Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Djeluje da Pandza indirektno hoce da otkrije neke probleme s kojima se suocava. Izgleda da hemija i atmosfera medju momcima nije na nivou, tj. vrlo moguce da je bilo nekih konflikata. Kako Josip kaze, nas nema nigdje ako igraci budu forsirali sebe iznad tima i ako im primarni cilj bude individualni uspjeh. Ako ego i rivalitet izmedju njih samih dodje u prvi plan, nama se ne pise dobro. Ne kontam samo ko bi mogao da se tu nesto izdize iznad ostalih, kad su glavne zvijezde (Sani, Njegos i Dzanan) prije dvije godine imali sjajnu hemiju. Jos Gegic tu ima, ali se i on super slagao sa Camparom u Sparsima na turniru juniorske eurolige. Ja vjerujem Pandzi i mislim da ce on to srediti do pocetka prvenstva.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Imamo finu rotaciju, još da se srede ovo nesuglasice ali stvarno malo vremena da se uspostavlja neka hemija u reprezentaciji. Ipak je ovdje pola-pola što se tice godišta, što su bile dvije skroz različite selekcije i onda se sad spojilo očigledno ne štima sve kako treba. Ali nadamo se do prvenstva da ce makar hemija porasti medu igracima i da cemo se izboriti za SP 

I šta rekoše novinari Sikiraš čeka poziv Srbije hahahaha
Ja se samo nadam da će prva tekma protiv Izarela proći kako treba i da ćemo pobijediti, tu će se i atmosfera dići na viši nivo i sve će biti taman
Ja se samo nadam da će prva tekma protiv Izarela proći kako treba i da ćemo pobijediti, tu će se i atmosfera dići na viši nivo i sve će biti taman

Ja jedva čekam da vidim naše momke na parketu,nevjerovatno mi je kako su sazrili za ovu godinu i koji mjesec, i fizički i mentalno.
Samo da ih Bog sačuva našeg mentaliteta u svim sportovima
Samo da ih Bog sačuva našeg mentaliteta u svim sportovima

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
strah me da na kraju ne bude:
dok su bili klinci, bili su neiskvareni i savrsenog mentaliteta - zato su i osvojili titulu.
kako rastu i postaju ljudi, pocinju biti klasicni bosanci koji su osudjeni na poraze i nepravdu - zato nece napraviti nista kao i niko do sada.
ostanite neiskvareni klinci i igrajte srcem i zabavite se. samo nemojte odrasti i biti ono sto su svi postali u bosni.
dok su bili klinci, bili su neiskvareni i savrsenog mentaliteta - zato su i osvojili titulu.
kako rastu i postaju ljudi, pocinju biti klasicni bosanci koji su osudjeni na poraze i nepravdu - zato nece napraviti nista kao i niko do sada.
ostanite neiskvareni klinci i igrajte srcem i zabavite se. samo nemojte odrasti i biti ono sto su svi postali u bosni.
Amar GEGIĆ, Nikola MARIĆ, Darko TALIĆ, Mateo ZOVKO, Nemanja NIKOLIĆ, Boško BOJOVIĆ, Dino KOBIĆ, Sandro ANTUNOVIĆ, Džanan MUSA, Sani ČAMPARA, Njegoš SIKIRAŠ i Emir ČERKEZOVIĆ.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Šta je sa Lazarom Mutićem, Alikadić Adijem i Barukcijom Amarom ?
-
- Kontakt:
Mutić povreda, Alikadic nema kvalitet, a Barukcija vjerovatno nije ni među 50 u ovom uzrastu.taremuha je napisao/la:Šta je sa Lazarom Mutićem, Alikadić Adijem i Barukcijom Amarom ?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Gledam na Areni sad ljudi imaju pregled kadetske i juniorske lige bolji nego nas za BHT Premijer ligu, imaju sponzore za obje lige. Strašno koliko su ispred nas. Mislim na Srbe naravno.
MES QUE UN CLUB!
Jesu li ovi momci iz Igokee i kolko igrali ABA ligu?
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Talic dobije ponekad "minut-dva" ostali ne, on i 2 godine mladji ilic su im najvece nade. Steta sto jankovic i vuckovic (sad u mladosti) nisu bili makar na sirem spisku...
kud bas prve dvije utakmice u 12 da igramo, nadam se da ce se moci pregledati citave negdje na youtubu,, da li ce mozda biti na fibinom kanalu?
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
sta ovaj debil sere
Jel to ponovo Enes progovorio kroz Jusufa 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:52, ukupno mijenjano 3 puta.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trebalo bi sve biti na fibinom yt kanalu live, a i poslije da se moze odgledati. Do sad je uvijek bilo, ne vidim razloga da sad nesto mijenjaju.UserNAME2 je napisao/la:kud bas prve dvije utakmice u 12 da igramo, nadam se da ce se moci pregledati citave negdje na youtubu,, da li ce mozda biti na fibinom kanalu?
Jusuf pretjeruje s ovim glupostima i gura nos gdje mu nije mjesto. Prvo, ko si ti da sudis o odluci trenera, a drugo, kakve veze ima ako on igra u Sloveniji. Ja ga ne bih poveo da mi je rodjeno dijete, ako ima kvalitetnijih momaka. Sta sad, je li to nekakav Zlatorog sama krema evropske omladinske kosarke, pa je cudo sto se njihov igrac nije nasao na konacnom spisku? Njemu ako nije ponos sto su ga ljudi uopste obilazili i kontaktirali, ako mu sve ovo nije dodatni motiv da jos vise radi kako bi se nasao na narednom finalnom spisku jedne jedine, onda on nema sta traziti u istoj. Ako je suditi po komentarima buraza mu, koji se hvali da su ga ljudi iz Saveza molili da dodje igrati za nas, onda je jasno o kakvim ljudskim 'velicinama' je rijec. Najgore od svega je sto on i u toj svojoj ekipi gdje igra ima mizernu ulogu, zabija tek 4-5 poena u prosjeku i onda intelektualac dao sebi za pravo da negoduje. Je li sad i jedan Sabahudin Jahic treba da se buni, koji se nije uopste nasao na spisku? I on ima slicnu ulogu u timu, ali u ekipi koja je medju najboljim evropskim ekipama kad su u pitanju ti uzrasti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
JesteEthel je napisao/la:Jel to ponovo Enes progovorio kroz Jusufa

Ahahha, al' ovo je vrhunski šuk definitivno. Obojica su bili 'Slovenci' prije prvobitnog termina prvenstva, onda su ih navukli ovamo nekako, pa su ovog ****

Kad vidim BosnianBeast23, dio mene umre.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015