Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Napoli-Cogniaco na ovom zajednickom listicu,kad sam pisao analizu bila kvota 1.47,sad je đubrad smanjila na 1.35.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ne mogu mene banovati jaraniko, posle 20 banova dobiješ imunitet

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Jos malo i ugroziti ces admina, kako ovaj brat gaston napreduje jbt.
Ljuman nema pravo na gresku, prva mu je ban

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Kako sam na ovom forumu dobio sam jednom ban i to za sva vremena 

Uzeo sam 10 parova sa teme zajednički tiket. Trabzon sam stavio čistog keca jer u premieru nema 1x/2+ da se odigra. Neka je svima sretno.

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koji je to sport?96BadBoy je napisao/la:Napoli-Cogniaco na ovom zajednickom listicu,kad sam pisao analizu bila kvota 1.47,sad je đubrad smanjila na 1.35.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Probija se brat naš gaston al' bukvalnogonzales je napisao/la:Jos malo i ugroziti ces admina, kako ovaj brat gaston napreduje jbt.![]()
![]()

Hajde silo ne seri previše, proberi nam 10-ak parova da se uplati

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Eno imas 5 parova u prijedlozima.Ali samo da znas da uzimam 80% od dobitka
Ili ipak nemoj ti samo prepisivat fulat cu sve 

haha znači sad ja uzimam 80% provizije da ne igramNebeskaSila96 je napisao/la:Eno imas 5 parova u prijedlozima.Ali samo da znas da uzimam 80% od dobitkaIli ipak nemoj ti samo prepisivat fulat cu sve

FutsalKingJamesMVP je napisao/la:Koji je to sport?96BadBoy je napisao/la:Napoli-Cogniaco na ovom zajednickom listicu,kad sam pisao analizu bila kvota 1.47,sad je đubrad smanjila na 1.35.
Igraj Široki ti si najbolji!

svako na svoju ruku nek uzme, inaće jutros kada sam ustao vidio ovo u inboxu, moja reakcija ->

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zasto razdvajas parove na vise tiketa?gaston je napisao/la::
Zato sto je cilj da napravimo dobitni tiket, ja sam vec napisao da cu prepisati sva 3 tiketa i staviti po petaka, pa cemo da vidimo kakve smo srece.SlevinKelevra je napisao/la:Zasto razdvajas parove na vise tiketa?gaston je napisao/la::

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajmo le Havre
LeBron James
ko odigra i ako prođe nek se sjeti brata koji je presto kockat, barem za cigara Xd
- exorciiist
- Kontakt:
Ako imas dojavu, to se ne širi svima, jer ce onda masa ljudi odigrat i kvota ce past..ne vjerujem u to, X ce bit
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
I ja sa 9, tacno mi Krajisnici smo ludi ne ljuti.NebeskaSila96 je napisao/la:Sviju mi ja poceo sa 9 godina igrat![]()
U normalnom svijetu roditelji djecu vode na igralista,putovanja,itd.Mene moj vodio u kladionicu sa 9 godina![]()
I kaze ne mozes bez kladionice.Kako ces moci ni prohodao nisam kako treba a Bet-Shop mi bio druga kuca

Jos tad na prvi tiket dobio 140-150km i onda se navuk'o.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Breskva de kani se braco tih fejsbuk gluposti. Ja sam upratio i Niort i LeHavre da vole štimati igrati 3 za 3, ali ti takvi tipovi po fejsbuku su smiješni. Bio je onaj jedan kao ja sam skaut iz Francuske i imam saradnje sa timovima iz Francuske druge i Italijanske druge lige. I tako jednom na svoj profil objavio slično tip kao prelaz i konačan tip eto od njeg je free za raju da ne bude kao zavala i na kraju ispala zavala i samo se ispalio. Imaš ti x tako frustriranih likova koje je neko prevario na fejsbuku i napravi stranicu samo da bi kasnije druge zavalio. Uglavnom tebi sretno ako ispratiš 

Tako blizu, a tako daleko.
exorciiist je napisao/la:Ako imas dojavu, to se ne širi svima, jer ce onda masa ljudi odigrat i kvota ce past..ne vjerujem u to, X ce bit
pa budala sam ako mislim da je ovo dojava, de bolan neka te, kažem ako prođe nekome nek mi kupi cigare ja zadovoljan hahahaha
civa - ne kockam već neko vrijeme, ovo jutros kad sam ustao mi došlo u inbox i reko što da ne postavim i sam ne vjerujem u ovo nisam budala ba šta vam je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.