kako si fino zakljucio i objasnio nema sta ''Pa Maccabi nije Hapoel''Blueone je napisao/la:Pa Maccabi nije Hapoel
Hapoel je mnogo jaci i veci klub, to ti je ko Zeljo i Sloboda, zna se gdje ko pripada i ko je sampion.
![]()
![]()
Nije da provociram

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kako si fino zakljucio i objasnio nema sta ''Pa Maccabi nije Hapoel''Blueone je napisao/la:Pa Maccabi nije Hapoel
Hapoel je mnogo jaci i veci klub, to ti je ko Zeljo i Sloboda, zna se gdje ko pripada i ko je sampion.
![]()
![]()
Nije da provociram
kad smo kod superkupova, zasto se kod nas u Bh ne igra superkupOmar500 je napisao/la:5 titula prvaka
3 kupa
3 super kupa
polufinale i četvrtfinale kupa uefa
prvi ušli u treće pretkolo lige prvaka
prvi osvojili titulu prvaka BiH
prvi i jedini osvojili duplu krunu
prvi osvojili titulu prvaka dva puta zaredom
navijači odani i ne lome stadion zbog neuspjeha...
Mogu vala do sutra nabrajati. Nego da spomenem revanš utakmicu. Mnogo bolja i požrtvovanija igra Želje, Rovčanin me malo iznenadio, uglavnom, zadovoljan sam igrom. Dresovi mrak, a sajt još bolji. Još danas došlo novo pojačanje, ovaj Marković, valjda je dobar.
Odje.baus na temu o Barseloni. Niti si kompetentan da pričaš o Želji, niti ćeš to ikada biti. Sikter KatalonacBarca u srcu je napisao/la:Realno bi bilo da je izgubio prvu 2-0, ali 5-0 je sramotan poraz i ZA SVE JE KRIVA ODBRANA ŽELJE, još jednom ponavljam, da su ih igrači Hapoela driblali ko čunjeve.
Od vas je otisao jer mu 3 mjeseca niste dali ratu a ne zbog kvaliteta.Babilon je napisao/la:Goran Markovic vas pojacao?Pitanje je koliko taj momak moze biti pojacanje,dosao je u nas umjesto Nikolica i nije se nestp pokazao,grub igrac kojem fali igra prema naprijed,rijetko se u nas ista radilo po desnoj strani lani dok je on bio na boku,također Markovic moze igrati i defanzivnog ali u nas to nije nikada odigrao!
Svako 3,4 utakmicu pauzirao zbog kartona!
NE citam sa usana nazalost,ako neko cita nek' nam kaze sta je Gutman rekaoaleksandar_veliki je napisao/la:Nemam obicaj ulaziti u rasprav e ovakvog tipa, ali doista me interesuje da li mozemo svi mi biti iskreni makar prema sebi samima. Zar se10 dana nakon susreta niko ne sjeca reakcije Gutmana poslje petog gola Hapoela. Cini mi se da su snima postavljali ovdje oni koji su provocirali. Ajmo biti iskreni, barem malo.bistrikboy je napisao/la:Na pitanje novinara da li je svojim igračima rekao da se povuku nakon što su poveli 5:0 u prvoj utakmici, Guttman odgovara:
"Ne, to nije moja filozofija igre. Mogli smo postići još nekoliko golova, ali promašili smo nekoliko dobrih šansi."
O čemu ti čovječe pričašaleksandar_veliki je napisao/la:Nemam obicaj ulaziti u rasprav e ovakvog tipa, ali doista me interesuje da li mozemo svi mi biti iskreni makar prema sebi samima. Zar se10 dana nakon susreta niko ne sjeca reakcije Gutmana poslje petog gola Hapoela. Cini mi se da su snima postavljali ovdje oni koji su provocirali. Ajmo biti iskreni, barem malo.bistrikboy je napisao/la:Na pitanje novinara da li je svojim igračima rekao da se povuku nakon što su poveli 5:0 u prvoj utakmici, Guttman odgovara:
"Ne, to nije moja filozofija igre. Mogli smo postići još nekoliko golova, ali promašili smo nekoliko dobrih šansi."