Euroliga 16/17
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 16/17
Euroliga grupna faza, prvih šest utakmica bio je na prosjeku 20 poena po meču i onda ako se ne varam povredu je doživio...
Tako blizu, a tako daleko.
6 tekmi ne pokazuje ništaCiva je napisao/la:Euroliga grupna faza, prvih šest utakmica bio je na prosjeku 20 poena po meču i onda ako se ne varam povredu je doživio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pokazuje da je bio u dobroj formi, ali povreda se ispriječila, dalje šta bi se izdešavalo to mi ne znamoDANTES je napisao/la:6 tekmi ne pokazuje ništaCiva je napisao/la:Euroliga grupna faza, prvih šest utakmica bio je na prosjeku 20 poena po meču i onda ako se ne varam povredu je doživio...

Tako blizu, a tako daleko.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Doncic jedino sto bolje ima jeste konstitucija,samim time i mogucnost da bolje igra odbranu.Izgleda kao da je 5 godina stariji od Muse,a sto se tice napadackog repertoara Luka moze sanjati da pogadja one floutere kao dzanan,takodjer na ulazu je musa bolji.Sto se mehanike suta tice kod Muse,najvaznije je da upada,pa i steph nema najsavrseniji izbacaj.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Neki link za Efes-Barcelona?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Razumijem subjektivnost, ali reci da Doncic jedino ima bolje fizikalije.. Ali dobro, vidicemo i za dvije-tri godine gdje ce biti jedan i drugi, a do tada cemo citati ovakve stvari.BijelaCokolada je napisao/la:Doncic jedino sto bolje ima jeste konstitucija,samim time i mogucnost da bolje igra odbranu.Izgleda kao da je 5 godina stariji od Muse,a sto se tice napadackog repertoara Luka moze sanjati da pogadja one floutere kao dzanan,takodjer na ulazu je musa bolji.Sto se mehanike suta tice kod Muse,najvaznije je da upada,pa i steph nema najsavrseniji izbacaj.
ne igraju samo Musa i Luka kosarku ..ameri traze atlete,a ova dvojica to nisuEpidaurus je napisao/la:Bolj i Musa od njega.lumani je napisao/la:
Nece biti prvi pickAli lijepo je vidjeti kako se odjednom pojavite
nije ga bilo 2,3 sedmice a ni vas..Nastavi Luka cesce vrati forumase.

dscile je napisao/la:Razumijem subjektivnost, ali reci da Doncic jedino ima bolje fizikalije.. Ali dobro, vidicemo i za dvije-tri godine gdje ce biti jedan i drugi, a do tada cemo citati ovakve stvari.BijelaCokolada je napisao/la:Doncic jedino sto bolje ima jeste konstitucija,samim time i mogucnost da bolje igra odbranu.Izgleda kao da je 5 godina stariji od Muse,a sto se tice napadackog repertoara Luka moze sanjati da pogadja one floutere kao dzanan,takodjer na ulazu je musa bolji.Sto se mehanike suta tice kod Muse,najvaznije je da upada,pa i steph nema najsavrseniji izbacaj.
malo je komsijama vokri kako vidim

dscile dobro veli. Reci da Doncic ima samo jace fizikalije je idiotizam i nista vise. Cuj ovog krivo mu, sta pricas ti?
Ne vidim ni potrebu da se ovdje spominje Musa koji nije bolji od Slovenca ali Boze moj, nije niko a tesko da je i bilo boljih u ovih godinama.
Ne vidim ni potrebu da se ovdje spominje Musa koji nije bolji od Slovenca ali Boze moj, nije niko a tesko da je i bilo boljih u ovih godinama.
@lumani
De mi ljeba ti valjan razlog sto bi mi bilo krivo? Covjek je mrtav ladan rekao da Doncic ima samo bolje fizikalije od Muse.
Ja vala ne znam da je iko Mitrovica dizao u neke nevidjene visine ili govorio npr. da je bolji od Sarica. Mitar je imao potencijal da bude solidna opcija u EL.. Za nesto vise ili NBA tesko.
Oko Nedovica je vladao hype, iako ne vjerujem da je bio medju najtalentovanijim, nego najatraktivnijim. Ali kao sto rekoh, normalno je biti subjektivan, ali negdje mora biti granica. Ja nigdje nisam umanjivao Musine kvalitete.
De mi ljeba ti valjan razlog sto bi mi bilo krivo? Covjek je mrtav ladan rekao da Doncic ima samo bolje fizikalije od Muse.
Ja vala ne znam da je iko Mitrovica dizao u neke nevidjene visine ili govorio npr. da je bolji od Sarica. Mitar je imao potencijal da bude solidna opcija u EL.. Za nesto vise ili NBA tesko.
Oko Nedovica je vladao hype, iako ne vjerujem da je bio medju najtalentovanijim, nego najatraktivnijim. Ali kao sto rekoh, normalno je biti subjektivan, ali negdje mora biti granica. Ja nigdje nisam umanjivao Musine kvalitete.
Kajzer10 je napisao/la:dscile dobro veli. Reci da Doncic ima samo jace fizikalije je idiotizam i nista vise. Cuj ovog krivo mu, sta pricas ti?
Nikad nije bio bolji igrac u tim godinama slazem se.

Pa i nije bilo boljeg, bar ne u ovoj kosarci gdje vecina seniora nije gradjena ko danasnji juniori. Ne da je bolji od Muse, nego je uvreda bilo koga od ovih nasih supertalenata poput Hezonje, Sarica, Muse, Simanica i ostlaih stavit u diskusiju sa Lukom. Druga dimenzija.
Epidaurus je napisao/la:Pa i nije bilo boljeg, bar ne u ovoj kosarci gdje vecina seniora nije gradjena ko danasnji juniori. Ne da je bolji od Muse, nego je uvreda bilo koga od ovih nasih supertalenata poput Hezonje, Sarica, Muse, Simanica i ostlaih stavit u diskusiju sa Lukom. Druga dimenzija.
To da nije bilo boljeg kaze meni momcic koji je stairiji 4,5 god od Luke
Pa kazem lijepo, u kosarci gdje seniori su seniori bili gradjeni ko danasnji juniori i kadeti vrlo vjerovatno jest bilo boljih. U ovoj gdje su seniori prilicno fizicki dominantiji nego oni iz 80ih il 70ih sasvim sigurno boljeg nije bilo. Jbg, tesko ti je prihvatit da su Dirk i Pau nadjebali sva postignuca tvojih idola iz mladosti, a Giannis i Porze polako trasiraju put da ih i oni nadjebu.
Epidaurus je napisao/la:Pa kazem lijepo, u kosarci gdje seniori su seniori bili gradjeni ko danasnji juniori i kadeti vrlo vjerovatno jest bilo boljih. U ovoj gdje su seniori prilicno fizicki dominantiji nego oni iz 80ih il 70ih sasvim sigurno boljeg nije bilo. Jbg, tesko ti je prihvatit da su Dirk i Pau nadjebali sva postignuca tvojih idola iz mladosti, a Giannis i Porze polako trasiraju put da ih i oni nadjebu.
Kada su to seniori bili gradeni kao sada juniori?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ipak slavlje za Efes, izvukli su se nekako
LeBron James
A jbg, Rice ne može sam. Užasna sezona s obzirom kakva sam očekivanja imao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:A jbg, Rice ne može sam. Užasna sezona s obzirom kakva sam očekivanja imao.
A nije ni trener bas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.