NK Zvijezda Gradačac

theboss_RD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 dec 2016, 23:25

Nema veceg cirkusa na ovom forumu od ove teme.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 dec 2016, 07:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Da je sda na vlasti fadil bi nas doveo do evrope. :opaopa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 10 dec 2016, 11:57

Kako kazu upućeni ljudi najveći dug je nastao za vrijeme Fadila, jos nije ispostovao ono stoo je sam obećao dati za Zvijezdu zbog cega kasne sa plaćanjem obaveza.
Zasto sada ne pomogne kad je na poziciji da to moze... Prica da je to politika Sda Sdp nepije vode kad znamo svi da je Fadil svoje pulene istjerane iz Cimosa (ja sto znam nisu nikog dzaba otpustili) pozaposljavao u opstini za mandata sadasnjeg nacelnika.
Problem sa Nurdom je nastao kad su zagutili izmedju sebe.
Combe vala i ti si navalio nevalja pa nevalja , hajd ukljuci se u rad kluba pa da bude bolje.
Pisko kakav god daje nasao je sponzora makar jwdnog koji daje pare i po tom je bolji za klub od svih nas koji palamudimo.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 10 dec 2016, 12:27

batigol777 je napisao/la:Kako kazu upućeni ljudi najveći dug je nastao za vrijeme Fadila, jos nije ispostovao ono stoo je sam obećao dati za Zvijezdu zbog cega kasne sa plaćanjem obaveza.
Zasto sada ne pomogne kad je na poziciji da to moze... Prica da je to politika Sda Sdp nepije vode kad znamo svi da je Fadil svoje pulene istjerane iz Cimosa (ja sto znam nisu nikog dzaba otpustili) pozaposljavao u opstini za mandata sadasnjeg nacelnika.
Combe vala i ti si navalio nevalja pa nevalja , hajd ukljuci se u rad kluba pa da bude bolje.
Pisko kakav god daje nasao je sponzora makar jwdnog koji daje pare i po tom je bolji za klub od svih nas koji palamudimo.
Svi oni zajedno rade pa i neki clanovi sadasnje uprave su bili Fadilovi igraci dole. Nije ni on bajan, svi kazu gradilo se, a niko nista nije placo. Sto sad opstina preuzima dug prema Dzeni za tribinu ako je to napravio Nurdo/Fadil ne bitno? Znaci opstina je napravila tribinu...Za sve si upravu i jedan od rijetkih koji razmislja svojom glavom. Opet kazem ova uprava izabrala je tezi put tj. vracanje dugova i zato ne valja, jer ne obecaje kule i gradove...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 dec 2016, 13:48

carli22 je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Kako kazu upućeni ljudi najveći dug je nastao za vrijeme Fadila, jos nije ispostovao ono stoo je sam obećao dati za Zvijezdu zbog cega kasne sa plaćanjem obaveza.
Svi oni zajedno rade pa i neki clanovi sadasnje uprave su bili Fadilovi igraci dole. Nije ni on bajan, svi kazu gradilo se, a niko nista nije placo. Sto sad opstina preuzima dug prema Dzeni za tribinu ako je to napravio Nurdo/Fadil ne bitno? Znaci opstina je napravila tribinu...Za sve si upravu i jedan od rijetkih koji razmislja svojom glavom. Opet kazem ova uprava izabrala je tezi put tj. vracanje dugova i zato ne valja, jer ne obecaje kule i gradove...
To sad opstina ko fina pa preuzela dug na sebe, ja kako znam stadion je opstinski ne Zvijezdin... ako grijesim Fadile oprosti

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 10 dec 2016, 15:06

Imal šta novo u klubu? Imal Adema?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 10 dec 2016, 15:55

Tkanton je napisao/la:
carli22 je napisao/la:
To sad opstina ko fina pa preuzela dug na sebe, ja kako znam stadion je opstinski ne Zvijezdin... ako grijesim Fadile oprosti
A ti si neki pametnjakovic? Kazem da ne treba dizat u nebo te sto su vodili klub u PL, kako su gradili itd...a te dugove ljudi sad pokrivaju. Bravo inteligencijo...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 dec 2016, 19:59

Ti bi ko islamska zajednica neko napravi dzamiju a oni dodju i proglase svojom, tako i stadion neko da napravi a na kraju da opstina dobije gotovo, bilo je tu razno razni dogovora i za krov, svi obecavali a kad treba sta potpisat prc milojko

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 dec 2016, 08:52

Nah1d je napisao/la:Imal šta novo u klubu? Imal Adema?
Piska ce nam rec imal sta novo, valjda je red. 99% ide vojvoda i 4 igraca iz prve postave, moguce i vise. Samo sto to nece da kaze. On uvijek lupeta o glupostima da ne bi govorio o bitnim stvarima. On kao i ja zna koji su to igraci pa neka kaze posto je on glas kluba.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 dec 2016, 09:40

Jel vam ostaju Dzeno, Jare i Sile?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 dec 2016, 10:05

Moje misljenje je da ce otic vjerovatno svi igraci sa strane i trener naravno,ostacemo na domacem proizvodu.Mi smo jedni od rijetki koji imamo dva domaca trenera sa profi licencom i masu domace te djece koji su neki ukivali u zvijezde,a neki kudili.Evo jedinstvene prilike za sve za dokazivanje,a ujedno i da se pomogne klubu u teskoj situaciji,tj.da netraze puno para ni treneri, a i ni igraci jer se trebaju dokazat i jedni i drugi da vrijede.Kao prvo ti treneri su se uvijek drzali po strani bez velike odgovornosti,a imaju te velike licence,jedinstvena prilika za dokazivanje svog znanja i gradjenja trenerske karijere.Isto tako i za igrace koji su ponikli u Zvijezdinoj skoli da vidimo koliko vrijede i sta su silni treneri napravili od njih,mozda su nepravedno zapostavljeni bili,a mozda je i losa selekcija trenera koji su ih trenirali.Cilj je i za jedne i za druge samo opstanak u 1.ligi Federacije.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 dec 2016, 11:18

Ove mozda i ostanemo jer imamo kolku-tolku bodovnu zalihu. A iduce godine sa nasom djecom i trenerima pravac druga liga sjever. Zasto sad Piska nepises o igrackom kadru i promjenama. Cim neko zna sto i ti podvijes rep.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 11 dec 2016, 12:14

Combe ba dosadan si Zvijezda ce bit i ostat klub valjda ti je to jasno

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 dec 2016, 13:09

combe je napisao/la:Ove mozda i ostanemo jer imamo kolku-tolku bodovnu zalihu. A iduce godine sa nasom djecom i trenerima pravac druga liga sjever. Zasto sad Piska nepises o igrackom kadru i promjenama. Cim neko zna sto i ti podvijes rep.
Pa sta je tvoj prijedlog,koga bi ti dole zelio vidjeti...pa i ako ispadnemo i ove godine,pa sta....a i sta ako udjemo u pl.nemamo uslova da igramo na svom stadionu,...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 dec 2016, 14:13

Nista ako ispadnemo bicemo uz Srebrenik, Kalesiju i Zivinice jedina carsija koja ce igrat po selendrama. Milina bozija. Sta se tu ima predlagat neki ljudi su tu vec bili pa su ih pojedini klosari svojim postupcima otjerali. Takode pojedini su se bili spremni vratiti pod nekim uslovima ali opet pojedinci nisu bili za to. Pravi csrsijski klub sa carsijanerima cemu ste tezili a liga seoska j e b o lud zbunjenog.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 dec 2016, 14:30

Izjasni se jasno,imenom i prezimenom koji su to ljudi.
Mozda si i upravu al neznamo na koga ciljas....

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 dec 2016, 16:18

Mislim da smo svi pretjerali i zaboravili na Zvijezdu, ovo sa piskom i upravom je zivio cigananje piska kakav je takav je trudi se, jest da ga opstina i pojedinci koriste ko CAJU, svi se trebamo smirit i nesramotit grad i klub javno, stanje kakvo je takvo je od uptuzbi nema nista, pustit nek rade bar niko nece gledat sebe jer nema bi za koga bi trebalo da ima

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 11 dec 2016, 16:38

UPRAVA NAPOLJE!!! DOSTA JE BILO VIŠE
Ranieri vam je tata..

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 11 dec 2016, 19:49

Vratite Ivicu Cvitkusica za direktora on moze vratit organizaciju Zvijezde kao prije ...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 11 dec 2016, 19:54

combe je napisao/la:Nista ako ispadnemo bicemo uz Srebrenik, Kalesiju i Zivinice jedina carsija koja ce igrat po selendrama. Milina bozija. Sta se tu ima predlagat neki ljudi su tu vec bili pa su ih pojedini klosari svojim postupcima otjerali. Takode pojedini su se bili spremni vratiti pod nekim uslovima ali opet pojedinci nisu bili za to. Pravi csrsijski klub sa carsijanerima cemu ste tezili a liga seoska j e b o lud zbunjenog.
Zaboravio si Kladanj :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.