Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Druže svako igra šta mu je po volji. Ja ih igram svaku veče i igram kada je euroliga. Odigram da se prati i to je to. Danas imam 7 tiketa igrača over/under pa da se malo prati. Ostala je još tiketa da se prati.delinjo je napisao/la:ljudi moji nije da vam pametujem ali manite se ovih igraca manje vise .....to je nemoguce 3 para takva uvezati ...
znam bruda ne pametujem zivota mi i sam sam kao ti ali ono da nesto to ganjas i occekujes neke pare ,dobitak i to tesko...pokusao sam i kako god nema sanse...mislim ovo pricam zbog toga sto previse faktora ima utjecaja na te igrace,pa nikad ne znas kakav je dogovor da li ce mu trener dati dovoljnu minutazu,da li ce ga stati a igrac koji ga mijenja sa klupe eksplodirati,da li ce odigrtati minutu pa se povrijediti,bas nekih milijardu faktora zato kazem,ne zamjeriarelinho je napisao/la:Druže svako igra šta mu je po volji. Ja ih igram svaku veče i igram kada je euroliga. Odigram da se prati i to je to. Danas imam 7 tiketa igrača over/under pa da se malo prati. Ostala je još tiketa da se prati.delinjo je napisao/la:ljudi moji nije da vam pametujem ali manite se ovih igraca manje vise .....to je nemoguce 3 para takva uvezati ...
Stali oni, a i Dynamo stao vala.bodi123 je napisao/la:I ovaj hokej Pardubice **** bi mogo ne doc, ne mogu ljudi dat gola
kao sto rekohbugojanac1234 je napisao/la:ja samo ne mogu da vjerujem da je jedan od top 5 napadaca eurolige tipovan u under i da je to vecina ljudi odigrala, taman i da dodje, nevjerovatno
Kasno sad.Willy je napisao/la:Ne igrajte Dijon, odložena je utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.