Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2010, 15:38

Jah, ako nije bijelo, onda je crno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2010, 15:48

Virtu4l je napisao/la:Jah, ako nije bijelo, onda je crno.
Nije nego zuto-plavo.Ostale me boje uopce neinteresuju.....trenutno. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 jul 2010, 19:20

L_blancos je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma sve je to do reprezentacije koda bi jedan Higuain ,Bendtner i dr igrali u nekim jačim klubovima da su bosanci
oni nebi nikad otišli iz naše premijer lige .Ovo su po meni dva najgora napadača koja igraju u ovim jakim klubovima
Bendtner pogotovo .
HIGUAIN ?????
mali idi pa spavaj, covjek ima u evropi najbolji prosjek golova po minuti sa samo 22 godine , i on nebi vidio repke da nema Reala, Dugo se Maradona necko ocel ga zvat il ne..
i odma bio prvi strijelac Argentine,,
a Dzeki je najbolje da ide u Tottenham :D
a jes i argentina daleko dogurala sa njim a Milito sjedi na klupi,,hahhah maradona kao ciro
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jul 2010, 21:01

Higuain sa 22 godine postigne 27 golova u sezoni za Real, sa 22 godine Dzeko ganjo cehinje po Teplicama...
Iskreno napadac sa 22 godine postigne 22 gola za najbolji svjetski klub, poredit ga sa Dzekom .. nema smisla..
A sta bi to Milito uradio ?? pa Pipita zabije hat-trick i opet smece??
Dzeko je dobar, al ne kao Higuain..
Bil igro Dzeko ispred: Aguera, Teveza,Milita, Benzeme,Raula,da ne nabrajam ...

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 22 jul 2010, 21:23

Dzeko je sa 22 godine bio drugi strijelac Bundeslige.

Cuj ganjo Cehinje. :| :roll:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jul 2010, 22:14

emiros je napisao/la:Dzeko je sa 22 godine bio drugi strijelac Bundeslige.

Sa 23 da te ispravim.. U toj sezoni je i stigao u Wolfsburg..

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 22 jul 2010, 22:33

Ne. Dzeko je u Wolfsburg dosao 2007, dakle kada je imao 21 godinu. Prva sezona nije bila nesto uspjesna, u drugoj je bio drugi strijelac, a sada prvi.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 jul 2010, 22:34

L_blancos je napisao/la:
emiros je napisao/la:Dzeko je sa 22 godine bio drugi strijelac Bundeslige.

Sa 23 da te ispravim.. U toj sezoni je i stigao u Wolfsburg..
Prvo se uvjeri da si siguran pa onda ispravljaj druge.
Dzeko jer rodjen u martu. Ove godine(2010) je postigao 22 gola, a znamo skim je igrao. Znaci ove godine napunio je 24 godine. Prosle sezone kad su Wolfsi bili sampioni 2008/2009 u martu 2009 Dzeko puni 23. Znaci pocetkom te sezone je jos imao 22 godine a te sezone je postigao 26 golova. A dosao je u sezoni 2007/2008 kad je imao 21 godinu.

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 22 jul 2010, 22:48

Dieter Hoenessu smradu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 jul 2010, 22:54

jel bar uhvatio koju Cehinju :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 22 jul 2010, 23:35

nebitno sta je hebo, sforuma je zguzio sve i jednog...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jul 2010, 23:37

Sam je sebi kriv !
FK Pjetlovi

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 jul 2010, 23:55

L_blancos je napisao/la:Higuain sa 22 godine postigne 27 golova u sezoni za Real, sa 22 godine Dzeko ganjo cehinje po Teplicama...
Iskreno napadac sa 22 godine postigne 22 gola za najbolji svjetski klub, poredit ga sa Dzekom .. nema smisla..
A sta bi to Milito uradio ?? pa Pipita zabije hat-trick i opet smece??
Dzeko je dobar, al ne kao Higuain..
Bil igro Dzeko ispred: Aguera, Teveza,Milita, Benzeme,Raula,da ne nabrajam ...
Momak, da imas ekipu, svoju, da si vlasnik kluba, i imas novca koliko hoces, i trazis napadaca, koga bi prije u ekipi volio vidjeti Dzeku, ili Higuaina..
Napisao sam i gore da samo dooobro neupucen, i jako limitiran poznavaoc nogometa moze ova dva igraca porediti, ali kad vec to cinis, i jos ovoga puno slabijeg dizes iznad, iz nama poznatih razloga :D ,odgovori mi na ovo pitanje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jul 2010, 00:28

Upravo je na njemackom N-TV bilo u sportskom dijelu izvjestaj o tome, da je Hoeness i sa njim trener Wolfsburga kao rekao zadnju rijec sto se tice transfera Misketa i Dzeke. Da imaju vazece ugovore, da se od njih ocekuje da ih postuju i da nece biti nikakvog transfera. Rekli su da ce ih zadrzati, i da je to Wolfsburgu veoma bitno, jer ce okolo njih dvojice, kao jezgra VFL-a, sagraditi ekipu i igru.

Sve u svemu se dakle to svodi na sljedece: Morate ostati u Wolfsburgu, ali ce te ovdje biti kraljevi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jul 2010, 00:49

Evo i ovdje na TM jos jedanput, mrsko mi sada doslovice prevoditi, kasno je, ali ustvari to sto sam rekao vec. 3 sedmice pred prvu utakmicu trener je zelio da ima jasnu situaciju, zato je Hoenes rekao da nema transfera ko god sada sta ponudio, i da se nada da to nece utjecati na nase reprezentativce koje postuje kao excelentne fudbalere i postene/pristojne osobe.

http://transfermarkt.de/de/machtwort-vo ... 43147.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 jul 2010, 00:50

Principatus je napisao/la:Upravo je na njemackom N-TV bilo u sportskom dijelu izvjestaj o tome, da je Hoeness i sa njim trener Wolfsburga kao rekao zadnju rijec sto se tice transfera Misketa i Dzeke. Da imaju vazece ugovore, da se od njih ocekuje da ih postuju i da nece biti nikakvog transfera. Rekli su da ce ih zadrzati, i da je to Wolfsburgu veoma bitno, jer ce okolo njih dvojice, kao jezgra VFL-a, sagraditi ekipu i igru.

Sve u svemu se dakle to svodi na sljedece: Morate ostati u Wolfsburgu, ali ce te ovdje biti kraljevi.

Ja samo ne znam kako Hoenesu nije jasno da nije Wolfsburg Manchester United, pa da svaki veliki igrac ima zelju nastupati za njih, pa to je jedan mali klub, koji ima malo vise para, ali to nije razlog da se kur.ce, pa drzati nezadovoljnog igraca za kojeg mozes uzeti 35 mil eura je vise nego suludo, kao i fantazistu koji hoce da ode drugdje, ne kontam u cemu je poenta.

Je.bali te ugovori, Dzeko je igrac za najvece europske klubove,da igra ligu prvaka, da ima pored sebe igrace koji ce ga gadjati u trepavicu, da se takmici u puno jacim ligama od smijesne Bundeslige, kako to ovom retardu nije jasno.
Pusti nam dijamanta da ide u veliki klub, eto doveo si Mandzukica, dovedi i Popovica iz Zelje, to su igraci za tvoj smijesni klub, DZeko je ipak svemirac!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jul 2010, 00:56

Wolfsburg je napravio dvije velike greske prosle sezone:
- nisu zadrzali Magatha (samo lud covjek to moze uraditi)
- nisu doveli (prava) pojacanja, Rever im nikad nije zaigrao vraca se u Brazil, Martins isto ode itd.

Sada kupuju igrace tek tako, jedino sto nisu uspijeli Ballacka da dovedu, vjerovatno i pored ambicija, da smeksaju Edina i Misketa. Vidjecemo kako ce se to dalje razvijati, mislim da ce obojica ostati tu, ali isto mislim da Wolfsburg moze biti ponovo prvak.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jul 2010, 01:06

Gdje si ti pročitao da je Džeko imao zvaničnu ponudu? Spominješ nekih 35 mio, ne znam odakle ti te info?
Treba sagledati i drugu stranu medalje, pa vidjeti nezadovoljstvo pristalica Wolfsburga. Ono, došao si kao totalni anonimus, pružili smo ti sve uslove, dali ti produžetak ugovora o kojem si mogao (do tada) samo sanjati.
Sve je jasno kao dan, taj produžetak nije obavljen prije ne znam koliko vremena, pa da se tako brzo zaboravi. Tražio si, gledaj! Nije ovo poluprofesionalni svijet pa da može tražiti da ide kada se njemu duhne. Koliko god Wolfsburg bio mali klub i Bundesliga "smiješna" liga, ugovori se na kraju moraju poštovati.
Vom Jäger zum Gejagten

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 23 jul 2010, 01:14

Ja znam da mi neki dodju stoju...samo toga se sjecam kroz maglu :mrgreen:
Steta stvarno za Dzeku...ne znam sta bih ja uradio da sam na njegovom mijestu...Ako pocne "bojkotovati" utakmice to ce mu se samo odbiti o glavu..jedino mozda da ne slavi golove koje postigne ... :lol:
Samo mislim da ce ovo ostaviti traga na Edina...bar na pocetku sezone...nije ovo lahko svariti. ;)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 jul 2010, 01:20

geronimo je napisao/la:Gdje si ti pročitao da je Džeko imao zvaničnu ponudu? Spominješ nekih 35 mio, ne znam odakle ti te info?
Treba sagledati i drugu stranu medalje, pa vidjeti nezadovoljstvo pristalica Wolfsburga. Ono, došao si kao totalni anonimus, pružili smo ti sve uslove, dali ti produžetak ugovora o kojem si mogao (do tada) samo sanjati.
Sve je jasno kao dan, taj produžetak nije obavljen prije ne znam koliko vremena, pa da se tako brzo zaboravi. Tražio si, gledaj! Nije ovo poluprofesionalni svijet pa da može tražiti da ide kada se njemu duhne. Koliko god Wolfsburg bio mali klub i Bundesliga "smiješna" liga, ugovori se na kraju moraju poštovati.
Pa, pisalo se po medijima i 40 mil eura, a i logicki mozemo zakljuciti da bi City, pa i Chelsea, mozda i Juventus bili spremni na 35..
Kazes dali Dzeki puno toga, sta je Dzeko njima dao???Mozda titulu koju vise nikad nece osvojiti??Mozda mogucnost da zarade na njemu 10 puta vise??Mozda u LP neku dobru predstavu i gol protiv Manchestera u dva susreta?
Jednostavno, ne mozemo praviti od gov.neta pitu, mozda i mozemo ali da se zove gov.nara, da se razumijemo..svaki igrac ima zelju da igra u velikom klubu, ako vrijedi, i nece se zadovoljiti malim klubom, koji NE IGRA LIGU PRVAKA, i ima u sastavu anonimuse.

Jos nesto, pristalice Wolfsburga bi trebali znati gdje im je mjesto, i ne pokusavati glumiti da su pristalice nekog giganta, tako da..
I, ne trebaju ti navodni znaci kada pricamo o jadnoj Bundesligi.
Sta Hoeness hoce, da mu Dzeko donese jos jednu titulu, pa da ga tek onda tusne i zaradi na njemu??mozda hoce da ga odvede u LP gdje ce se omrsiti njihovim fondovima??
Tesko igrac koji je 2 godine zaredom na meti velikih klubova moze imati motiva da igra na istom nivou kao i do sada, pogotovo jer ,ponavljam, Wolfsburg ne igra najprestiznije euro takmicenje u fudbalu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, AnelMid, Zglavkar i 37 gostiju.