Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Najgore je sto niko nije na sredini sa misljenjem o Tinu, ili ga se dize u nebesa ili ga mrzite iz dna duse. Realno losa mu je statistika ove sezone za ofanzivnog veznog, ono sto je dobro za njega a lose za nas je da mu konkurencija na toj poziciji ima takodjer losu statistiku, ako uopste igraju u klubovima. Dobar igrac za klupe, trenutno nije nivo za prvih 11 reprezentacije.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Covjek je promjenio ligu, nije prosao pripreme. Cak I edin dzeko je trebao adaptaciju.
UPRAVA NAPOLJE!
Dubrovnik,
Ja vjerujem da on sam nije zadovoljan svojim igrama u belgiji al et, tebe je zadovoljio.
Nemoj me praviti petljancem kad sam fino napisao da u ligi nije dao gol ili asistirao.
Pratim ja njega vjeruj skoro kao i ti i znam za gol u evropi.
Koliko znam, prije povrede je bio na klupi u par utakmica.
A na to da su genk i slicni bolji od intera, no comment.
Nista, hajmo se nadati da ce u proljece razvaliti i pokazati ono zbog cega je doveden jer do sada to nije pokazao 100%.
Ja vjerujem da on sam nije zadovoljan svojim igrama u belgiji al et, tebe je zadovoljio.
Nemoj me praviti petljancem kad sam fino napisao da u ligi nije dao gol ili asistirao.
Nista, hajmo se nadati da ce u proljece razvaliti i pokazati ono zbog cega je doveden jer do sada to nije pokazao 100%.
Danasnji Inter uzimati kao neki nogometno visoki standard je u najmanju ruku neozbiljno. Evo uzmi na primjer Milicevicev Gent koji je lani iz LP ispratio veliki Spanjolski I Francuski klub I prosao skupinu. Zasto ja ne mogu vjerovati da bi mogli ispratiti I Inter?babino je napisao/la:Dubrovnik,
Ne moze to biti slucajno. Belgijanci su sve bolji I reprezentacija im je postala odraz strasnog rada u klubovima. Sto se tice Susica ja I dalje vjerujem u njega. Napisao sam ti da sam djelimicno zadovoljan sto znaci da sam ipak ocekivao malo vise od njega. Ali da se bas osramotio I nije pokazao nista to je neistina. Rekao bi da je napravio vise nego sto su mislili oni koji ga omalovazavaju ili manje nego ja I slicni meni koji vjeruju u njega.
Da ce biti bolji ja nemam ni grama sumnje. Vjerujem da ce im brzo biti glavni igrac. Da u to sumnjam zasto bi ga cijelo vrijeme branio od navale Huna I Avara?

Ti mene kao da pokusavas ubijediti da ti je draze sto tino igra u genku a ne u interu:-)
Koliko je belgija napredovala i koliko je tacno to sto pises pokazuju i rezultati briza u ligi prvaka ove sezone, vjerovatno si i u njihovim partijama uzivao:-)
Vjeruj ti u njega koliko hoces, vrijeme prolazi, tino vise nije mlad igrac..on ako ne bljesne u nastavku sezone, upitno je sta ce biti sa njim dalje.
Kamo srece da je na igrackom nivou babe i amidze pa da nam donosi pobjede ali....vidjecemo, nadam se da si ti upravu.
Koliko je belgija napredovala i koliko je tacno to sto pises pokazuju i rezultati briza u ligi prvaka ove sezone, vjerovatno si i u njihovim partijama uzivao:-)
Vjeruj ti u njega koliko hoces, vrijeme prolazi, tino vise nije mlad igrac..on ako ne bljesne u nastavku sezone, upitno je sta ce biti sa njim dalje.
Kamo srece da je na igrackom nivou babe i amidze pa da nam donosi pobjede ali....vidjecemo, nadam se da si ti upravu.
Nisam ih niti gledao ali jesam jednog Talijanskog giganta koji se ni skupine nije dokopao. Ali ajde nije to ovdje tema.babino je napisao/la:Ti mene kao da pokusavas ubijediti da ti je draze sto tino igra u genku a ne u interu:-)
Ne moram ja biti u pravu ni sto se tice Tina ni Belgijanaca. Mozda se pokaze da sam cijelo vrijeme bio u zabludi po pitanju Susica. Pobogu ja sam samo gledaoc I to pocesto pristran kad su Bosanski igraci u pitanju.
Ako se Susic pokaze kao promasaj bit ce mi zao jer sam stvarno mislio I mislim da u njemu ima stofa za odlicnog igraca koji moze pomoci BiH reprezentaciji.
-
- Kontakt:
I danas na klupi Genka... nema se sta vise reci za ovog igraca! 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Kako ga nije sramota povrijediti se, bijednik jedan?! Vratimo Seju Salihovića iz druge kineske!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:

- JohnCleese
- Kontakt:
Tino usao !!!
Izgledao da se oporavio od nezgodne povrede gleznja
Kakvo gradjenje odmah po ulasku
Gradi se gradi se gazijo bosanska 
Dovucite aparate sa intenzivne
Bukvalno sam drzi loptu 5 min, sakrio je, pravi poteze za Tv spice..
Izgledao da se oporavio od nezgodne povrede gleznja

Kakvo gradjenje odmah po ulasku

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Cim ih dovuku nek prikljuce fanatica.JohnCleese je napisao/la:Tino usao !!!
Izgledao da se oporavio od nezgodne povrede gleznja![]()
Kakvo gradjenje odmah po ulaskuGradi se gradi se gazijo bosanska

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Belgijski Wunderkind opet na klupi ... osmi put zaredom, Robinho Sabinho zaostali strucnjak iz 70tih na aparatima

@bhfanatic dijeli pljuske. Pljus. Pljus.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- JohnCleese
- Kontakt:
Vidim po rezultatu da ne igra 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Presjedio na klupi.
Gradi se gradi bosanska gazijo 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Gradi se gradi bosanska gazijo

-
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Gradi se gradi bosanska gazijo

Sta hocete vi,pogle poteza.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:
![]()
![]()
Sta ima veze kad je ovo bilo,bitno je da mali zna.A tek kako se gradi braco

-
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Sta se sprdate dečko je povrijeđen.bhfanatic14 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Gradi se gradi bosanska gazijo![]()
![]()
Ima hemeroide.