FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Očekivano.
Sto je li to i Koroman na tribinama?cole-ch je napisao/la:Bojinovic /rukometas/ je dosao da da podrsku fudbalerima Borca, a sta je sa Koromanom?!
Steta za ovaj gol,ali sami su krivi lose igraju oba meca i Lozana zasluzeno vodi i proalzi dalje.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 22 jul 2010, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jutros sam pozelio srecu,ali sad mi je drago sto gubite
maloumni nacionalisti
maloumni nacionalisti
Zadnja izmjena: arapinho1, dana/u 22 jul 2010, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Pa nek idu iz ove drzave hebem ti Borac koji predtavlja RS fujGenghis je napisao/la:Da li imaju lešinari neku drugu pjesmu osim ove " Titula nam ne treba, jer Bosna nije naša država", haman ljudi 45 minuta pjevaju jedno te isto.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
aaajmoooooooo trpaaaajjj

Joj Favra kako dade priliku za Borac da proba nesta. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Likovi iz druge lige, koji su jedva ostali u njoj prosle sezone vas deru
Ovo je smijesno
Ovo je smijesno
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
koka-kola se puni u Hadzicima a zeljo u Tel Avivucatatm87 je napisao/la:veća je sramota izgubit od švicarskog drugoligaša kući nego od izraelskog prvaka?![]()

-
- Kontakt:
i onda se pita sto ih niko ne simpatise.. nema sanse da simpatisem takav klub... u ovim slucajevima navijam protiv nasih klubova...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- legenda reala
- Kontakt:
1:1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
nek si ti nama reko gdje se puni coca-cola ma nema bistar si pravo
Zadnja izmjena: plavo nebo, dana/u 22 jul 2010, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA je "vasa" drzava a SARAJEVO glavni grad.
wizard90 je napisao/la:koka-kola se puni u Hadzicima a zeljo u Tel Avivucatatm87 je napisao/la:veća je sramota izgubit od švicarskog drugoligaša kući nego od izraelskog prvaka?![]()
![]()
![]()
a Laktasi gdje se pune
Lesinari j*bo vas mladić
Hajmo setnja ,pa nek palamude i nacionaliziraju traktoristi do mile volje

Inace ne izvuce ih ni Savo Milosevic
Poselamio ih petkovic i ceko.

Inace ne izvuce ih ni Savo Milosevic

Poselamio ih petkovic i ceko.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 jul 2010, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
u REPUBLICI SRPSKOJ, mislim na 1. ligu RSCB82 je napisao/la:wizard90 je napisao/la:koka-kola se puni u Hadzicima a zeljo u Tel Avivucatatm87 je napisao/la:veća je sramota izgubit od švicarskog drugoligaša kući nego od izraelskog prvaka?![]()
![]()
![]()
a Laktasi gdje se pune

Svi mi jos treba puno hljeba da jedemo, nazalost.
Sreca pa je Zrinjski dobio neku ekipu s drugog svijeta, inace nas posle veceras ne bi bilo u Evropi.. A mozda se desi onaj vas "Borac time" od prosle sezone, al kako igrate veceras, tesko...

a Laktasi se pune u drugoj ligiwizard90 je napisao/la:koka-kola se puni u Hadzicima a zeljo u Tel Avivucatatm87 je napisao/la:veća je sramota izgubit od švicarskog drugoligaša kući nego od izraelskog prvaka?![]()
![]()
![]()

nije im ovo premijer liga da igraju dokad gol ne dadnu..rtm86 je napisao/la:Svi mi jos treba puno hljeba da jedemo, nazalost.![]()
Sreca pa je Zrinjski dobio neku ekipu s drugog svijeta, inace nas posle veceras ne bi bilo u Evropi.. A mozda se desi onaj vas "Borac time" od prosle sezone, al kako igrate veceras, tesko...
sramotno izdanje, sad su mi one pobjede Borca i Želje u PL sumnjive do bola, u regularnim uslovima nemogu pobijediti nekog drugoligaša a ozbiljniji klub ih punu kolko hoće
nek prica ko sta hoce, ali Borac je ovdje apsolutni pobjenik: stadion renoviran i trenutno jedan od najboljih BiH, imaju ekipu koja ce gaziti u premijer ligi, i siguran sam da ce igrati u Evropi i sledece godine 

VAS TRENER JE ADUT VASIH PROTIVNIKAwizard90 je napisao/la:nek prica ko sta hoce, ali Borac je ovdje apsolutni pobjenik: stadion renoviran i trenutno jedan od najboljih BiH, imaju ekipu koja ce gaziti u premijer ligi, i siguran sam da ce igrati u Evropi i sledece godine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.