RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Velez nikad nije imao rahat sezonu ali mi nije jasno da nece niko da pomogne klubu.Ako je problem jedan covijek,haj da se sa njim poprica i da se zamoli da se skloni od kluba ne bi li se nesto promjenilo ali ovako vise ne ide.10-ak dana do prvenstva,Velez nema ni trenera,ni uprave a Boga mi,nema ni igraca jer je ovaj covijek bio nesto napravio za 10-15 dana treniranja ali ode i ostade tuzno iza njega.Mislim da se svi moramo probudit i pokusat ucinit nesto za klub kao mnogo puta do sad jer Velez ovo ne zasluzujue.Ja ne mogu gledat da se ovo desava mom klubu i da pojedini seljaci koji imaju para ne zele pomoc Velezu a tako malo treba da se Velez drzi kao stabilan klub.Zamislite kako je igracima.Nemaju uprave sto znaci da im se nema ko obratit,ja sam ubjedjen da ce biti jos odlazaka a nikakvih dolazaka i mislim da smo glavni kandidati za ispast zbog ne pomaganja nasih imucnih privatnika koji ne bi osjetili nista kad bi Velezu pomogli a ja da imam mogucnosti,ja bi bio sretan kad bi mogao pomoc Velezu pa da se malo hvalim ali...Opet sam misljenja da se mora skupit hrabrosti i neko od vodecih ljudi u navijacima otic i popricat sa jednim covijekom sa incijalimaS.Ć.i da se proba zamolit covijeka da se skloni Veleza jer ode sve u u neprovat i zamislite ako Velez ispane iz lige?Opet muka,patnja,borba a tako malo treba da se pomogne Velezu i ja licno,trenutno ne vidim ljude koji bi mogli uradit nesto za klub osim nasih poduzetnika,privatnika,i da se njima prikljuci Tana jer je do sad,od svih direktora koji je bio u klubu,najobrazovaniji sportski i zna kako se radi ali ne moze niko radit ako nema para pa ni on i vrijeme je da se svi dignemo i pobunimo i da se prestanemo bojat nekog i da se borimo za Velez
@cunami
Ako je ovo jedini nacin da se ukloni Pika i jos par tipova ja sam za ovo a izgleda da jeste .
Veleza ce biti bez Pike ili ga nikako nece biti .... that's the bottom line i ja se slazem s tim 100% .. mada sve ovo boli ... A oni igraci sto su prijetili i ucjenjivali siroko im polje sada dobit ce ispisnicu i neka idu gdje zele kada su tako trazeni i dobri .. puno nekih stvari sada se moze rijesiti ...
Ako je ovo jedini nacin da se ukloni Pika i jos par tipova ja sam za ovo a izgleda da jeste .
Veleza ce biti bez Pike ili ga nikako nece biti .... that's the bottom line i ja se slazem s tim 100% .. mada sve ovo boli ... A oni igraci sto su prijetili i ucjenjivali siroko im polje sada dobit ce ispisnicu i neka idu gdje zele kada su tako trazeni i dobri .. puno nekih stvari sada se moze rijesiti ...
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 22 jul 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
da ti kazem sportski rivalu.....naravno da cu komentirati,isto kao vi na mojoj temi...da ne ponavljam...za mene osobno je velez umro onog momenta kad je pukla cisterna....vjeruj mi da to osjecam...sahranio sam ga,isto kao i moje prijatelje koji su izgubili zivote u ratu i nakon njega...ovo sada je jedna totalno losa kopija veleza,za koju osjecam nesto isto kao prema lanjskom snijegu...toliko o ljubavi...mujoisuljo je napisao/la:A isto tako mislim da bi ovaj tip sa Gretinim avatarom uložio svoje pare u Velež.Prva je to ljubav, ne silazi čovjek sa ove teme, a fol jak Zrinjevac neki.mujoisuljo je napisao/la:Velež je bio i trenutno je jedno bure bez dna.Da neznam koliko para ubaciš one se prospu i nestanu.Nemože se više ovako ljudi, mora se nešto mjenjati.Ljudi u Mostaru nikako da shvate da bivši asovi neće i nemaju nekog interesa da daju pare u prazno.Koliko god dali (mada se nisu pregulili davajući), bacaju pare u vjetar.Ovi ljudi što su u Veležu moraju otići.Svaka čast Tani i ekipi ali nemože više na ovaj način.Po mome mišljenju dosta ljudi bi bili za to ,da se udruže, daju svi po nešto para a onda postave sposobne ljude da vode klub i da možda nešto i zarade na tim uloženim parama.Nemora to biti jedan čovjek, mada bi bilo lakše jer bi onda on sam sve nadzirao.Sad će odma reć lako je tebi srat i pisati po netu.Ja nemam nekih para ali bi vrlo rado uložio nekih par hiljada maraka u jedan zdrav projekat , a koliko samo ima raje po dijaspori i u samom Mostaru i BiH koji bi isto učestvovali.Kad bi se napravilo nešto kao dioničko društvo, iz istih stopa bih kupio dionice, naravno uz uslov da u klub dođu sposobni ljudi i da sadašnja garnitura napusti klub zauvijek.

zelim da ostanete,jer vi ste nas gradski rival...samo zato...da imamo derby....a sto se tice ljubavi.....ZRINJSKI JE NAJVECA LJUBAV KOJU COVJEK MOZE OSJETITI......bio nam je ugasen i zabranjen......ali zato je sada i zauvijek tu..
prema tome,nikakva osjecanja nemam prema vasem klubu,niti sam ih imao nikada nakon '92...da ne morim na vasoj temi,imas PP ako te nesto interesira pitaj....a nemoj mi stavljati rijeci usta,nego trci trazi trenera i igrace...jer brzo je 1.kolo(masakr)

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Drago bi mi bilo da se svi digenemo i napravimo kao mnogo puta do sad nesto za Velez i da napokon istjeramo ljude koji stete Velezu a da vratimo one koji zele pomoc.
Vidim da ima neki sastanak veceras od navijaca i ne mogu doci jer imam nekih poslovnih obaveza ali bi volio prisustvovat i dat mozda neki savjet ili sl.
Eto,ko bude prisutan na tom sastanku nek sarne malo vamo sta se desilo i sta se treba uradit da bi se pomoglo Velezu jer ovako vise ne ide i ne moze
Vidim da ima neki sastanak veceras od navijaca i ne mogu doci jer imam nekih poslovnih obaveza ali bi volio prisustvovat i dat mozda neki savjet ili sl.
Eto,ko bude prisutan na tom sastanku nek sarne malo vamo sta se desilo i sta se treba uradit da bi se pomoglo Velezu jer ovako vise ne ide i ne moze
ZNAČI VELEŽ SE IZGLEDA ALI KAKO STVARI STOJE GASI. KATASTROFA. NO COMMENT...... SRAM VAS BILO MOSTARCI, SAD JE ZA SVE KASNO................ ADIO MOJI ROĐENI...... NAKON 88 GODINA POSTOJANJA
- velez_mostar
- Kontakt:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:da ti kazem sportski rivalu.....naravno da cu komentirati,isto kao vi na mojoj temi...da ne ponavljam...za mene osobno je velez umro onog momenta kad je pukla cisterna....vjeruj mi da to osjecam...sahranio sam ga,isto kao i moje prijatelje koji su izgubili zivote u ratu i nakon njega...ovo sada je jedna totalno losa kopija veleza,za koju osjecam nesto isto kao prema lanjskom snijegu...toliko o ljubavi...mujoisuljo je napisao/la:A isto tako mislim da bi ovaj tip sa Gretinim avatarom uložio svoje pare u Velež.Prva je to ljubav, ne silazi čovjek sa ove teme, a fol jak Zrinjevac neki.mujoisuljo je napisao/la:Velež je bio i trenutno je jedno bure bez dna.Da neznam koliko para ubaciš one se prospu i nestanu.Nemože se više ovako ljudi, mora se nešto mjenjati.Ljudi u Mostaru nikako da shvate da bivši asovi neće i nemaju nekog interesa da daju pare u prazno.Koliko god dali (mada se nisu pregulili davajući), bacaju pare u vjetar.Ovi ljudi što su u Veležu moraju otići.Svaka čast Tani i ekipi ali nemože više na ovaj način.Po mome mišljenju dosta ljudi bi bili za to ,da se udruže, daju svi po nešto para a onda postave sposobne ljude da vode klub i da možda nešto i zarade na tim uloženim parama.Nemora to biti jedan čovjek, mada bi bilo lakše jer bi onda on sam sve nadzirao.Sad će odma reć lako je tebi srat i pisati po netu.Ja nemam nekih para ali bi vrlo rado uložio nekih par hiljada maraka u jedan zdrav projekat , a koliko samo ima raje po dijaspori i u samom Mostaru i BiH koji bi isto učestvovali.Kad bi se napravilo nešto kao dioničko društvo, iz istih stopa bih kupio dionice, naravno uz uslov da u klub dođu sposobni ljudi i da sadašnja garnitura napusti klub zauvijek.![]()
zelim da ostanete,jer vi ste nas gradski rival...samo zato...da imamo derby....a sto se tice ljubavi.....ZRINJSKI JE NAJVECA LJUBAV KOJU COVJEK MOZE OSJETITI......bio nam je ugasen i zabranjen......ali zato je sada i zauvijek tu..
prema tome,nikakva osjecanja nemam prema vasem klubu,niti sam ih imao nikada nakon '92...da ne morim na vasoj temi,imas PP ako te nesto interesira pitaj....a nemoj mi stavljati rijeci usta,nego trci trazi trenera i igrace...jer brzo je 1.kolo(masakr)sportski pozdrav i do punjenja pod BB sve najbolje....
Isto kao da si ti tu bio, i gledao kad se Zrinjski ugasio, i zabranio, pa ono sada opet kad ima plodno tlo da egzistira ti dosao na svoje..nemoj sam sebe lagati momak, ti nikada do nedavnog osnutka novog kluba nisi ni cuo za njega, niti je bilo ko normalan se zamarao tim stvarima, jednostavno Velez, ili za neke provincijalce Dinamo, i sta ti ja znam.
Sto se tice Veleza, on nije kopija starog Veleza, nego je to taj isti Velez koji je u jako teskoj situaciji, isto kao i neki veliki klubovi Europskog nogometa, pa sada kubure po trecim ligama, dok novi klubovi haraju, primjer Chelsea (mada nije bez tradicije), City, u odnosu na Nottingham Forest, i ima tu dosta primjera gdje klubovi dodju u krizu, ali ne mozemo izbrisati njihovo veliko ime, i postojanje.
Nas, prave navijace ne zanima postojanje Veleza da bi igrali derby, moram da ti priznam da nismo bas optereceni time, nasi su derbiji sa Sarajevom, Zeljom, i ostalom kremom Jugoslovenskog nogometa, i nemamo namjeru da se s vama nadmecemo, treba Zrinjski jos dugo postojati,barem da udjete u 2. deceniju postojanja, da bi imali rivalitet.
Nema potrebe ni da citas vijesti ovdje, s nama ce biti sta ce biti, mozda igrali i ligu Federacije, jeb.aji ga kad dosta ljudi razmislja samo o sebi, a ne nekim svetim stvarima, ali sta je, tu je, moramo se boriti da opstanemo.
Uzivaj, i sretno u nastavku europskog puta!
-
- Kontakt:
Što od kad je pukla cisterna???Sigurno vam "vaši" naredili da od tada vrijeme računate od nule, da zaboravite sve što nije Hrvatsko, da po hitnom postupku promjenite govor (od jednom svi počeli pričati o nekim tjednima i tisućama).Ako ste Veleža volili do tada (iz tvog posta zaključujem da jesi), kako to da ga niste ponovo oživjeli?Ja na tvoju temu nipošto neću dolaziti, a zamolio bi te kao sportskog rivala da se uhvatiš svoje teme i svojih poslova.HŠKZ-svetinja je napisao/la:da ti kazem sportski rivalu.....naravno da cu komentirati,isto kao vi na mojoj temi...da ne ponavljam...za mene osobno je velez umro onog momenta kad je pukla cisterna....vjeruj mi da to osjecam...sahranio sam ga,isto kao i moje prijatelje koji su izgubili zivote u ratu i nakon njega...ovo sada je jedna totalno losa kopija veleza,za koju osjecam nesto isto kao prema lanjskom snijegu...toliko o ljubavi...mujoisuljo je napisao/la:A isto tako mislim da bi ovaj tip sa Gretinim avatarom uložio svoje pare u Velež.Prva je to ljubav, ne silazi čovjek sa ove teme, a fol jak Zrinjevac neki.mujoisuljo je napisao/la:Velež je bio i trenutno je jedno bure bez dna.Da neznam koliko para ubaciš one se prospu i nestanu.Nemože se više ovako ljudi, mora se nešto mjenjati.Ljudi u Mostaru nikako da shvate da bivši asovi neće i nemaju nekog interesa da daju pare u prazno.Koliko god dali (mada se nisu pregulili davajući), bacaju pare u vjetar.Ovi ljudi što su u Veležu moraju otići.Svaka čast Tani i ekipi ali nemože više na ovaj način.Po mome mišljenju dosta ljudi bi bili za to ,da se udruže, daju svi po nešto para a onda postave sposobne ljude da vode klub i da možda nešto i zarade na tim uloženim parama.Nemora to biti jedan čovjek, mada bi bilo lakše jer bi onda on sam sve nadzirao.Sad će odma reć lako je tebi srat i pisati po netu.Ja nemam nekih para ali bi vrlo rado uložio nekih par hiljada maraka u jedan zdrav projekat , a koliko samo ima raje po dijaspori i u samom Mostaru i BiH koji bi isto učestvovali.Kad bi se napravilo nešto kao dioničko društvo, iz istih stopa bih kupio dionice, naravno uz uslov da u klub dođu sposobni ljudi i da sadašnja garnitura napusti klub zauvijek.![]()
prema tome,nikakva osjecanja nemam prema vasem klubu,niti sam ih imao nikada nakon '92...da ne morim na vasoj temi,imas PP ako te nesto interesira pitaj....a nemoj mi stavljati rijeci usta,nego trci trazi trenera i igrace...jer brzo je 1.kolo(masakr)sportski pozdrav i do punjenja pod BB sve najbolje....
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Neko od rođenja Isusa računa vrijeme a neko od ''cisterne''.
@HŠKZ-svetinja: Shvatili smo te više, ne trebaš nam uvijek isto pričati. Ne voliš ni nas niti Velež i ćao, ne pojavljuj se ovdje ako te možemo zamoliti. Dođi poslije derbija i prokomentariši ali nam te tvoje gluposti, koje si 15-tak puta dosad ponovio, nam ne trebaju. I da imaš imalo mozga skinuo bi tu gospođu s avatara jer ta ne bi štedjela riječi da te oblati radi tog tvog Zrinjskog i sigurno bi ti objasnila da si zbog toga jedan veliki ljakse i da bi te Neretva odnijela prvom prilikom.
A ovim što kukaju,haj' u granicama normale- razumljivo je, i prizivaju gašenje svetinje bih poručio, baš ovim riječima, NE SERITE VIŠE !
Velež se, ne da neće, već ne može ugasiti !
To nek je svima jasno.
Aktivirajmo se malo, djela ne riječi !
@HŠKZ-svetinja: Shvatili smo te više, ne trebaš nam uvijek isto pričati. Ne voliš ni nas niti Velež i ćao, ne pojavljuj se ovdje ako te možemo zamoliti. Dođi poslije derbija i prokomentariši ali nam te tvoje gluposti, koje si 15-tak puta dosad ponovio, nam ne trebaju. I da imaš imalo mozga skinuo bi tu gospođu s avatara jer ta ne bi štedjela riječi da te oblati radi tog tvog Zrinjskog i sigurno bi ti objasnila da si zbog toga jedan veliki ljakse i da bi te Neretva odnijela prvom prilikom.
A ovim što kukaju,haj' u granicama normale- razumljivo je, i prizivaju gašenje svetinje bih poručio, baš ovim riječima, NE SERITE VIŠE !
Velež se, ne da neće, već ne može ugasiti !
To nek je svima jasno.
Aktivirajmo se malo, djela ne riječi !
Volim Velež makar vaki !!!
Nikad za nikadaEkipa je napisao/la: Velež se, ne da neće, već ne može ugasiti !

Dok ne umrem.
Support Velez, It's logical! ★
rado bih ja investiro u Velež narednih 4-5 godina, ali neznam kako i bojim se da nakon 5 godina kad Velež bude prvak PL ne dođu u klub Safini momci i počnu reketarit ko što su mi već radili dole kad sam imao neke vinogradecarina je napisao/la:@seven
Idi bola u menadjere...A mozes i doci sa lovom ako hoces, ali ne kao ovi sto su dolazili sa par hiljada maraka, a na ustrb Veleza i Mostara i imaju ove milione pa se nesto leprsaju...Donesi brate milion pa kad izadjes u Europu, uzmi dva...I fino svima
![]()
A ostalo samo da ponovim..Ne sekirajte se, bit ce sta ce biti...Naravno, da smo uvijek sa Velezom, jer nikakav drugi klub i ne postoji na ovoj planeti, i druzba traje i sljedecih milion godina..
Samo molim Vas, zahvalimo se svima koji odlaze ali i ne podizimo ih u nebo..Za sve rezultate koje su postigli proslih godina i suvise su placeni i isplaceni....Em vozaju dobra auta, em imaju dobar krov nad glavom, em su im zene i bliza familija preko Veleza ubaceni na neka fina radna mjesta...Za 3 boda sa strane(mislim na ona iz Trebinja) u zadnjih deset godina, su i suvise nego dobro placeni...Mi smo davali zadnji fening u Velez, oni su ga trosili..Samo da se razumijemo...Niko se ne treba vise moliti...O starim legendama Veleza, moj je stav na ovom forumu odavno jasan....Tako su nas i na liniji ostavili![]()
Nego raja, pogotovo mladja, uzivajte i zivite sa Velezom, pokrenite nesto jbg, svi ce vas pratiti sigurno...Kad zapne, kao sto je sad, pokrenut ce se malo starija raja i koliko toliko ga vratiti u normalu, ali red je malo i na vas...Svakako zimi u ovoj drzavi i necete imati nista pametnije raditi![]()
pozz...
Sumnjam da ce se ugasiti. Meni nije problem da ispadnemo u drugu ligu da lopovi otidju i da se klub izpocetka moze napraviti pa da se vratimo za godinu dvije i da budemo normalan klub.AlemC85 je napisao/la:ZNAČI VELEŽ SE IZGLEDA ALI KAKO STVARI STOJE GASI. KATASTROFA. NO COMMENT...... SRAM VAS BILO MOSTARCI, SAD JE ZA SVE KASNO................ ADIO MOJI ROĐENI...... NAKON 88 GODINA POSTOJANJA
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Dobio sam dopustenje da ovaj post kopiram ovdje. Eto, samo par informacija, ljudi animirajmo se dok imamo kad, ako imamoVelež nije nikada sam. ja ću vas sve zamolit da u svemu što će se idućih dana događati učestvujete maksimalno. Velež treba izuzetno jaku podršku, a mi koji smo bili na sastanku ćemo nastojati da ovih dana uradimo neke korisne stvari. Inače hvala svima koji su bili večeras. Volio bi da na ovoj temi ne vodite rasprave nego da je koristite kao obavještenja i eventualna pitanja ARIUSU i meni.
Vjerovatno ćete pitat šta je bilo na sastanku, ali ukratko ću da vam napišem da smo iznjeli neke ideje koje će biti realizirane.
Privatnom porukom su mi se javili mnogi koji nisu prisustvovali sastanku i ja im se zahvaljujem na podršci, ali isto tako i od njih očekujem maksimalno aktiviranje kada za to dođe vrijeme, a doći će uskoro. Ljudi Velež nas treba više nego ikada prije i vrijeme je da preuzmemo odgovornost za svoje čedo!

tuga.,.neka ti je vijecni rahmet ,.,.R.I.P. Mirza Velagic ,.,

Upravo sam cuo za tuznu vijest.
Rahmet mu mladoj, nevinoj dusi.

Velez nas treba kao nikad do sad i to je evidentno.Nisam mogao prisustvovat na sastanku jer sam imao obaveza a volio bi da sam bio.U svakom slucaju,sta god bude za dobrobit Veleza,ja se slazem.Strah me je ako Velez ispane da ce se lopovi okanit Veleza ali kad se vrati u PL da ce opet ti isti ljudi doci u Velez i opet ce biti ista situacija tako i sve se vrti u krug.Mi navijaci se trebamo spremit,ako zelimo da nam Velez zivi i bude normalan klub,suprostavit cinjenicama i nekim ljudima ali pokusat na normalne i demokratske nacine a ne se spustat na njihov nivo.
Meni je licno zao sto je Tana otisao jer je jedini bio ozbiljan u klubu poslje rata a oko njega sve hajvani ali mi je to dalo do znanja da nista ne stima u klubu i probudilo mene i mislim i mnoge ili sve navijace da pomognu Velezu i da se borimo na sve nacine za dobrobit Veleza
Meni je licno zao sto je Tana otisao jer je jedini bio ozbiljan u klubu poslje rata a oko njega sve hajvani ali mi je to dalo do znanja da nista ne stima u klubu i probudilo mene i mislim i mnoge ili sve navijace da pomognu Velezu i da se borimo na sve nacine za dobrobit Veleza
RIPMont0 je napisao/la:Upravo sam cuo za tuznu vijest.![]()
Šta je bilo momku? Je li on išta vašem igraču Velagiću?
Sin.Marin je napisao/la:RIPMont0 je napisao/la:Upravo sam cuo za tuznu vijest.![]()
Šta je bilo momku? Je li on išta vašem igraču Velagiću?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Djecak sto je umro je sin naseg igraca Admira Velagica-Mrkve i ne do Bog nikom sto se familiji Velagic desilo.
Licno ih znam i ne mogu vjerovat da Mirze vise nema,onog nemirnog Mirze kojeg su svi volili i koji je bio kopija naseg Mrkve...
Rahmet mu dusi i Allah mu podario lijep dzenet i bilo je lijepo poznavat pravog malog mostarca koji je zivio za Velez i koji ce ostat zauvijek u nasim srcima
Licno ih znam i ne mogu vjerovat da Mirze vise nema,onog nemirnog Mirze kojeg su svi volili i koji je bio kopija naseg Mrkve...
Rahmet mu dusi i Allah mu podario lijep dzenet i bilo je lijepo poznavat pravog malog mostarca koji je zivio za Velez i koji ce ostat zauvijek u nasim srcima
Mostar (RTM) - Naučili su nas da u svom poslu stvari ne skrivamo i da ih nazivamo pravim imenom. A kako sada stvari stoje u Veležu, najteži posao je dodijeliti im pravo ime.
Prvo što pada na pamet je katastrofa, ali i to djeluje previše bezazleno u odnosu na ono što se događa… Najbolje je podastrijeti činjenice – do početka prvenstva ostalo je još devet dana, a Velež u ovom trenutku (opet) nema šefa stručnog štaba, nema ideje uopće ko bi to mogao biti, napustilo ga je ukupno deset igrača, a da je doveden samo jedan (rezervni golman!), koji nije odradio pripreme, ima skroman, i uz to nezadovoljan, igrački kadar, a Upravni odbor postoji samo u teoriji, dok u praksi rade tri do četiri čovjeka…
Prema ovome, i Titanic je nakon sudara sa santom leda imao veće šanse za uspješno putovanje, piše Dnevni list.
Jako dobro svjesni trenutnog stanja u klubu su i igrači. Najbolji primjer jesu Goran Stokić i Dragan Vuković, dvojac iz Srbije koji je trebao predstavljati pojačanje.
Obojica su razočarani krenuli prema kući, iako za Vukovića u klubu tvrde da “nije zadovoljio, imamo igrača sličnog kalibra”. Mada je mnogo realniji podatak da mu nisu imali šta ponuditi. Kao što nemaju ni domaćim igračima.
''Nemam riječi za sve ovo što se događa u i oko kluba i to kako se radi. Po meni, ovo je jedna velika sramota za sve. Ne znam šta reći i kako opisati, nemam pravih riječi. Radi se previše neozbiljno, lagodno, a situacija je kritična i katastrofalna… Nismo bili na pripremama, nemamo trenera, ne znamo na čemu smo… Razočaran sam, ovo je jedna velika sramota'', rekao je za Dnevni list aktulni kapiten i najiskusniji član Veležovog pogona Admira Velagić.
Popularni Mrkva bio je pun riječi hvale za trenera Milorada Mitrovića koji je prije dva dana odlučio napustiti klub.
''Radi se o jednom velikom gospodinu i sjajnom treneru. Već dugo sam u nogometu, radio sam s jako puno trenera, ali ovo je sasvim sigurno najbolji stručnjak i najbolji čovjek s kojim sam imao priliku sarađivati. Nažalost, neozbiljnim radom doveli su do toga da i on ode, i to najbolje govori u kakvoj smo situaciji. Vrijeme je da se nešto promijeni, vrijeme je da neki novi ljudi pokušaju napraviti nešto, jer ovako se samo vrtimo u krug iz godine u godinu'', rekao je.
Prvo što pada na pamet je katastrofa, ali i to djeluje previše bezazleno u odnosu na ono što se događa… Najbolje je podastrijeti činjenice – do početka prvenstva ostalo je još devet dana, a Velež u ovom trenutku (opet) nema šefa stručnog štaba, nema ideje uopće ko bi to mogao biti, napustilo ga je ukupno deset igrača, a da je doveden samo jedan (rezervni golman!), koji nije odradio pripreme, ima skroman, i uz to nezadovoljan, igrački kadar, a Upravni odbor postoji samo u teoriji, dok u praksi rade tri do četiri čovjeka…
Prema ovome, i Titanic je nakon sudara sa santom leda imao veće šanse za uspješno putovanje, piše Dnevni list.
Jako dobro svjesni trenutnog stanja u klubu su i igrači. Najbolji primjer jesu Goran Stokić i Dragan Vuković, dvojac iz Srbije koji je trebao predstavljati pojačanje.
Obojica su razočarani krenuli prema kući, iako za Vukovića u klubu tvrde da “nije zadovoljio, imamo igrača sličnog kalibra”. Mada je mnogo realniji podatak da mu nisu imali šta ponuditi. Kao što nemaju ni domaćim igračima.
''Nemam riječi za sve ovo što se događa u i oko kluba i to kako se radi. Po meni, ovo je jedna velika sramota za sve. Ne znam šta reći i kako opisati, nemam pravih riječi. Radi se previše neozbiljno, lagodno, a situacija je kritična i katastrofalna… Nismo bili na pripremama, nemamo trenera, ne znamo na čemu smo… Razočaran sam, ovo je jedna velika sramota'', rekao je za Dnevni list aktulni kapiten i najiskusniji član Veležovog pogona Admira Velagić.
Popularni Mrkva bio je pun riječi hvale za trenera Milorada Mitrovića koji je prije dva dana odlučio napustiti klub.
''Radi se o jednom velikom gospodinu i sjajnom treneru. Već dugo sam u nogometu, radio sam s jako puno trenera, ali ovo je sasvim sigurno najbolji stručnjak i najbolji čovjek s kojim sam imao priliku sarađivati. Nažalost, neozbiljnim radom doveli su do toga da i on ode, i to najbolje govori u kakvoj smo situaciji. Vrijeme je da se nešto promijeni, vrijeme je da neki novi ljudi pokušaju napraviti nešto, jer ovako se samo vrtimo u krug iz godine u godinu'', rekao je.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Boze dragi sta se ovo desava ..... na velikim iskusenjima cjeli Velezov kolektiv a pogoto nas dragi Mrkva ....fudbal mi je tako sekundaran u odnosu na malog Mrkvinog ....
moj Mrkva nedaj se !!!!!!

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.