FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 09 dec 2016, 13:58

Beduin je napisao/la:Jest pojedincima drago sto se ovo desava. Treba vam otvoriti temu gdje cete kolektivno svrsavati na sve nevolje i fail-ove u Slobodi.
Samo vam kondome podijeliti, da ko ne zatrudni od tolike ushitrenosti.
+1 :salut: :salut:
Eto vam sloga sh

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2016, 14:09

Probisvjet je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Jest pojedincima drago sto se ovo desava. Treba vam otvoriti temu gdje cete kolektivno svrsavati na sve nevolje i fail-ove u Slobodi.
Treba otvoriti ljudima oci, a ne temu. Kakva ba tema i radost. Jel' treba pisati uredeu je sve, kada nije nista?
Nemas sta otvarati nekome oci, svi mi to znamo, ali bode u oci toliko likovanje na svaku losu stvar u klubu. Nisam ni ja optimistican, jedva cekam proljece pa da onda j3bem mater cijeloj novoj Upravi ili im pomognem u jacanju Slobode, a to zavisi od njih. Ali brate smorise vise postovi svrsavanja na odlaske igraca, velicanju Azmira i slicno. Pomirite se da je on zavrsio sa Slobodom, barem neko vrijeme, a vrlo vjerovatno i zauvijek.

@Pasha je najjaci, ja ismijavao realiste koji su znali da ce do ovoga doci. :urnebes:
Pa bolan, ja sam o masi stvari ovdje pisao prije svih vas, vecinu sam ipak javljao preko PP, da se dusmani na drugim pdf ne nasladjuju, a vi ko djecurlija kakva se ovdje ponasate.
Sve ovo sto vi "realisti" piskarate iza skrivenih nickova po forumima, Beduin pise javno sa svog FB profila i Fazli, i Sulji, i sinu Denisa Karica i ostalima.

Hajmo ovako, obzirom da vi realni znate vise od nas, ozbiljniji ste, mudriji, zelite Slobodi samo najbolje, sta ste uradili za Slobodu u proteklom periodu otkako je Azmir najavio odlazak te i otisao, dosao Odbor za hitnost, sad i nova Uprava, a obzirom da ste protiv svih njih???
Sta ste poduzeli, uradili konkretno, ako zanemarimo kenjanje svih nas na forumu?
Cekali da se Azmir tek tako vrati i ponovo ulaze svoje pare, zivce, vrijeme, da biste (bismo) ponovo svrsavali na njega kako jaca Slobodu, kako deremo guzove Sarajevu i Zelji???
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2016, 14:10

E na ovo smo ocito zakasnili. Desilo nam je se isto kao Velezu za Skahica, otisao Husaric i dogovorio se i onda se vratio da nam zabiberi.

Sramota je ovo sve, nakon ovog ne mozes imati nikakvo povjerenje:

-Ako ih je Husaric izlevatio onda oni ne znaju voditi klub i svako ce ih preveslati jer gube igraca od 200 hiljda minimalno besplatno

-Ako su u kombinaciji sa Husaricem kao sto je sloboda72 rekao onda jos gore i to 100 puta gore. To znaci da ukopavaju klub. :facepalm:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 dec 2016, 14:13

Beduin je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Treba otvoriti ljudima oci, a ne temu. Kakva ba tema i radost. Jel' treba pisati uredeu je sve, kada nije nista?
Nemas sta otvarati nekome oci, svi mi to znamo, ali bode u oci toliko likovanje na svaku losu stvar u klubu. Nisam ni ja optimistican, jedva cekam proljece pa da onda j3bem mater cijeloj novoj Upravi ili im pomognem u jacanju Slobode, a to zavisi od njih. Ali brate smorise vise postovi svrsavanja na odlaske igraca, velicanju Azmira i slicno. Pomirite se da je on zavrsio sa Slobodom, barem neko vrijeme, a vrlo vjerovatno i zauvijek.

@Pasha je najjaci, ja ismijavao realiste koji su znali da ce do ovoga doci. :urnebes:
Pa bolan, ja sam o masi stvari ovdje pisao prije svih vas, vecinu sam ipak javljao preko PP, da se dusmani na drugim pdf ne nasladjuju, a vi ko djecurlija kakva se ovdje ponasate.
Sve ovo sto vi "realisti" piskarate iza skrivenih nickova po forumima, Beduin pise javno sa svog FB profila i Fazli, i Sulji, i sinu Denisa Karica i ostalima.

Hajmo ovako, obzirom da vi realni znate vise od nas, ozbiljniji ste, mudriji, zelite Slobodi samo najbolje, sta ste uradili za Slobodu u proteklom periodu otkako je Azmir najavio odlazak te i otisao, dosao Odbor za hitnost, sad i nova Uprava, a obzirom da ste protiv svih njih???
Sta ste poduzeli, uradili konkretno, ako zanemarimo kenjanje svih nas na forumu?
Cekali da se Azmir tek tako vrati i ponovo ulaze svoje pare, zivce, vrijeme, da biste (bismo) ponovo svrsavali na njega kako jaca Slobodu, kako deremo guzove Sarajevu i Zelji???
:kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 dec 2016, 14:14

Jedva čekam tu reviziju :cool:

Šta vas čudi za Pirića, pa jel moguće da vas nešto još može iznenadit. Al sačekajmo malo ipak, da vidimo te velike privrednike.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2016, 14:20

Beduin je napisao/la: Sve ovo sto vi "realisti" piskarate iza skrivenih nickova po forumima, Beduin pise javno sa svog FB profila i Fazli, i Sulji, i sinu Denisa Karica i ostalima.
Sta se raspravljas sa balavcom, samo zna vrijedjati :kafa:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 dec 2016, 14:22

Ne bih kritikova novu upravu, već ću reći da sam očekivao puno više i ozbiljnije ljude da budu na čelu kluba, a posebice na mejstu predsjednika.
Ono što bih kritikovao je neozbiljan rad u pogledu igračkog kadra, dozvoliti da igrači koji vrijede odlaze za 0 KM i da ih se prodaje za mizeriju.
Azmir se vratiti neće to je i meni sada jasno, ali ne bih se složio da je on zadužio klub više nego iko jer je on potpisao da neće tražiti duga i dok god ima taj papir, Sloboda njmu nije dužna niti fening, MOGUĆE je jedino da je zadužio kod nekih privatnika u pogledu priprema i prevoza igraća, a da mi to ne znamo.

Što se tiče Skupštine, tamo treba bez obzira na izbore, tražiti odgovornost predsjednika SKupštine za stvari koje Sloboda72 iznosi i za druga otvorena pitanja koja su se u javnosti iznosila SADRŽAJ OSTAVKE HUSIĆA da se pročita javno da vidimo razloge, zatim ko je i na koji načim imenovao ovakav Odbor za hitnost i po kojim propisima, jer po statutu to nije urađeno, da se ta osoba ili više njih kao odgovorni izbace iz kluba i zabrani im se rad. (Ovdje također postaviti i pitanje mandata ovog nakaradnog odbora za Hitnost, koji radi i mimo mandata i mimo Statutarnog sastava i da se traži i njihovaodgovornost za štetu koju su nanijeli Slobodi, jer zna se koje odluke oni mogu donositi, a svašta se dešavalo, od prodaje suspenzije igrača do postavljanja direktora kluba i slično.....)

A najvažnije od svega bode oči pitanje koje sloboda72 postavlja, ko ćeizabrati novu upravu, kada je mandat sadašnjim delegatima istekao u junu ove godine, ako to urade sadašnji delegati, osobe koje se imenuju su nezakonito izabrane i tu bilo ko može tužbama poništiti sve odluke ljudi koji planiraju voditi Slobodu.
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 09 dec 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 dec 2016, 14:23

wobly92 je napisao/la:Jedva čekam tu reviziju :cool:

Šta vas čudi za Pirića, pa jel moguće da vas nešto još može iznenadit. Al sačekajmo malo ipak, da vidimo te velike privrednike.
Nemoj me pogresno shvatit(ne odnosi se na tebe)
po meni je degutantno Boniya,Delinga,Menproma stavljat u istu vrecu sa Davudom i Sabicem...ovi ljudi su dokazane postenjacine i ljudi koji obrcu milione u svojim firmama...zar ce oni prodat svoj obraz zbog Slobode i kradje od ne znam ni ja koje cifre u buducnosti kluba.
Ja mislim da ce oni posteno radit i savjesno i da nece dozvolit da im se obraz kalja kao u bivsim upravama...
Bony je godinama u Slobodi i nikad niko nije reko nista ruzno nit ga prozivo za bilo sta negativno oko kluba...
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 09 dec 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2016, 14:25

Pa eto ukaljan im je obraz vec, pustaju momka za kojeg mozes zaraditi 200-300 hiljada da ode besplatno. To ne moze biti cista posla..

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 dec 2016, 14:27

tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto ukaljan im je obraz vec, pustaju momka za kojeg mozes zaraditi 200-300 hiljada da ode besplatno. To ne moze biti cista posla..

na žalost se slažem sa ovim zaključkom.
U startu je klub oštećen za najmanje 200 hiljada KM, jer iako nisu imenovani zvanično, mogli su to spriječiti, jer svi očigledno pretenduju na funkcije, a radili bi u dobrobit kluba....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 dec 2016, 14:28

Ovi ljudi jos nisu ni preuzeli funkcije u klubu,tako da je jos gore optuzivat ljude koji jos nisu ni poceli radit :shock:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2016, 14:31

emirzlaTu je napisao/la:Ovi ljudi jos nisu ni preuzeli funkcije u klubu,tako da je jos gore optuzivat ljude koji jos nisu ni poceli radit :shock:
Ma Delingovo, Menpromovo i od tih je samo da daju po 50-100 hiljada za odredjeni period. Dobiti ce neke privilegije i mozda bolje raditi, dobiti neke nove poslove i profitirati. A iz aviona se vidi da ce rijec voditi Tom Cat i Karic.

Njima na dusu sto se petljaju sa Faraonom, Tom Catom i Karicem. Oni su pomocnici ovih ljudi, ispomoc njima da rade u Slobodi. A ti ljudi su vec Pirica izgubili.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 09 dec 2016, 14:33

emirzlaTu je napisao/la:Ovi ljudi jos nisu ni preuzeli funkcije u klubu,tako da je jos gore optuzivat ljude koji jos nisu ni poceli radit :shock:
zato sto lazu da je sve isplaceno a nije.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 dec 2016, 14:34

nisu preuzeli zvanično, nezvanično ih obavljaju već 2 mejseca kroz ovu radnu grupu "odbor za hitnost" iako to nije odbor za hitnost kako Statut propisjuje.

Ovi ljudi su i pretendenti na funkcije i trebali bi raditi za dobrobit kluba, a to pokazuju da nisu baš sposobni.
Ako hočeš radit u korist kluba zašto čekati zvanično ako imaš mehanizme da spriječiš štetut koja bi mogla nastupiti.
Na taj način ti činiš Zlo i štetut klubu nečinjnjem.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 dec 2016, 14:37

tuzlak1987 je napisao/la:
Ma Delingovo, Menpromovo i od tih je samo da daju po 50-100 hiljada za odredjeni period. Dobiti ce neke privilegije i mozda bolje raditi, dobiti neke nove poslove i profitirati. A iz aviona se vidi da ce rijec voditi Tom Cat i Karic.

Njima na dusu sto se petljaju sa Faraonom, Tom Catom i Karicem. Oni su pomocnici ovih ljudi, ispomoc njima da rade u Slobodi. A ti ljudi su vec Pirica izgubili.
Slazem se da ce davat,al se ne slazem da ce samo klimat glavom i dozvolit Senadu i Denisu da rasipaju njihove pare...bil ti davo pare i gledo da ih neko krade i kalja obraz tebe i tvoje firme koji stico godinama...ove firme ne ovise o gradu Tuzla i poslovanje ssmo u njemu...te firme rade na podrucju citave drzave i tako da,slabo oni mogu nesto puno hajrovat od nacelnika...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2016, 14:39

Beduin je napisao/la: Sve ovo sto vi "realisti" piskarate iza skrivenih nickova po forumima, Beduin pise javno sa svog FB profila i Fazli, i Sulji, i sinu Denisa Karica i ostalima.
Sta se raspravljas sa balavcom, samo zna vrijedjati :kafa:
Ko, sin Denisov?

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2016, 14:41

emirzlaTu je napisao/la: Slazem se da ce davat,al se ne slazem da ce samo klimat glavom i dozvolit Senadu i Denisu da rasipaju njihove pare...bil ti davo pare i gledo da ih neko krade i kalja obraz tebe i tvoje firme koji stico godinama...ove firme ne ovise o gradu Tuzla i poslovanje ssmo u njemu...te firme rade na podrucju citave drzave i tako da,slabo oni mogu nesto puno hajrovat od nacelnika...
Pa sta su radili u slucaju Pirica? Pa i ti i ja koji nismo u upravi znamo da se oko Husare mora paziti i sta raditi. Da su tu pazili i odradili sve kako treba ne bi bilo raskida ugovora vec bi ga bar morao ispostovati do juna. Da su uplatili doprinose koji nisu veliki mogli bi u januaru da idu na transfer i dobili bi bar 100 hiljada ili nesto oko tog iznosa.

I ne bi morali da vade svoje pare vec bi mogli da pokriju nesto sa parama od Pirica.

Ovako ispade kao da su pali sa Marsa. Rekao im neko eto ulazite i kao da se nista ne pitaju. Pustili Karicu i Senadu da rade i sredjuju to i ovi zaebu.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 dec 2016, 14:42

Hebiga sve vi znate :D ...eto 16-tog znate gdje trebate otic,sve ovde sto pisete,tamo postavite pitanja i nek vam daju odgovor...
Nadam se da ce @Probisvjet kao clan skupstine nesto pitat od ovog ovde piskaranja da se obrazlozi javnosti...ja da sam na njegovom mjestu to bi i uradio,mogu zajedno on i @sloboda72.Vjerovatno ima jos istomisljenika u skupstini,nek upitaju i nek objasne javnosti sta je istina a sta ne!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 dec 2016, 14:43

Beduin je napisao/la: Ko, sin Denisov?
Ma ja ..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2016, 14:50

Beduin je napisao/la: Ko, sin Denisov?
Ma ja ..
Znam da je mlad momcic, pišaj ga uostalom, ali me zadoboljava cinjenica da mu prenosi nase misljenje o njemu kao gov.netu i kao nekome ko ne moze pomoci Slobodi.
Ako ga sve to natjera da se jos vise angazuje oko kluba i skine ljagu sa svog imena, onda ce biti odlicno. U protivnom, uceras mu, iako mi je komsija.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.