FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 11 dec 2016, 13:34

Kaze mi jedan od nasih juniora da je Krpicu zavrsen transfer u njemacku 2 ligu.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 dec 2016, 13:43

RollingPaper je napisao/la:Kaze mi jedan od nasih juniora da je Krpicu zavrsen transfer u njemacku 2 ligu.
Krpic je ljudina, omalozavali smo ga,gurali u stranu a momak se borio. .Mozda ima manjak kvaliteta (spram onog sto bi mi voljeli da napadac Slobode posjeduje)ali ima veliko srce tuzlansko koje kuca za Slobodu.
Krpa majstore zauvjek smo uz tebe...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 dec 2016, 14:10

RollingPaper je napisao/la:Kaze mi jedan od nasih juniora da je Krpicu zavrsen transfer u njemacku 2 ligu.
Nek mu je sa srecom, igrac koji je uvijek ginuo na terenu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 11 dec 2016, 14:46

. . trebat će nama dosta zamjenskih igrača. Ko je "dostojna" zamjena za Krpića i još par koji planiraju otići . . .e moj ti !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 dec 2016, 15:09

Trenutno niko nije otisao pa ni Piric.
Vidjecemo ljudi tu skupstinu prvo i razglabati kako se situacija bude razvijala.
Nije se nam jednom desilo crnilo pa nagli zaokret na bolje.
Ovolikoj negativi doprinosi i stanje kluba,ne sada nego uopsteno.
Toliko smo "gladni"nekog uspjeha da pucamo po savovima.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 11 dec 2016, 15:15

solinas je napisao/la: Toliko smo "gladni"nekog uspjeha da pucamo po savovima.
Sustina brate
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 11 dec 2016, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 dec 2016, 15:16

KrojcicaHills je napisao/la:Pola ovih sto pise su poceli ici na utakmice kad je ciro dosao....pojma vi nemate ko su ovi lopovi.....nisam dugo komentarisao ovdje i naredni komentar cu ostaviti kad se sezona zavrsi....ako sloboda bude postojala tada ikako
Sad će i tebe čak svrstat u Azmiroljupca :lol:
Možda si i u pravu za neke, ali ne i sve, jednostavno naš narod je takav po prirodi, brzo zaboravlja sve ono loše. Što kaže jedan profesor za taj slučaj što smo takvi "zato nas i kolju svakih 50 godina".
Al "dohavizat" će se sad na proljeće, ako im već ovo dosad nije bilo dovoljno.
Ostaje nam da gledamo i čekamo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2016, 15:38

Fakat ovaj lik nikada nije bio Azmirovac. Vjerovatno zna vise nego mi ..

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 11 dec 2016, 17:13

Ja ne znam kako neko moze biti optimista uopste ???? Koliko je otislo igraca vec od odlaska azmira husica ??? Koliko planira otici sad na zimu ????? ova uprava i ako zadrzi te igrace, oni ce je bojkotovat i opet smo pusiona ! Od ovih svih samo nerko boni je ok covjek a ovo sve ostalo nabit nogom da ode sto dalje od tusnja

pa ovi mujkanovici najveci zeljovci u gradu i sad mi oni vode klub :lol: :lol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 dec 2016, 17:20

solinas je napisao/la:Trenutno niko nije otisao pa ni Piric.
Vidjecemo ljudi tu skupstinu prvo i razglabati kako se situacija bude razvijala.
Nije se nam jednom desilo crnilo pa nagli zaokret na bolje.
Ovolikoj negativi doprinosi i stanje kluba,ne sada nego uopsteno.
Toliko smo "gladni"nekog uspjeha da pucamo po savovima.
Mi kad bismo osvojili prvo mjesto na kraju sezone, promijenilo bi se pravilo da 2. na tabeli osvaja prvenstvo. Takvu suhu mi vucemo iz decenije u deceniju. :urnebes:

J3bote, u jugoslaviji i nisi mogao osvojiti titulu u konkurenciji klubova kao sto su Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, ali ti ne mozes osvojiti titulu pored Modrice, Leotara, Krupe, Sirokog, Mladosti, Viteza, to je sihir nevidjeni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 dec 2016, 17:23

Ma treba u drugu, tamo smo bar nesto osvojili.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 dec 2016, 17:50

KrojcicaHills je napisao/la:Ja ne znam kako neko moze biti optimista uopste ???? Koliko je otislo igraca vec od odlaska azmira husica ??? Koliko planira otici sad na zimu ????? ova uprava i ako zadrzi te igrace, oni ce je bojkotovat i opet smo pusiona ! Od ovih svih samo nerko boni je ok covjek a ovo sve ostalo nabit nogom da ode sto dalje od tusnja

pa ovi mujkanovici najveci zeljovci u gradu i sad mi oni vode klub :lol: :lol:
Sad ce doci Slavinovici@ da ti objasni da je the Kult dobio novog clana.
Beduin@
Strasno frustrira ova situacija....najvise boli sto moze bolje...imamo sve preduslove za BiH uslove...ali ne da bagra....oticemo opet u off .....
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 11 dec 2016, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2016, 17:52

Azmir bio 3 godine u klubu, nije nikad rekao taj je pravi navijac, taj nije pravi.

Tom Cat 2 mjeseca, govori vec da oni sto ne misle kao on i koji se ne slazu sa njim i koji negoduju kada klub gubi igrace i blamira se nisu pravi navijaci.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2016, 18:04

harry_90 je napisao/la:Zahirovic se zahvalio na ukazanom povjerenju i istakao je da je veliki navijac SLOBODE !

Nadam se da ce nam pomoci da izadjemo iz ove situacije u koju smo zapali.

Na vecerasnjoj vanrednoj sjednici prisustvovali su i igraci Slobode .

"Neshvatljivo mi je da je Sloboda kao jedan veliki brend spala na ovako niske grane. Meni ovo možda i nije trebalo, ali je imenovanje za predsjednika Slobode za mene velika čast. I moj babo je navijao za Slobodu".
Post nekad iz 2011. :) Opsta pozitiva vladala ..

Tom Cat je rang ovog covjeka, ista jacina firme, los tretman prema radnicima, kasne plate, razne malverzacije.
Ova garnitura ce samo da pozajmi i onda da za godinu dvije od Azmira trazi pare ako se bude mogla Sloboda privatizovati. Ako ne bude tog zakona onda propadamo maksimalno nisko jer ce se njima dugovati i kao Sabovicu i Davudu 1.2 mil KM.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 dec 2016, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 11 dec 2016, 18:06

tuzlak1987 je napisao/la:Azmir bio 3 godine u klubu, nije nikad rekao taj je pravi navijac, taj nije pravi.

Tom Cat 2 mjeseca, govori vec da oni sto ne misle kao on i koji se ne slazu sa njim i koji negoduju kada klub gubi igrace i blamira se nisu pravi navijaci.
-Ovo nije poruka navijačima, već nenavijačima. Ko ne voli Slobodu nije mu mjesto na Tušnju. Takve ćemo da čistimo, a za to će nam biti potrebno vremena. Negativci nam ne trebaju, pravi navijači i i zaljubljenici u Slobodu su svjesni da ovo niko ne radi protiv njih. Klub bez publike nije klub, a Sloboda ima navijače. Ovo je bila poruka huškarošima koji nanose štetu Slobodi i degradiraju je. Konačno smo se stabilizovali, imamo dobrog trenera i igrače, i ne možemo dozvoliti da nam ulica to razbija, zaključio je Husić u intervjuu za "Sport".

:kafa:

PS: Upravo zbog ovakvog pretjerivanja, ispadamo mi ostali, dok su neki i digli ruke od foruma, da branimo sadasnju upravu i gradonacelnika. Nije nimalo laka situacija u kojoj se nalazimo. Ni AH nismo vjerovali u pocetku. Ne vjerujem nikome, ni ovoj upravi, ali to je ono sto mi imamo :idea: Preboli jarane, da nas AH ostavio. Podsjeca me ova situacija, kada lika cura ostavi, a on ne moze nikako da je preboli i nastavi dalje :plac: kuknjava
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2016, 18:12

FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Azmir bio 3 godine u klubu, nije nikad rekao taj je pravi navijac, taj nije pravi.

-Ovo nije poruka navijačima, već nenavijačima. Ko ne voli Slobodu nije mu mjesto na Tušnju. Takve ćemo da čistimo, a za to će nam biti potrebno vremena. Negativci nam ne trebaju, pravi navijači i i zaljubljenici u Slobodu su svjesni da ovo niko ne radi protiv njih. Klub bez publike nije klub, a Sloboda ima navijače. Ovo je bila poruka huškarošima koji nanose štetu Slobodi i degradiraju je. Konačno smo se stabilizovali, imamo dobrog trenera i igrače, i ne možemo dozvoliti da nam ulica to razbija, zaključio je Husić u intervjuu za "Sport".

:kafa:

PS: Upravo zbog ovakvog pretjerivanja, ispadamo mi ostali, dok su neki i digli ruke od foruma, da branimo sadasnju upravu i gradonacelnika. Nije nimalo laka situacija u kojoj se nalazimo. Ni AH nismo vjerovali u pocetku. Ne vjerujem nikome, ni ovoj upravi, ali to je ono sto mi imamo :idea: Preboli jarane, da nas AH ostavio. Podsjeca me ova situacija, kada lika cura ostavi, a on ne moze nikako da je preboli i nastavi dalje :plac: kuknjava
Jel ko Tom Catu ubacuje baklje u teren bez razloga? Normalno da ko nanosi stetu nije nikakav navijac vec sluga necijih interesa. Potpuno druga situacija od ovog sto je Tom Cat baljezgao na zadnjoj preskonferenciji. Gdje je rekao da neko ko pise po internetu da nije u skladu sa njegovim misljenjem neprijatelj Slobode. Hahaha

Nije Azmir nas ostavio, vratiti ce se on opet da vadi Slobodu iz qovana kada ovi presuse. A otisao je zbog neprijateljski nastrojene gradske vlasti i navijaca koji su gradski placenici. Necu reci otjerali su ga navijaci ali ga je otjerala manja skupina hostaplera i placenika koji su par godina radili o glavi, a danas hvale ove nove. A bili su tu i prije Azmira kada je Sloboda propadala. Sve je isto samo Azmira nema, ti ljudi ostaju ne micu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2016, 18:19

I da je ovo neko gasenje pozara u nezgodnoj situaciji ne bi niko dosao. Sve je fino izrezirano i svi se trpaju u klub koji sada dise nakon Azmira. A dok nije bio teren dobar svi su sjedili po skupstini i nisu dali marke u Slobodu. A ovo sto sada daju ce kad tad da uzmu od Slobode. Cim ne budu vise na celu kluba.
Ovo je sto imamo sto je Jasmin kreirao, da se navijaci Slobode pitaju ne bi 99% ovako uradili. Ovo je klasicna sprdacina koja ce samo u konacnici da nasteti Slobodi.
A tjeranje Azmira i manjak interesa da se covjeku ugodi i da se situacija uredi te taj reprogram i 2 tribine srede za godinu je izdaja Slobode o kojoj ce se pricati za 50-100 godina.
Al nije ovo jos gotovo, vratiti ce se kad tad Azmir da vraca pozajmice privrednicima i vadi Slobodu ;)

Molite Boga da nas Azmir za godinu dvije privatizira inacd nam je gasenje kada ovi propadnu jer ce onda traziti da povrate sve ulozeno i Sloboda ce morati opet kao i kada je Azmir dosao da vraca 1-2 mil kome sve ne. A nece imati ko da vraca.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 dec 2016, 18:37

Svjesni nisu da cemo se opet vratitiiiiii
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 dec 2016, 18:46

Samo da se izglasa zakon o privatizaciji spotrskih klubova. Onda ce pi z de vidjeti hoce li ovi zeljeti da kupe Slobodu. Dok je tudjih para oni su tu. Oni nisu dosli da daju nego da uzmu sto se moze uzeti.
U "nehljebovice" ne spada "Bony". Covjek je ok i jedini je od ovih sto iskreno voli Slobodu.
Volio bi da grijesim i da me popljuju obozavaci Jasmina iz Islamovca. Vidjecemo ko ce koga pljuvati uskoro.

Vratice se Azmir kad tad, bicemo jaci nego ikad! :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 11 dec 2016, 18:50

:D
slika
slika

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 2 gosta.