U frapsu 10sekundi 400mb videamirgerr je napisao/la:Pa Fraps,Bandicam.. to je jedino sto ja znamBigDaddy je napisao/la:Imaju highlightsi, u kojem programu bi najbolje bilo snimiti?mirgerr je napisao/la:
za izvještaj
ps. Mogu li se nakon utakmice pogledati highlightsi.Nisam na to obracao paznju u ovih nekoliko dana.
Bilo bi dobro, ako ih ima, da se snimaju nakon tekme
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
BigDaddy je napisao/la: U frapsu 10sekundi 400mb videa

Sad sam skinuo novu verziju i radi bez problema.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
kad je derbi kola LFC - MUTD?mirgerr je napisao/la:BigDaddy je napisao/la: U frapsu 10sekundi 400mb videaevo gledam i ne vjerujem. Nista onda preko Bandicama.
Sad sam skinuo novu verziju i radi bez problema.
Zvanicno:
Navijaci u Mancesteru poludjeli. Policija je cak morala hapsiti neke zbog devijantnog ponasanja.
Zvanicnici su zbig toga pomjerili utakmicu u 18h.
Ahhh sta ti je najveci derbi Engleske...
Navijaci u Mancesteru poludjeli. Policija je cak morala hapsiti neke zbog devijantnog ponasanja.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
obavezno uslikajte statistiku meca i strijelce golova poslije utakmice, da mozemo voditi evidenciju posjeda lopte, ofsajda, golova u prvom i drugom poluvremenu, faula, kornera...mirgerr je napisao/la:Zvanicno:
Sta je sa londonskim derbijem, kad se to igra, ne javljaju se ni jedan ni drugi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Utakmica odgodjena, emirates evakuiran nakon sto je policija nasla paket sumnjivog sadrzajairfo je napisao/la:Sta je sa londonskim derbijem, kad se to igra, ne javljaju se ni jedan ni drugi
Hoce li savez zasjedat da se odluci sta kako daljeBigDaddy je napisao/la:Utakmica odgodjena, emirates evakuiran nakon sto je policija nasla paket sumnjivog sadrzajairfo je napisao/la:Sta je sa londonskim derbijem, kad se to igra, ne javljaju se ni jedan ni drugi

Manchester United ponižen na Old Traffordu (FOTO)

U okviru prvog kola SS.ba lige danas je na Old Traffordu odigran derbi kola između Manchester Uniteda i Liverpoola. Liverpool je uspio odnijeti tri boda i slaviti rezultatom 2:6.
Navijače Manchestera je u 8. minuti utišao Coutinho, da bi nakon samo dvije minute Firmino postigao novi pogodak za Liverpool. Matip je u 14. minuti povisio na 0:3, a Lallana postiže posljednji pogodak u prvom poluvremenu za Liverpool. Nadu navijačima Manchestera u 38. minuti vratio je Schweinsteiger prekrasnim pogotkom sa ivice šesnaesterca. Liverpool u drugom poluvremenu nastavlja igrati istim tempom. Već u 55. minuti Coutinho gasi nadu o remiju navijačima Manchestera, Ibrahimović odgovara ekspresno u 59. minuti, a konačan rezultat meča postavlja Coutinho svojim trećim golom u 64. minuti.
U narednom kolu Manchester United će na Old Traffordu ugostiti Borussiju Dortmund, dok će Liverpool na Anfieldu dočekati Arsenal.

U okviru prvog kola SS.ba lige danas je na Old Traffordu odigran derbi kola između Manchester Uniteda i Liverpoola. Liverpool je uspio odnijeti tri boda i slaviti rezultatom 2:6.
Navijače Manchestera je u 8. minuti utišao Coutinho, da bi nakon samo dvije minute Firmino postigao novi pogodak za Liverpool. Matip je u 14. minuti povisio na 0:3, a Lallana postiže posljednji pogodak u prvom poluvremenu za Liverpool. Nadu navijačima Manchestera u 38. minuti vratio je Schweinsteiger prekrasnim pogotkom sa ivice šesnaesterca. Liverpool u drugom poluvremenu nastavlja igrati istim tempom. Već u 55. minuti Coutinho gasi nadu o remiju navijačima Manchestera, Ibrahimović odgovara ekspresno u 59. minuti, a konačan rezultat meča postavlja Coutinho svojim trećim golom u 64. minuti.
U narednom kolu Manchester United će na Old Traffordu ugostiti Borussiju Dortmund, dok će Liverpool na Anfieldu dočekati Arsenal.
Izvinjavamo se nasim gledaocima sto prvi gol Coutinha nije snimljen zbog tehnickih problema.
Spamm
Spamm

Lallana.mirgerr je napisao/la:Izvinjavamo se nasim gledaocima sto prvi gol Coutinha nije snimljen zbog tehnickih problema.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Svaka cast na izvjestaju i snimku. Iznenadjujuce visoka pobjeda redsa 

Bilo bi dobro kad bi i ostali snimali golove na kraju. Cisto da imamo sta gledati 

Spamm
Spamm
Snimacu ja nije problem. Eto ja se dobrovoljno javljam da prije svakog kola napisem neku kolumnu s najavom utakmica, analizom i prognozamamirgerr je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi i ostali snimali golove na kraju. Cisto da imamo sta gledati
Nemam ništa protiv, Mirgerr se već javio da vodi statistiku, pa ako nije problem.BigDaddy je napisao/la:Snimacu ja nije problem. Eto ja se dobrovoljno javljam da prije svakog kola napisem neku kolumnu s najavom utakmica, analizom i prognozamamirgerr je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi i ostali snimali golove na kraju. Cisto da imamo sta gledati

to bi bilo odlicnoBigDaddy je napisao/la:Snimacu ja nije problem. Eto ja se dobrovoljno javljam da prije svakog kola napisem neku kolumnu s najavom utakmica, analizom i prognozamamirgerr je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi i ostali snimali golove na kraju. Cisto da imamo sta gledati

Treba i kvote udaritBigDaddy je napisao/la:Snimacu ja nije problem. Eto ja se dobrovoljno javljam da prije svakog kola napisem neku kolumnu s najavom utakmica, analizom i prognozamamirgerr je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi i ostali snimali golove na kraju. Cisto da imamo sta gledati

Spamm
Spamm
Bice i kvote, kladionica SportSportmirgerr je napisao/la:Treba i kvote udaritBigDaddy je napisao/la:Snimacu ja nije problem. Eto ja se dobrovoljno javljam da prije svakog kola napisem neku kolumnu s najavom utakmica, analizom i prognozamamirgerr je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi i ostali snimali golove na kraju. Cisto da imamo sta gledati
Live s emiratesa, arsenal vodi 2:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.