Ne **** se ovdje, ovdje častimo kad dobijemo da znaš.aleksandar_veliki je napisao/la:
Da li se ovdje kurcimo ili? Nakon pet dana i padavaca na jednom konacno nesto i uhvati.

Bravo.

Vidi se za koga navija ovaj @YNWA

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne **** se ovdje, ovdje častimo kad dobijemo da znaš.aleksandar_veliki je napisao/la:
Da li se ovdje kurcimo ili? Nakon pet dana i padavaca na jednom konacno nesto i uhvati.
Matematika drug, ima dosta promasenih komb. plus najveci tip promasen, sve one vece otpadajuJFH9 je napisao/la:Nisu normalni da ti za 2 uzmu toliko, jest da si promasio najvecu ali opet puno je.
Ma znam, ali zao mi nas kladionicara pa zato kazem.gonzales je napisao/la:Matematika drug, ima dosta promasenih komb. plus najveci tip promasen, sve one vece otpadajuJFH9 je napisao/la:Nisu normalni da ti za 2 uzmu toliko, jest da si promasio najvecu ali opet puno je.
Sad to sve gurni na neke Engleze tacan rezultat 4:4 neku otprilike 301 kvotu i rahat! Jer pobogu to su kako mi ti rece normalni i uobicajeni rezultati!aleksandar_veliki je napisao/la:
Pametno, pametno.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo se gura na paketice za djecu. Valja i jelku okititi
. Samo nek se uzima, ove divljanere tipa Maroko, Indija, Albanija i teniske Challengere ne igram, samo ovo gdje je sport jos uvijek viteska igra
.
E moj Acko ne znas ti kako se na siptarima under 0.5 na live skida!aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo se gura na paketice za djecu. Valja i jelku okititi
. Samo nek se uzima, ove divljanere tipa Maroko, Indija, Albanija i teniske Challengere ne igram, samo ovo gdje je sport jos uvijek viteska igra
.
Sta je ovo s Detroitom buraz, -23Effenberg je napisao/la:...
Nisam upratio ni skonto da ima ta tekma, ceko Banfield da se zavrsi da mi dodje bankrola stagod!bvb je napisao/la:Sta je ovo s Detroitom buraz, -23Effenberg je napisao/la:...Ja odigrao da nece dobiti 15+
E vidis to nisam upratio, ovo sam samo onako preletio ponuduTorres_9 je napisao/la: at nacional igra onaj svjetski kup sampiona za 3 dana, vcrs s omladincima u sastavu jer svi najbolji su otisli na taj kup
isto rosario lanus, prije dvica jer domacini 90% odmaraju prvi tim jer igraju finale kupa za 4 dana ali eto sacekati potvrdu sastava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atl Nacional - Santa Fe tip: 1 ili 1X (7,00 & 2,50)
Kvota cak 7,00 da ce atl nacional pobjedit, tesko mi povjerovat u to, jer Atletico je jedan od boljih klubova u Juznoj Americi, a najbolji u Kolumbiji. 1X bi trebalo glat doci
Banfield - Huracan tip: 1 (2,00)
Banfield u dobroj formi, kod kuce su dobijali i puno bolje ekipe od Huracana, dok ovi imaju niz od 4 gostujuca poraza.
San Martin - Estudiantes tip: 2 (2,30) ili X2 (1,30)
Po meni Estudiantes favorit, prvi su na tabeli, ali igraju toplo hladno. Dvica realna opcija, a X2 najsigurnija.
Rosario - Lanus tip: oba daju go (2,15)
Po meni je ovo poklon kladionice. Redovno igraju utakmice gdje oba tima daju po go, jest da nisu trenutno nesto efikasni, ali vjerujem da mogu obje dat po makar jedan gol.
Igraju i kosarku i hokej isti gradovi!bvb je napisao/la:Cisto iz zajebancije. Jesam gledao, nije ni toliko malo bilo do kraja, A kontam ako zabiju jedan onda ima sanse za gol na empty net i za drugi, radije cu uzet 2-0 za 40.0 nego 1-0 za 10.0Kontam Det-Phi uzet undera, ali necu opak.
Koja je fora s tim povacenjem tiketa ? Koja je to kladionica ? Naguzi nas EstudiantesEffenberg je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.