Ima logike. Brat uzme Svjetski Kup, a on Svjetsko Prvenstvo.branimir85 je napisao/la:pa da tempiranje forme ,malo se čovjek opustioJeftha je napisao/la:Koji je qrac Peteru?
Ja mislim da je jedino logicno da se sprema za Novogodisnju Turneju, ili eventualno Svjetsko Prvenstvo(koje mu je sigurno prioritet u ovoj sezoni).
Ako nije nijedno od ovog dvoga, onda je pao qrcu za usi.zato mu je brat zapeo -bratski dogovor
Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Mogli su staviti mladjeg Prevca sliku na naslovnci .
Peter pada I pada a Domen dobar .Komentator nikako da potrefi Cene ili Domen nekad kaze Cene a nekad Domen .Mozda Domen osvoji svjetski kup I da dva brata udju u istoriju Vladimir Maks je nekim drogama!
Njemci timski solidni, ali nista specijalno u ovog generalnoj probi pred turneju.
Kod Freunda sigurno postoji mnoogo rezerve za progres.
Stoch strasan, napokon pokazuje cijeli potencijal i da ce ove sezone igrati vaznu ulogu pocev od pomenute turneje.
Domen izdominira, 4. pobjeda karijere, malac on fire.
Kod Freunda sigurno postoji mnoogo rezerve za progres.
Stoch strasan, napokon pokazuje cijeli potencijal i da ce ove sezone igrati vaznu ulogu pocev od pomenute turneje.
Domen izdominira, 4. pobjeda karijere, malac on fire.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- branimir85
- Kontakt:
Kasai se ne zajebaje,skakat će do kraja života
http://www.skijumping.pl/wiadomosci/223 ... 2026-roku/

http://www.skijumping.pl/wiadomosci/223 ... 2026-roku/
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Je li se meni cini ili je Novogodisnja turneja prije ranije pocinjala 
Nekako mi "kasno" ovo 30. decembra da pocinje

Nekako mi "kasno" ovo 30. decembra da pocinje

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Danas (29. 12.) su kvale da bi sutra gledali finalni dan skakac vs skakac.
Samo je prosle i pretprosle pocelo dan prije (tj. na ovaj datum finale) a Garmis je uvijek 1.1.
Po meni taj neki uzi krug favorita: Stoch, Freund, Kraft i event Tande.
Domen je odlican ali itekako mlad pa bih ga stavio u taj drugi sesir (bez obzira na trenutnu formu) sa bratom, Hayboeckom, Koeflerom te neko izenandjenje.
Gregor propusta turneju i trebao bi uskociti u kup polovinom januara.
Samo je prosle i pretprosle pocelo dan prije (tj. na ovaj datum finale) a Garmis je uvijek 1.1.
Po meni taj neki uzi krug favorita: Stoch, Freund, Kraft i event Tande.
Domen je odlican ali itekako mlad pa bih ga stavio u taj drugi sesir (bez obzira na trenutnu formu) sa bratom, Hayboeckom, Koeflerom te neko izenandjenje.
Gregor propusta turneju i trebao bi uskociti u kup polovinom januara.
Na osnovu cega ti je Freund favorit?
Na osnovu iskustva i konstatnosti, covjek je vec tri godine top il u samom vrhu a npr. ove sezone bolje izgleda od P. Prevca.
Moze ovako. Avatar mjesec dana.Asteriks je napisao/la:Na osnovu iskustva i konstatnosti, covjek je vec tri godine top il u samom vrhu a npr. ove sezone bolje izgleda od P. Prevca.
Ja kazem Peter Prevc, ti svabu.
Ako pobijedi neko treci, nikom nista.
Samo nerealan navijac moze Frounda staviti u prvi red favorita, a pritom izbaciti bracu Prevc.
Moze, opklada stoji.
Cuj nerealan, obrazlozio sam misljenje a mali Domen je po meni isuvise mlad da bi izdrzao ovaj pritisak.
Znaci nosis Freunda mjesec dana ukoliko ovaj uzme, mada msm da bi to mogao biti Stoch.
Geiger - Freund
Kasai - Freitag
Hilde - P. Prevc
Takeuci - Domen
Fanemel - Stoch
Tande - Chappuis
Neki od najinteresantnijih parova.
Cuj nerealan, obrazlozio sam misljenje a mali Domen je po meni isuvise mlad da bi izdrzao ovaj pritisak.
Znaci nosis Freunda mjesec dana ukoliko ovaj uzme, mada msm da bi to mogao biti Stoch.
Geiger - Freund
Kasai - Freitag
Hilde - P. Prevc
Takeuci - Domen
Fanemel - Stoch
Tande - Chappuis
Neki od najinteresantnijih parova.
- branimir85
- Kontakt:
zato baš biram Domena
,da neiskustvo-to stoji ,ali opet nitko nije očekivao da će ovako skakati,ne postoji pritisak da mora osvojiti

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Msm da taj zuti dres vodeceg u svjetskom kupu ga stvalja u krupni plan sto je veliki pritisak. Nije npr. kao Diethart odjednom dosao niotkud.
Moguce da osvoji, nista ne iskljucujem, al ga ne vidim kao izrazitog favorita, o tome se radi.
Moguce da osvoji, nista ne iskljucujem, al ga ne vidim kao izrazitog favorita, o tome se radi.
- branimir85
- Kontakt:
ali opet nitko nije očekivao ovako sjajan početak sezone,da žuta majica donosi težinu ali mu je ovo tek 2.sezona u svjetskom kupu i mislim da je veći pritisak na starijem bratu nakon lošeg ulaza u sezonu.
Cuda su moguca a vjerujem da ce ove godine ipak neko iskusniji uzeti turneju, prvi pik pomenuti Stoch.
Za Freunda sam naveo razloga, pa i Prevc iako mi nije na uzoj listi, ali su vcrs oba nekak izgledala drveno sto opet nista ne mora da znaci.
Tu je jedan odlicni Tande te dva - tri Austrijanca.
Za Freunda sam naveo razloga, pa i Prevc iako mi nije na uzoj listi, ali su vcrs oba nekak izgledala drveno sto opet nista ne mora da znaci.
Tu je jedan odlicni Tande te dva - tri Austrijanca.
- branimir85
- Kontakt:
samo nek bude izjednačeno do zadnje stanice u Bischofshofen-u,nek pobjedi najbolji 
evo zanimljiv tekst
http://telesport.telegram.hr/analize/u- ... a-pticama/

evo zanimljiv tekst
http://telesport.telegram.hr/analize/u- ... a-pticama/
Idemo Kamile po pobjedu. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Fkt nisam znao da je Freund operisao kuk krajem aprila ove god, pet mjeseci bio potpuno van stroja, propustio skoro kompletan ljetni kup i tek sa radom poceo oko oktobra.
Bez obzira na to vise nego solidan skok, steta pa taj problem pri doskoku, valjda ce u drugoj seriji popravit.
Bez obzira na to vise nego solidan skok, steta pa taj problem pri doskoku, valjda ce u drugoj seriji popravit.
- majestic24
- Kontakt:
Kad pocinje druga serija i na kojem programu ima prijenos??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Eurosport, a druga serija ti je za nekih 40-ak min.
Cene Prevc najjaci od tri burazera.
Veliki podbacaj Domena, ali u jednu ruku i ocekivano iako ne u ovoj mjeri.
- Kraft - 156,3 poena (57,5 na stil
)
- Stoch - 152, (isti br poena na stil, maestralno)
- Hayboeck - 149,9
- Eisenbichler - 148,2
----
Prevc P. - 137,6
Freund - 129,9
Znaci izmjedu Krafta i Stocha treba traziti vecerasnjeg pobjednika. Peter podbacio, kao i Freund.
Cene Prevc najjaci od tri burazera.

Veliki podbacaj Domena, ali u jednu ruku i ocekivano iako ne u ovoj mjeri.
- Kraft - 156,3 poena (57,5 na stil

- Stoch - 152, (isti br poena na stil, maestralno)
- Hayboeck - 149,9
- Eisenbichler - 148,2
----
Prevc P. - 137,6
Freund - 129,9
Znaci izmjedu Krafta i Stocha treba traziti vecerasnjeg pobjednika. Peter podbacio, kao i Freund.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.