League of Legends

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EU Masters 2020 Springsplit ?

Anketa je završila: 14 maj 2020, 20:49.

Fnatic Rising
0
Nema glasova.
Mousesports
1
50%
Schalke 04
1
50%
Vodafone Giants
0
Nema glasova.
GamersOrigin
0
Nema glasova.
Energypot Wizards
0
Nema glasova.
Neko drugi ?
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 2

Steph
Kontakt:

Re: League of Legends

Post Postao/la Steph » 03 dec 2016, 14:35

Santo je napisao/la:Od updatea assasina, khazix je najbolje prosao i trenutno je najjaci iz te grupe, ostali su li la. Katarinu i le blanc su napravili dosta tezim no sto su bili, ali sa dosta vise prostora za outplay
Kha'Zix je sjeban, a ovo ti govorim kao neko ko je odigrao preko 2000 mečeva s njim :mrgreen:

Q mu je u totalnom kurcu, damage nije ni BLIZU kao prije i više ne mogu oneshotati ljude k'o iz ****. Sada ima samo debilni cooldown poslije evolva tako da ga i ne evolvam nikako. Jedini novitet je koristan evolve na ulti i to je to...

Od Assassina je najbolje prošla LeBlanc. Prije je bio bolestan champion, sad je još više :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 dec 2016, 15:25

Steph je napisao/la:
Santo je napisao/la:Od updatea assasina, khazix je najbolje prosao i trenutno je najjaci iz te grupe, ostali su li la. Katarinu i le blanc su napravili dosta tezim no sto su bili, ali sa dosta vise prostora za outplay
Kha'Zix je sjeban, a ovo ti govorim kao neko ko je odigrao preko 2000 mečeva s njim :mrgreen:

Q mu je u totalnom kurcu, damage nije ni BLIZU kao prije i više ne mogu oneshotati ljude k'o iz ****. Sada ima samo debilni cooldown poslije evolva tako da ga i ne evolvam nikako. Jedini novitet je koristan evolve na ulti i to je to...

Od Assassina je najbolje prošla LeBlanc. Prije je bio bolestan champion, sad je još više :mrgreen:
Meni je uvijek želja bila naučiti igrati LeBlanca, brutalno mi djeluje.

Ali sad sam main support, Karma, Nami i Soraka, kontam naučiti još jednog igrati. Vjerovatno Trash ili neki range support. Kakva je Janna?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 dec 2016, 15:34

Janna je uvijek op. Bolestan disingejdž.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 dec 2016, 15:37

Steph je napisao/la:Janna je uvijek op. Bolestan disingejdž.
Probat cu sa njom. Moram do početka sezone uigrati još jednog supporta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 dec 2016, 14:07

4/0/17 Karma support :rol:

Kad skontaš da ti treba još 5 championsa da igraš ranked :puke:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 dec 2016, 16:56

Janna je brutalan supp. Jedan od mojih mainova i inace prvi pick sto se tice supportanja. Jos sam skoro dobio u kutiji star guardian skin od nje i kupio ga. Kontam sad sebi kupit nekog top championa jer sam tu najtanji. Imam tu Pantheona koji mi je main mainova vec duze vrijeme (lvl 7), ali samo njega igram na topu. Pa mi je problem ako me neko kontrira ili banuje na rankedu.Tj imam bruku championa za topa ali ne gotivim nijednog. I na adc imam samo Jhina upraksanog, ali adc svakako igram samo u slucaju slucajeva. Znaci prije supp nego adc.
Na jg igram ekka, elise i volibeara, mid leblanc, velkoz, malzahar, kassadin i sad ucim zeda, te na supp: janna, blitz, lulu

Taman se onaj zadnji mjesec prosle sezone aktivirao i digao iz bronze 5 u bronze 2, sad me opet vrati na bronze 5... 4:6 imao u placementu. Ocekivano

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 dec 2016, 17:07

Što me hoće legendary skinovi iz boksEva, prvo Dunk Darius, sinoć Project Yi :mrgreen: Jes' da ne igram nijednog champa, al' nek se nađe :lol:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 dec 2016, 17:47

Hextech :tokralju: :tokralju:

Arcade Ahri, jos sam lvl 7 na njoj :tokralju: :tokralju:

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 09 dec 2016, 21:22

Crkla mi graficka ne mogu igrat na intelovoj previse pada fps.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 dec 2016, 23:28

Steph je napisao/la:Što me hoće legendary skinovi iz boksEva, prvo Dunk Darius, sinoć Project Yi :mrgreen: Jes' da ne igram nijednog champa, al' nek se nađe :lol:
Mene hoce epic skinovi :D otkljucao sam battlecast chogath koji je legendary i onda star guardian janna, dragonslayer pantheon i cosmic reaver kassadin koji je meni licno jedan od jacih na igrici

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 10 dec 2016, 13:42

Ja sam pulsefire Ezreala pazario na rerollu 3 bezze skina :D
Iako definitivno treba update skina jer ima bugova preloših.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 dec 2016, 15:15

Ja imam Ace of Spades Ezreala :D

Kako vam idu promo mečevi?

Meni još četiri championa trebaju da mogu igrati, glupo pravilo do bola...

I btw. jel se može mainati support u bronzi i dobiti kakav game?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 dec 2016, 16:40

Tesko.
Samo jungle... Tesko da ces kerijat gejm i sa jednog druge role-a.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 dec 2016, 17:04

theboss_RD07 je napisao/la:Tesko.
Samo jungle... Tesko da ces kerijat gejm i sa jednog druge role-a.
Pa nemam ja namjeru da budem carry. Možda jedino u late gameu kad se nafidam s asistencijama i par killova. A mislim da će su najmanje nervirati kao carry jer mi je cesto ocjena od B- do S i kad izgubimo. Pa sad ne znam da li to ima neke veze ako izgubim promo meč, a odigram dobro.

Zapravo, ako nekom nije problem nek mi laički objasni taj sistem jer me nikad do sad nije previše zanimao :pray:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 dec 2016, 18:08

Ma nisam ni ja bas skonto o cemu je rijec, ali naravno da win rate ima veze s rankom. Uglavnom MMR ti najvise utice na to ja mislim.. Riot nije izbacio nijedan nacin da pogledas koliki ti je MMR ali ima nekih custom stranica na netu koje su poprilicno tacne.
http://www.lol-mmr.com

Sad ako ima neko da malo bolje objasni posto nisam ni ja nesto upucen

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 dec 2016, 18:17

theboss_RD07 je napisao/la:Ma nisam ni ja bas skonto o cemu je rijec, ali naravno da win rate ima veze s rankom. Uglavnom MMR ti najvise utice na to ja mislim.. Riot nije izbacio nijedan nacin da pogledas koliki ti je MMR ali ima nekih custom stranica na netu koje su poprilicno tacne.
http://www.lol-mmr.com

Sad ako ima neko da malo bolje objasni posto nisam ni ja nesto upucen
Meni na normalu ova stranica izbacuje MMR 1594 poena i Gold V skill level :kafa:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 dec 2016, 22:40

Pa eto, ne bi te u svakom slucaju trebalo daleko bacit od tvoje divizije iz S6, ako budes imao dobar winrate na placementu

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 dec 2016, 22:51

theboss_RD07 je napisao/la:Pa eto, ne bi te u svakom slucaju trebalo daleko bacit od tvoje divizije iz S6, ako budes imao dobar winrate na placementu
Nisam prošle sezone bio ranked nikako, krenuo ispočetka i nisam igrao često, a ovaj MMR je samo na osnovu normal gameova i ono malo ARAM što sam igrao :P

U mojoj srednjoj školi, bivšoj, organizuju LoL takmičenje. Kontao da otputujem do Cazina, ali samo EUN može igrati :thumbdown:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 dec 2016, 22:56

Pa to je jos bolje onda. Moze te baciti bilo gdje ja mislim. Uveli su takvo pravilo da kako god odigras zavrsit ces jednu diviziju ispod.. Tako da su ljudi sa po 8 winova zavrsavali u bronze I, II dok su proslu zavrsili kao silver I npr.
Ovi iz golda zavrsavali u silveru, pa neki cak skroz nazad u bronzi.
Bronza bi u startu ove sezone mogla biti cak i korektna za igrat s obzirom da je dosta dobrih igraca vraceno u nju. Meni mrsko bilo ranked igrat nakon sto sam ispao iz b2 u b3 i tako i zavrsio. Kako god da sam odigrao bio bi bronze 5 :(

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, Rigoletto, Sheyi i 13 gostiju.