Znam i ja da nece._dreamer_ je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ma Delingovo, Menpromovo i od tih je samo da daju po 50-100 hiljada za odredjeni period. Dobiti ce neke privilegije i mozda bolje raditi, dobiti neke nove poslove i profitirati. A iz aviona se vidi da ce rijec voditi Tom Cat i Karic.emirzlaTu je napisao/la:Ovi ljudi jos nisu ni preuzeli funkcije u klubu,tako da je jos gore optuzivat ljude koji jos nisu ni poceli radit
Njima na dusu sto se petljaju sa Faraonom, Tom Catom i Karicem. Oni su pomocnici ovih ljudi, ispomoc njima da rade u Slobodi. A ti ljudi su vec Pirica izgubili.
Koliko ja znam, jedan od navedenih likova nece u UO
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
. .još kad mi neko ovdje piše, slobodina djeca. Kakva ba djeca Slobode . . . .
- RollingPaper
- Kontakt:
NABIJEM SVU NASU DJECU I SVE NASE LEGENDE NA KUR.AC
Da li mu je i ovu dzamiju u Si Selu sto radi dao Jasmin.?Da li mu j i branu dao Jasmin?Da li mu je i ove poslove na PS sto finansira MUP TK dao Jasmin. Disi malo covjece svaka druga ti Jasmin.staragarda je napisao/la: ... Dobija ove neke manje tendere koje mu namjesti faraon da bi zauzvrat preuzeo ovaj vruć krompir jer niko normalan se neće uhvatit ovakve Slobode...
Sta je problem? Nije ti Jasmin dao drzavni posao?
& $ ?
. . kad djeca Slobode ovo rade, šta će tek ovi viđeniji uraditi. Ovo mi je ravno izdaji . Nema teorije da bi ja to mogao uraditi ili bilo ko od nas . . .
. . . Ma nije S. budala da tek tako preuzima Slobodu. Ima ovdje dobre trampe . . .
. . . Ma nije S. budala da tek tako preuzima Slobodu. Ima ovdje dobre trampe . . .
kotrlja se ima dva mjeseca da se Bobic vraca u Velez, vjerovatno je zato i zatrazio raskid ugovora i naveo razlog i kakav je naveo.
Sta ima kod nas,desava li se sta pozitivno...
Lijepo se pisalo a smijali ste se...OK
Nego,jedino me raduje ako ce biti revizije pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi.
Beduin@
Isproziva ti ljude brate,neznam sto,ali meni neugodno....nadjo se i ja.
Beduin@
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Radi neke poslove, ima vise od 100 zaposlenih garant, redovne su im plate. Eh, sad kolike su, to je pitanje za druge teme. Nista manje nego kod drugih...Eh sad. Svoje pare tesko daje. Skroz. Majstor je uzet od sponzora. Njemu prepustit 100 firmi za Slobodu. Dovest ce 100NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Neka mi neko realno odgovori kako mu firma stoji ? Isto ko sto ne bih htio da mi osudjivani ubica cuva dijete, tako ni propali(ako jest) biznismen da upravlja klubom.

Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
I sam sam se nas'osolinas je napisao/la:Sta ima kod nas,desava li se sta pozitivno...
Beduin@

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
a gdje se vi to prozivate? na fejsu jel?
ha sta mozes ko navijac mos navijat.
dzabe sva frka i halabuka...samo pritisak skace.
dok u klub ne udje jedan da ima i da moze a da hoce bez obzira na sve.ili grupa slicnih.
dok u klub ne udje jedan da ima i da moze a da hoce bez obzira na sve.ili grupa slicnih.
Ma ovdje stranicu prije...Sariel je napisao/la:a gdje se vi to prozivate? na fejsu jel?
A po fcb sjevaju majke tetke ocevi zene za vratove doslo.

Ne skrivaju se neki od nas poput nekih ovdje....
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Nije lose danas pricao Senad... Kada bi 70% od ovoga ispostovao bilo bi odlicno 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
a ha to..solinas je napisao/la:Ma ovdje stranicu prije...Sariel je napisao/la:a gdje se vi to prozivate? na fejsu jel?
A po fcb sjevaju majke tetke ocevi zene za vratove doslo.![]()
Ne skrivaju se neki od nas poput nekih ovdje....
ma bezze dizette si pritisak.iskreno.ko da ces sta promijenit il neku budalu ispravit.
a i ne znam nikog ovde osim beduina a i njeg sam na tribini upozno siroka ramena

gdje je šta pričao?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije lose danas pricao Senad... Kada bi 70% od ovoga ispostovao bilo bi odlicno

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Imal iko majmunu Husari da zabrani prilaz klubu!?Ne mogu vjerovat da nas covjek ovoliko levati godinama..
Eno proziva Azmira za problem sa Piricem...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
imal kakvih skrin sotova 

-
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:gdje je šta pričao?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije lose danas pricao Senad... Kada bi 70% od ovoga ispostovao bilo bi odlicno
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
-Postovani MIDO,ja sam prijatelj sa Nerkom Bony 15.god i vise mi je Nerko dao sponzorstva za NK Gradinu nego 80.posto privrednika iz Srebrenika tako da su vase tvrdnje krajnje neukusne!Sa Denisom sam prijatelj 20.god i Denis je upozoravao ljude iz UO i trazio da se izmire obaveze Piricu,ali nista od toga nije bilo!Piric zivi od fudbala a ne od HAVE,fudbal je posao i biznis za nas!Imao je najmanju platu od svih prvotimaca,to da se zna,neki su imali i 5.puta vecu platu a nista nisu pokazali,cak i rezerve su imale duplo vecu platu!Javnost nema prave info i u tome je problem!Jer Piric kad je bio bolestan prije par mjeseci,nema ZOsiguranja,vodim ga doktoru(150km)placamo,tad nema nikog od ovih pametnjakovica sa FB i iz kluba!A sad je najlakse blebetati ikriviti nekog deugog za propuste uprave kluba!Pozz!
Evo Husarinog komentara na objavi na TzSportu
Evo Husarinog komentara na objavi na TzSportu
hvalaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Aerials je napisao/la:gdje je šta pričao?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije lose danas pricao Senad... Kada bi 70% od ovoga ispostovao bilo bi odlicno

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
a sve na finjaka, cini uslugu, kupuje vitamine,kopacke,vodi doktoru..emirzlaTu je napisao/la:Imal iko majmunu Husari da zabrani prilaz klubu!?Ne mogu vjerovat da nas covjek ovoliko levati godinama..

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, legendarnadruga, mirsonetz, mirza24 i 65 gostiju.