+1Beduin je napisao/la:Jest pojedincima drago sto se ovo desava. Treba vam otvoriti temu gdje cete kolektivno svrsavati na sve nevolje i fail-ove u Slobodi.
Samo vam kondome podijeliti, da ko ne zatrudni od tolike ushitrenosti.

Eto vam sloga sh
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
+1Beduin je napisao/la:Jest pojedincima drago sto se ovo desava. Treba vam otvoriti temu gdje cete kolektivno svrsavati na sve nevolje i fail-ove u Slobodi.
Nemas sta otvarati nekome oci, svi mi to znamo, ali bode u oci toliko likovanje na svaku losu stvar u klubu. Nisam ni ja optimistican, jedva cekam proljece pa da onda j3bem mater cijeloj novoj Upravi ili im pomognem u jacanju Slobode, a to zavisi od njih. Ali brate smorise vise postovi svrsavanja na odlaske igraca, velicanju Azmira i slicno. Pomirite se da je on zavrsio sa Slobodom, barem neko vrijeme, a vrlo vjerovatno i zauvijek.Probisvjet je napisao/la:Treba otvoriti ljudima oci, a ne temu. Kakva ba tema i radost. Jel' treba pisati uredeu je sve, kada nije nista?Beduin je napisao/la:Jest pojedincima drago sto se ovo desava. Treba vam otvoriti temu gdje cete kolektivno svrsavati na sve nevolje i fail-ove u Slobodi.
Beduin je napisao/la:Nemas sta otvarati nekome oci, svi mi to znamo, ali bode u oci toliko likovanje na svaku losu stvar u klubu. Nisam ni ja optimistican, jedva cekam proljece pa da onda j3bem mater cijeloj novoj Upravi ili im pomognem u jacanju Slobode, a to zavisi od njih. Ali brate smorise vise postovi svrsavanja na odlaske igraca, velicanju Azmira i slicno. Pomirite se da je on zavrsio sa Slobodom, barem neko vrijeme, a vrlo vjerovatno i zauvijek.Probisvjet je napisao/la:Treba otvoriti ljudima oci, a ne temu. Kakva ba tema i radost. Jel' treba pisati uredeu je sve, kada nije nista?Beduin je napisao/la:Jest pojedincima drago sto se ovo desava. Treba vam otvoriti temu gdje cete kolektivno svrsavati na sve nevolje i fail-ove u Slobodi.
@Pasha je najjaci, ja ismijavao realiste koji su znali da ce do ovoga doci.![]()
Pa bolan, ja sam o masi stvari ovdje pisao prije svih vas, vecinu sam ipak javljao preko PP, da se dusmani na drugim pdf ne nasladjuju, a vi ko djecurlija kakva se ovdje ponasate.
Sve ovo sto vi "realisti" piskarate iza skrivenih nickova po forumima, Beduin pise javno sa svog FB profila i Fazli, i Sulji, i sinu Denisa Karica i ostalima.
Hajmo ovako, obzirom da vi realni znate vise od nas, ozbiljniji ste, mudriji, zelite Slobodi samo najbolje, sta ste uradili za Slobodu u proteklom periodu otkako je Azmir najavio odlazak te i otisao, dosao Odbor za hitnost, sad i nova Uprava, a obzirom da ste protiv svih njih???
Sta ste poduzeli, uradili konkretno, ako zanemarimo kenjanje svih nas na forumu?
Cekali da se Azmir tek tako vrati i ponovo ulaze svoje pare, zivce, vrijeme, da biste (bismo) ponovo svrsavali na njega kako jaca Slobodu, kako deremo guzove Sarajevu i Zelji???
Sta se raspravljas sa balavcom, samo zna vrijedjatiBeduin je napisao/la: Sve ovo sto vi "realisti" piskarate iza skrivenih nickova po forumima, Beduin pise javno sa svog FB profila i Fazli, i Sulji, i sinu Denisa Karica i ostalima.
Nemoj me pogresno shvatit(ne odnosi se na tebe)wobly92 je napisao/la:Jedva čekam tu reviziju![]()
Šta vas čudi za Pirića, pa jel moguće da vas nešto još može iznenadit. Al sačekajmo malo ipak, da vidimo te velike privrednike.
tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto ukaljan im je obraz vec, pustaju momka za kojeg mozes zaraditi 200-300 hiljada da ode besplatno. To ne moze biti cista posla..
Ma Delingovo, Menpromovo i od tih je samo da daju po 50-100 hiljada za odredjeni period. Dobiti ce neke privilegije i mozda bolje raditi, dobiti neke nove poslove i profitirati. A iz aviona se vidi da ce rijec voditi Tom Cat i Karic.emirzlaTu je napisao/la:Ovi ljudi jos nisu ni preuzeli funkcije u klubu,tako da je jos gore optuzivat ljude koji jos nisu ni poceli radit
zato sto lazu da je sve isplaceno a nije.emirzlaTu je napisao/la:Ovi ljudi jos nisu ni preuzeli funkcije u klubu,tako da je jos gore optuzivat ljude koji jos nisu ni poceli radit
nisu preuzeli zvanično, nezvanično ih obavljaju već 2 mejseca kroz ovu radnu grupu "odbor za hitnost" iako to nije odbor za hitnost kako Statut propisjuje.emirzlaTu je napisao/la:Ovi ljudi jos nisu ni preuzeli funkcije u klubu,tako da je jos gore optuzivat ljude koji jos nisu ni poceli radit
Slazem se da ce davat,al se ne slazem da ce samo klimat glavom i dozvolit Senadu i Denisu da rasipaju njihove pare...bil ti davo pare i gledo da ih neko krade i kalja obraz tebe i tvoje firme koji stico godinama...ove firme ne ovise o gradu Tuzla i poslovanje ssmo u njemu...te firme rade na podrucju citave drzave i tako da,slabo oni mogu nesto puno hajrovat od nacelnika...tuzlak1987 je napisao/la:Ma Delingovo, Menpromovo i od tih je samo da daju po 50-100 hiljada za odredjeni period. Dobiti ce neke privilegije i mozda bolje raditi, dobiti neke nove poslove i profitirati. A iz aviona se vidi da ce rijec voditi Tom Cat i Karic.emirzlaTu je napisao/la:Ovi ljudi jos nisu ni preuzeli funkcije u klubu,tako da je jos gore optuzivat ljude koji jos nisu ni poceli radit
Njima na dusu sto se petljaju sa Faraonom, Tom Catom i Karicem. Oni su pomocnici ovih ljudi, ispomoc njima da rade u Slobodi. A ti ljudi su vec Pirica izgubili.
Ko, sin Denisov?tuzlak1987 je napisao/la:Sta se raspravljas sa balavcom, samo zna vrijedjatiBeduin je napisao/la: Sve ovo sto vi "realisti" piskarate iza skrivenih nickova po forumima, Beduin pise javno sa svog FB profila i Fazli, i Sulji, i sinu Denisa Karica i ostalima.
Pa sta su radili u slucaju Pirica? Pa i ti i ja koji nismo u upravi znamo da se oko Husare mora paziti i sta raditi. Da su tu pazili i odradili sve kako treba ne bi bilo raskida ugovora vec bi ga bar morao ispostovati do juna. Da su uplatili doprinose koji nisu veliki mogli bi u januaru da idu na transfer i dobili bi bar 100 hiljada ili nesto oko tog iznosa.emirzlaTu je napisao/la: Slazem se da ce davat,al se ne slazem da ce samo klimat glavom i dozvolit Senadu i Denisu da rasipaju njihove pare...bil ti davo pare i gledo da ih neko krade i kalja obraz tebe i tvoje firme koji stico godinama...ove firme ne ovise o gradu Tuzla i poslovanje ssmo u njemu...te firme rade na podrucju citave drzave i tako da,slabo oni mogu nesto puno hajrovat od nacelnika...
Ma ja ..Beduin je napisao/la: Ko, sin Denisov?
Znam da je mlad momcic, pišaj ga uostalom, ali me zadoboljava cinjenica da mu prenosi nase misljenje o njemu kao gov.netu i kao nekome ko ne moze pomoci Slobodi.tuzlak1987 je napisao/la:Ma ja ..Beduin je napisao/la: Ko, sin Denisov?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.