 70% - 30%.![]()
reala je 55:45 za bayern.
opet wengerova prććija kuknjava kuknjava kuknjava
ne mogu vjerovat ,ko ce opet gledati MKO prćiju kuknjava kuknjava kuknjava
necu prcelonu,hocu

ako ispadnemo od prćije prestajem bajern pratitit do dajljnjeg

ako ispadnemo od prćije prestajem bajern pratitit do dajljnjeg

Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 12 dec 2016, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Sanse su 50/50, oni imaju oruzje da dejstvuju kao i mi. Lige su jedno a LP je drugo. Jedna greska, frljoka i ispadas.
U četiri posljednje godine 8 puta smo igrali sa Arsenalom u Ligi prvaka i isto toliko puta sam slušao one sa Arsenalove teme kako će nas izbaciti ili u jednom slučaju biti ispred nas u grupi; mentalno sam osakaćen gledajući ovu utakmicu. Istini za volju, ove sezone bi mogla biti nešto jača utakmica, ali svejedno daleko je to mislim da opet nemaju šanse. 15.02. u Minkenu i 07.03. uzvrat u Londonu. Ne bi trebalo da talijanski stručnjak ima problema sa Englezima pogotovo kada govorimo o utakmici nadmudrivanja kakva je nokaut faza LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.