Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Robert Prosinecki-najveci hrvatski fudbaler svih vremena. A u jugoslovenskih TOP 10 .Lillard je napisao/la:Ja sam slušao priče
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Husref je prvi.Tribalian je napisao/la:Robert Prosinecki-najveci hrvatski fudbaler svih vremena. A u jugoslovenskih TOP 10 .Lillard je napisao/la:Ja sam slušao priče
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:
Husref je prvi.
Pa jeste al' samo ako se pravimo da ne vidimo jos 50 ljudi ispred njega.
Mani se kolektore Husref je ljudina i omiljen i kod vas i kod nas ali realno nije ni u TOP 5 koji su iz FKS izasli.
Ma teško, jako teško, čak bi dao ruku da ti nijedan Hrvat to neće reći. Zna se ko je bogTribalian je napisao/la:Robert Prosinecki-najveci hrvatski fudbaler svih vremena. A u jugoslovenskih TOP 10 .Lillard je napisao/la:Ja sam slušao priče
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za mene uvek ispred Zvoneta.Lillard je napisao/la:
Ma teško, jako teško, čak bi dao ruku da ti nijedan Hrvat to neće reći. Zna se ko je bog
A ovo ti je najbolji od svih ! Moracu samo u spoiler zbog @DANTESA da se ne potresa .
- legenda reala
- Kontakt:
Najbolji je Edin Dzeko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pesmu peva Marakana, za Triba to je gasulhana.Tribalian je napisao/la:High je napisao/la:
Husref je prvi.![]()
Pa jeste al' samo ako se pravimo da ne vidimo jos 50 ljudi ispred njega.
Mani se kolektore Husref je ljudina i omiljen i kod vas i kod nas ali realno nije ni u TOP 5 koji su iz FKS izasli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JohnCleese
- Kontakt:
Luka Modrić?Lillard je napisao/la:Ma teško, jako teško, čak bi dao ruku da ti nijedan Hrvat to neće reći. Zna se ko je bogTribalian je napisao/la:Robert Prosinecki-najveci hrvatski fudbaler svih vremena. A u jugoslovenskih TOP 10 .Lillard je napisao/la:Ja sam slušao priče
Franjevci su jedino što valja u ovoj državi.JohnCleese je napisao/la:.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Modrić je vjerojatno najbolji, ali zna se da je Boban najveći, barem velikoj većini.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zar ima iko bolji od velikog žutog iz Čemehovca ?Kawhi je napisao/la:Luka Modrić?Lillard je napisao/la:Ma teško, jako teško, čak bi dao ruku da ti nijedan Hrvat to neće reći. Zna se ko je bogTribalian je napisao/la:
Robert Prosinecki-najveci hrvatski fudbaler svih vremena. A u jugoslovenskih TOP 10 .
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Meni je ova pjesma simpa samo jer pjeva o mojoj krsnoj slavi.. Ima Dugme mnogoo boljihLillard je napisao/la:najbolja pjesma ikad
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trebao bi znati da su Partizan osnovali partizanski generali a ne niži činovnici.. Koča Popović, Peko Dapčević, Svetozar Vukmanović Tempo. Mahom Crnogorci. Bio je tu i Otmar Kreačić i još neki istaknuti generali. Zanimljivo sve ove heroje NOB i rata je titova vlast sklonila u narednih 10 godina. Dapčevića i Tempa. Popović je sklonjen kasnije. Bogataško dijete iz BG.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ajmo crno-beli, umro je Tudjan Franja, cutat cemo minut, predsedniku Partizana
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakav ciganluk od teme?!?!?! 
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jasno da je najbolji hrvatski nogometaš ikad mali štakor i krimos u nastajanju Luka Modrić.To uopće nije upitno.
KingJamesMVP je napisao/la:Zvezde grande ove sezone rasturaju. Svaku emisiju sve bolji i bolji natjecatelji
Easy,Dado Pršo 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Šta mi ima u rodnom gradu?JFH9 je napisao/la:Dino Drpic, iz jednog razloga.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."