Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Tačno da čovjek pomisli nešto o plavušamamadridist je napisao/la:krenulo je zadnjih dana..
Evo pregleda
http://rs.****/a213127/Svet/Regio ... resku.html
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ali tačno gluposti valja zadnjih dana. Evo ovo sa srpskom čokoladom, izvinjavanjem može i vjerovatno će uticati na izvoz robe u Srbiju.madridist je napisao/la:krenulo je zadnjih dana..
U negativnom smislu naravno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
DANTES je napisao/la:Samo za brata @Dubrava glede "čoko-afere" - "sprem'te se, sprem'te, lešnici..."
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma znam pun je fb... Ova za Kosovo je Srbija rula. Ko je onaj lik što ga koriste u milion ovih postera?marconato je napisao/la:DANTES je napisao/la:Samo za brata @Dubrava glede "čoko-afere" - "sprem'te se, sprem'te, lešnici..."
Ima ih dosta jos, ali su malo brutalnije i nisu za foruma
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa Baja 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma neki random SrbendaDANTES je napisao/la: Ma znam pun je fb... Ova za Kosovo je Srbija rula. Ko je onaj lik što ga koriste u milion ovih postera?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Necu, ali necu ni pokusavati da se zezam sa njim, ne zna da prihvati salu.shzna je napisao/la:
![]()
Išibat će te Trib ako nastaviš biti nevaljao.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ko to neće da se šali s tobomTribalian je napisao/la:Necu, ali necu ni pokusavati da se zezam sa njim, ne zna da prihvati salu.shzna je napisao/la:
![]()
Išibat će te Trib ako nastaviš biti nevaljao.
Samo mu reci da Zvezda ne valja
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Šta je zavodniče.Dex je napisao/la:
Ko to neće da se šali s tobom![]()
Samo mu reci da Zvezda ne valja
Da nisi gledao možda ovu brazilsku seriju Dupla Identidade ? Deluje da nije loša.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jos se izvinjava za cokoladicu. Prekucali su NDH...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
hahahaa Čokolinda.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jos se izvinjava za cokoladicu. Prekucali su NDH...
Vidim yebu je ovi iz --- SPAM --- , dele besplatno srpske čokoladice u centru ZG-a.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kad sam ja pisao o njihovoj licemjernosti, mnogi su ovdje onanisali na KitarevickuTribalian je napisao/la:hahahaa Čokolinda.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jos se izvinjava za cokoladicu. Prekucali su NDH...![]()
Vidim yebu je ovi iz --- SPAM --- , dele besplatno srpske čokoladice u centru ZG-a.
Nesto se desava s njom ovih dana, navalila na istocne krajeve opasno.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Kad sam ja pisao o njihovoj licemjernosti, mnogi su ovdje onanisali na Kitarevicku
A ona budaletina ovamo jedva docekala, eno juce prica kako joj poslao sleper cokoladica pa ona nije mogla da pojede sve sama pa pocela da deli deci u Dubrovniku.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kod vas je haos u parlamentu. Danas saltam kanale, kad na RTS 2 mislim vasa sjednica. Govori babo, ostavi ove, ovo su oni smijesni sto vole da se svadjajuTribalian je napisao/la:Nesto se desava s njom ovih dana, navalila na istocne krajeve opasno.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Kad sam ja pisao o njihovoj licemjernosti, mnogi su ovdje onanisali na Kitarevicku
A ona budaletina ovamo jedva docekala, eno juce prica kako joj poslao sleper cokoladica pa ona nije mogla da pojede sve sama pa pocela da deli deci u Dubrovniku.Idiot.
Bosniacum Lilium je napisao/la: Kod vas je haos u parlamentu. Danas saltam kanale, kad na RTS 2 mislim vasa sjednica. Govori babo, ostavi ove, ovo su oni smijesni sto vole da se svadjaju
Kazu da je atmosfera mirna dok se ne ukljuce kamere.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
HaosTribalian je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: Kod vas je haos u parlamentu. Danas saltam kanale, kad na RTS 2 mislim vasa sjednica. Govori babo, ostavi ove, ovo su oni smijesni sto vole da se svadjajuono su glavudze kakve ne mozes da sretnes svuda. Glavni potpaljivac SNS-a je bivsi ucesnik farme, kad mu daju rec opozicija izlazi iz sale.
I Zukorlic je opak lik, ne mesa se u ove rasprave i onda izadje na konferenciju i pocne da maze Bosnjake koji su u parlamentu.
Kazu da je atmosfera mirna dok se ne ukljuce kamere.
Ali jedna od jacih stvari je kad su prcali Devenporta
Ne znam, ja samo Serranose, ili SinđelićeTribalian je napisao/la:Šta je zavodniče.Dex je napisao/la:
Ko to neće da se šali s tobom![]()
Samo mu reci da Zvezda ne valja![]()
Da nisi gledao možda ovu brazilsku seriju Dupla Identidade ? Deluje da nije loša.
- IlProfessore
- Kontakt:
https://www.facebook.com/%C5%BDivi-Zid- ... 1/?fref=ts
Ne znam da li da opalim screenshot i postavim na temu smiješne slike ili da ovdje oćejfim...

Ne znam da li da opalim screenshot i postavim na temu smiješne slike ili da ovdje oćejfim...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Jel im golman govori da idu lijevo il desno