strinic nezna ni trcat kako treba,sejo barem to znakontinen je napisao/la:Bolji Strinic od Kolasinca
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Jel moze neko reci dal je Kola bio rezerva u Schalke prije povreda?Hvala!
Mogu ja,nije.BosnaSTL je napisao/la:Jel moze neko reci dal je Kola bio rezerva u Schalke prije povreda?Hvala!
Desavalo se da treneri pocnu sezonu sa Aogom i Fucsom ali nakon par utakmica Kolasinac bi zaigrao i vise ga niko nije mogao izbaciti iz prvog sastava osim povreda.
- Beduin
- Kontakt:
Bayern vjerovatno jeste krupan zalogaj za njega, ali da si navaljao gluposti, vala jesi brate. Koliko bekova danas ima odlicnu tehniku i toliko dribla protivnike i probija ih? Marcelo iz Reala je fenomenalan, ali takvih bekova je zaista malo na fudbalskom trzistu, ili D. Alves u Barcinom periodu, Evra takodjer i jos poneki, ali zaista ne bas veliki broj u danasnje vrijeme. Pas kao pas, ja ipak vjerujem Seinim asistencijama ove sezone, sto govori samo za sebe. Voli igru naprijed, stalno se otkriva i trazi loptu koju ce poslati u sesnaesterac, ima odlican ubacaj unazad (izvan peterca) i cesto takve lopte salje kad je u prodoru sa krila. Fizicki superioran, pozrtvovan kao rijetko ko na terenu, koliko je dobar prema napred isto tako je dobar i u odbrani.tarabuka je napisao/la:kolasinac nema kvalitete za bayern.bekovi prve klase danas moraju raditi puno vise stvari na terenu,nego sto to radi on.pa on nezna ni driblat,nezna probiti strane,pas mu je prosjecan,.,.kakav bayern kakvi bakaraci.do prije par mjeseca je grijao klupu u shalkeju a vi ga danas vec u bayern preselili.ljudi moji malo realnosti nebi skodilo
Dakle, ne vanserijski bek, ali sasvim dobar za vece timove, a svoje mane ce uvijek nadoknaditi pozrtvovanoscu, a to cijene i treneri i publika. Pitaj navijace Schalkea u Njemackoj, ako imas koga bliskog tamo.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- provokatorII
- Kontakt:
Mislim da si medju rijetkim, ako ne i jedini koji jos reaguje na 'komentare' doticnog. Kako ne kontas da se radi o provokatoru. Nema taj nista sa nasom reprezentacijom ili igracima, osim beskonacne mrznje.Beduin je napisao/la:Bayern vjerovatno jeste krupan zalogaj za njega, ali da si navaljao gluposti, vala jesi brate. Koliko bekova danas ima odlicnu tehniku i toliko dribla protivnike i probija ih? Marcelo iz Reala je fenomenalan, ali takvih bekova je zaista malo na fudbalskom trzistu, ili D. Alves u Barcinom periodu, Evra takodjer i jos poneki, ali zaista ne bas veliki broj u danasnje vrijeme. Pas kao pas, ja ipak vjerujem Seinim asistencijama ove sezone, sto govori samo za sebe. Voli igru naprijed, stalno se otkriva i trazi loptu koju ce poslati u sesnaesterac, ima odlican ubacaj unazad (izvan peterca) i cesto takve lopte salje kad je u prodoru sa krila. Fizicki superioran, pozrtvovan kao rijetko ko na terenu, koliko je dobar prema napred isto tako je dobar i u odbrani.tarabuka je napisao/la:kolasinac nema kvalitete za bayern.bekovi prve klase danas moraju raditi puno vise stvari na terenu,nego sto to radi on.pa on nezna ni driblat,nezna probiti strane,pas mu je prosjecan,.,.kakav bayern kakvi bakaraci.do prije par mjeseca je grijao klupu u shalkeju a vi ga danas vec u bayern preselili.ljudi moji malo realnosti nebi skodilo
Dakle, ne vanserijski bek, ali sasvim dobar za vece timove, a svoje mane ce uvijek nadoknaditi pozrtvovanoscu, a to cijene i treneri i publika. Pitaj navijace Schalkea u Njemackoj, ako imas koga bliskog tamo.
- Beduin
- Kontakt:
Slabije sam pisao na ovim temama, najcesce sam na PL i AC Milan, ocito jos moram upoznavati vas.provokatorII je napisao/la:Mislim da si medju rijetkim, ako ne i jedini koji jos reaguje na 'komentare' doticnog. Kako ne kontas da se radi o provokatoru. Nema taj nista sa nasom reprezentacijom ili igracima, osim beskonacne mrznje.Beduin je napisao/la:Bayern vjerovatno jeste krupan zalogaj za njega, ali da si navaljao gluposti, vala jesi brate. Koliko bekova danas ima odlicnu tehniku i toliko dribla protivnike i probija ih? Marcelo iz Reala je fenomenalan, ali takvih bekova je zaista malo na fudbalskom trzistu, ili D. Alves u Barcinom periodu, Evra takodjer i jos poneki, ali zaista ne bas veliki broj u danasnje vrijeme. Pas kao pas, ja ipak vjerujem Seinim asistencijama ove sezone, sto govori samo za sebe. Voli igru naprijed, stalno se otkriva i trazi loptu koju ce poslati u sesnaesterac, ima odlican ubacaj unazad (izvan peterca) i cesto takve lopte salje kad je u prodoru sa krila. Fizicki superioran, pozrtvovan kao rijetko ko na terenu, koliko je dobar prema napred isto tako je dobar i u odbrani.tarabuka je napisao/la:kolasinac nema kvalitete za bayern.bekovi prve klase danas moraju raditi puno vise stvari na terenu,nego sto to radi on.pa on nezna ni driblat,nezna probiti strane,pas mu je prosjecan,.,.kakav bayern kakvi bakaraci.do prije par mjeseca je grijao klupu u shalkeju a vi ga danas vec u bayern preselili.ljudi moji malo realnosti nebi skodilo
Zato vi samo meni skrecite paznju na ove sarlatane.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
kontinen je napisao/la:Bolji Strinic od Kolasinca

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trafika je opet u početnoj postavi, biće dobra utakmica protiv Leverkusena.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Jos jedna epizoda rusenja danas od 17:30 

This time next year we'll be millionaires.
- Goalgetter
- Kontakt:
Usra ga momciluk odmah na startu
Los pas nazad, i Naldo da ispravi gresku faulira Chicharita i crveni.

- Konigsblau
- Kontakt:
Jos od juniora nije igrao stopera i naravno da se to odrazi na koncentraciju.Trudi se ali se skroz slabo snalazi nema osjecaja za prostor i vrijeme.
- provokatorII
- Kontakt:
guillermo je napisao/la:Jos od juniora nije igrao stopera i naravno da se to odrazi na koncentraciju.Trudi se ali se skroz slabo snalazi nema osjecaja za prostor i vrijeme.
https://www.whoscored.com/Matches/10909 ... Leverkusen
Ocito vecina gleda neku drugu utakmicu a ti i jos par 'znalaca' drugu. Bez obzira na ocjene, covjek jednostavno dominira u odbrani. Presjekao je bar pet kljucnih lopti, i pokrenuo kontru.
Nejgova defanziva je ovijek bila vrhunska,Ovo je vise kritika Schalkeu.Ne mozes igrati sa 3 pozadi,a nemati rezervnog stopera.provokatorII je napisao/la:guillermo je napisao/la:Jos od juniora nije igrao stopera i naravno da se to odrazi na koncentraciju.Trudi se ali se skroz slabo snalazi nema osjecaja za prostor i vrijeme.
https://www.whoscored.com/Matches/10909 ... Leverkusen
Ocito vecina gleda neku drugu utakmicu a ti i jos par 'znalaca' drugu. Bez obzira na ocjene, covjek jednostavno dominira u odbrani. Presjekao je bar pet kljucnih lopti, i pokrenuo kontru.
U slucaju povreda Kole ili Geis koji nikad nisu igrali tu poziciju moraju krpiti rupe.
- Goalgetter
- Kontakt:
Morali su igrati u ovom sistemu kad se Nastasic povrijedio a Höwedes pauzira zbog kartona. Uz to, nesigurno je bilo malo da Naldo i Kehrer koji je debitant igraju u paru, pa je zato postavio ovaj sistem 3-5-2 sto je do sada uvijek igrao, ni promjena sistema mislim da ne bi bila ok, kad igraju vec sedmicama ovim 3-5-2, jednostavno nije imao alternative pa je stavio Seu na lijevog stopera, a Baba kao lijevog wing backa.guillermo je napisao/la: Nejgova defanziva je ovijek bila vrhunska,Ovo je vise kritika Schalkeu.Ne mozes igrati sa 3 pozadi,a nemati rezervnog stopera.
U slucaju povreda Kole ili Geis koji nikad nisu igrali tu poziciju moraju krpiti rupe.
Sto se tice Kole danas, dobro igra na poziciji stopera, Schalke je morao voditi do sada koliko su sansi imali bez obzira na igraca manje.
Kako ova dvojica komentatora na ES2 svršavaju na Kolašinca, kao prizivaju ga u Liverpool 

-
- Kontakt:
daleko najbolji igrac danas
Ovi Seini kako se koji povrijedi i zalegne, Seo pride pa ga onako fino "pomiluje" po glavi ko da ga podrzi. Cekam samo da jedan nastrada od potresa mozga.
Covjek jede malu djecu!

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 11 dec 2016, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Momciluk drzi odbranu pod kontrolom