Strijelci ako moze???Martex je napisao/la:SLOBODA 4-1 RADNIK LIPNICA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Strijelci ako moze???Martex je napisao/la:SLOBODA 4-1 RADNIK LIPNICA
Frutek je napisao/la:Prvo i prvo vratio sam se sa godisnjeg iz Banovića![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo nije samo Sloboda tu ostecena TK ne daje nikakve pare u Tuzlu sve druge opstine dobiju lovu Tuzla, i jos 2 opstine ne dobiju jer nisu podobne
MAh Sloboda bi trebala prva biti na spisku da dobije 20.000 Km pa onda ostali...daj ba sramote da podjele njima a Sloboda koja prestavlja Tuzlu da ne dobije ni feninga...sramota stvarno......harry_90 je napisao/la:Gdje je Slobodi 20.000 km sto su dobili Zvijezda i Buducnost ??? Jel to Sloboda ne zasluzuje te pare,tim koji je broj 1 u TK,tim koji postoji 91 godinu,koji je izbacio dobre igrace itd. Ako Sloboda ne zasluzuje tih 20.000 km,ja se odo objesit odmah,ovo je cista politika i tu nema price.
Ma politika sve radi,blize se izboriFKR_ajla_TZ je napisao/la:MAh Sloboda bi trebala prva biti na spisku da dobije 20.000 Km pa onda ostali...daj ba sramote da podjele njima a Sloboda koja prestavlja Tuzlu da ne dobije ni feninga...sramota stvarno......harry_90 je napisao/la:Gdje je Slobodi 20.000 km sto su dobili Zvijezda i Buducnost ??? Jel to Sloboda ne zasluzuje te pare,tim koji je broj 1 u TK,tim koji postoji 91 godinu,koji je izbacio dobre igrace itd. Ako Sloboda ne zasluzuje tih 20.000 km,ja se odo objesit odmah,ovo je cista politika i tu nema price.
Smajlovic(iako na sportin pise da je Borgi dao gol),Dajic,Mujic,mali Samir Efendic....a Glavas je bio na tekmi..Martex ti ocito nezz kako Glavas izgleda...Omerbavarac je napisao/la:Strijelci ako moze???Martex je napisao/la:SLOBODA 4-1 RADNIK LIPNICA![]()
ne kažem da ne zaslužuje ali nemoj te odmah "Tuzla nije ništa dobila sve seljaci razgrabili" i takve ofirne pričeharry_90 je napisao/la:Gdje je Slobodi 20.000 km sto su dobili Zvijezda i Buducnost ??? Jel to Sloboda ne zasluzuje te pare,tim koji je broj 1 u TK,tim koji postoji 91 godinu,koji je izbacio dobre igrace itd. Ako Sloboda ne zasluzuje tih 20.000 km,ja se odo objesit odmah,ovo je cista politika i tu nema price.
seven je napisao/la:Frutek je napisao/la:Prvo i prvo vratio sam se sa godisnjeg iz Banovića![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo nije samo Sloboda tu ostecena TK ne daje nikakve pare u Tuzlu sve druge opstine dobiju lovu Tuzla, i jos 2 opstine ne dobiju jer nisu podobne
apsolutno netačno, sredstva od preko 20 000 su dobili KK Simbra Tuzla, KK Sloboda Dita, PK Alpam i svi prvoligaši iz Tuzle kao i manja sredstva ostali sportski klubovi i pojedinci, samo FK Sloboda nije dobila sredstva, što neopravdavam ali se treba zapitati zašto
pročitaj pažljivo i do kraja pa ćeš vidjeti da su sportska udruženja i pojedinci iz Tuzle najviše dobili sredstava
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=37097
seven je napisao/la:e kad ste navalili da vam kažem pravu istinu zašto Sloboda nije dobila lovu od ove države,
Za razliku od Zvijezde (neznam kako je sa Budućnosti) Sloboda ne poštuje zakone ove države tj. ne plaća porez, pa je tako dužna preko 2 miliona na ime poreza koji treba platiti državi, kako onda možete očekivati da ta država pomaže nekome ko ne poštuje njene zakone.
druga verzija:
Seljačka vlast preferira seljačke klubove i baš se nameračila na jedini gradski klub u kantonu da ga uništi, šta ćeš kad su sve seljaci.
Neka svako sebi izabere verziju koja mu bolje paše.
slani grad je napisao/la:seven je napisao/la:e kad ste navalili da vam kažem pravu istinu zašto Sloboda nije dobila lovu od ove države,
Za razliku od Zvijezde (neznam kako je sa Budućnosti) Sloboda ne poštuje zakone ove države tj. ne plaća porez, pa je tako dužna preko 2 miliona na ime poreza koji treba platiti državi, kako onda možete očekivati da ta država pomaže nekome ko ne poštuje njene zakone.
druga verzija:
Seljačka vlast preferira seljačke klubove i baš se nameračila na jedini gradski klub u kantonu da ga uništi, šta ćeš kad su sve seljaci.
Neka svako sebi izabere verziju koja mu bolje paše.
verzija 2 je ispravnija od prve....samo treba mala korekcija.....seljacka vlast u kantonu na celu sa lokalnim seljoberima i lolama zeli da izlobira za svoje selo te da ga stavi u rang ili ispred GIGANTA kakav je SLOBODA....a to za unistavanje SLOBODE ti isti mekinjasi mogu da nam ga produvaju jer je SLOBODA prezivila i vece seljacine od ovih koji trenutno glumataju neku vlast....neki dan slucajno okrenem TVTK i tamo snimak sjedniceTK....tolko seljacina i kockastih glava na manje kvadrata tesko da se igdje moze nafatat....plus,sto ih je vecina spremna za logopeda...pa ono je strasno,j.e.b.o.t.e![]()
A gdje je onda Karate klubu iz Gradačca i invalidskom košarkaškom klubu Zmaj iz Gradačca jer dobili su i karatisti iz Tuzle i košarkaši dok iz Gradačca nisu. Uostalom koliko je Sloboda dužna para kantonu ne treba joj davati bar još jedno 10 godina.harry_90 je napisao/la:Gdje je Slobodi 20.000 km sto su dobili Zvijezda i Buducnost ??? Jel to Sloboda ne zasluzuje te pare,tim koji je broj 1 u TK,tim koji postoji 91 godinu,koji je izbacio dobre igrace itd. Ako Sloboda ne zasluzuje tih 20.000 km,ja se odo objesit odmah,ovo je cista politika i tu nema price.
theprodigy je napisao/la:negdje procitah da su obustavljeni radovi na tusnju..jel to znaci opet livada za goste..nemojte pogrsno protumaciti ovo za livadu
Ja,ja zaboravio skroz Smajlovic je dao gol kao i Efendic i Mujic ali Dajic nije dao gols.s.lazio je napisao/la:Smajlovic(iako na sportin pise da je Borgi dao gol),Dajic,Mujic,mali Samir Efendic....a Glavas je bio na tekmi..Martex ti ocito nezz kako Glavas izgleda...Omerbavarac je napisao/la:Strijelci ako moze???Martex je napisao/la:SLOBODA 4-1 RADNIK LIPNICA![]()
![]()
...mali Selimovic 16 godina,drama dobro igra..strasan je..Laki dobar..prodoran kao uvijek..Raca ocaj od igraca,,..ako nam on bude u pocetnom timu,svi ce nas derati,Borgi dobar.,,Drakul na desnom beku solidan,Aleksic u odbrani bez posla,Dajic ce fakat biti pojacanje,..Gavara najbolji kao uvijek..gine za svaku loptu..sve u svemu,..evropa tesko ali plasman od 5 do 8 mjesta..realno..ali ja se nadam da mozemo bolje i vise!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.