Ja cim sam progledo jutros odigrao tiket i taj parLillard je napisao/la:Kasno sad.Willy je napisao/la:Ne igrajte Dijon, odložena je utakmica.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja cim sam progledo jutros odigrao tiket i taj parLillard je napisao/la:Kasno sad.Willy je napisao/la:Ne igrajte Dijon, odložena je utakmica.
Ovi su mi najači kada se jave poslije utakmice.bugojanac1234 je napisao/la:kao sto rekohbugojanac1234 je napisao/la:ja samo ne mogu da vjerujem da je jedan od top 5 napadaca eurolige tipovan u under i da je to vecina ljudi odigrala, taman i da dodje, nevjerovatno
Ja imam sledeci gol Karslue daje go za cenera 70KMConvicts1988 je napisao/la:te drezden i bog i golovi
Nikad mi se nije desilo da odigram neku utakmicu 2+, a da bude 0:0 na kraju. Evo danas prvi put. Jednom mi se desilo prije par godina odigrao Bochuma 0-2 gola, a na kraju Bochum dobio 6:0.Convicts1988 je napisao/la:te drezden i bog i golovi
Idioti. Sve je na toj utakmici za under govorilo. I bilo me strah jedino sto kvota prejako padala. I na live gledam do 40e sve mirno haman, granice sletile na 1.5 i kvota da nikako nece biti go skoro na 3.5. i skonto Tipico da ce morat mnogo govana da se najede ako bude under 1.5. Zato se dolazi i onako na brzinu pravi penal u 53oj da se samo mogu reaktivirati originalne granice i kvote. I oni magarci kod 0:0 nisu htjeli napadat i odjednom se pocinju zalijetat kad su vec ispusili. Za koga za sto? Za Tipico. Jer vasa oklada je u sigurnum rukama, tako bar Kahn kaze. Jasta nego sigurnim, u rukama prevaranata su najsigurnije!KingJamesMVP je napisao/la:yebene Švabe i over u zadnjoj sekundi, istekla nadoknada, 2-0 i oni idu u napad i zabijaju, koji kreteni
Pa to je to. I to odmah se svira kraj. Misija spasavanja gaca Tipica uspjela. Over a jos oba nisu dala i jos hendi 0:2 na ekipu koja ima kvotu 2.5 i koja je iz yebene sume. Nije ni selo, vec suma. Kladionice najvise vole takve. Radi takvih smeca i prevaranata ce HSV i Hertha i Kaiserslautern i jedan Stuttgart tavoriti po zweiti godinama. Bitno da suma udje u BL jer na njih ne idu pare nase.KingJamesMVP je napisao/la:dašta nego prevaranti, već ispunio list za večeras kad samo ubaci 3-0 i kraj odmah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.