FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 06 mar 2009, 21:04

@jerry85
Ballacku je 33god., jeli ti mislis stvarno da bi Bayern trebo sa njim planirati buducnost!?
Poznajuci kako je se oprostio od Bayerna, sa natezanjem oko produzetka ( trazio vise para ) i totalnom padu u formi ( pogotovo u LP ) navukao je bijes glavnih u upravi tako da je nemali broj utakmica presjedio na tribinama.
Kao sto rakoh njegovo vrijeme je proslo, ako je ikad bogzna valjo to je bilo u Leverkusenu ( moje misljenje-tvoje moze biti drukcije ). To je vjeciti gubitnik, bezbroj drugih mjesta u bundesligi ( 2000 njegovim autogolom protiv unterchahinga Leverkusen gubi titulu ) 2002 finale LP, iste godine na SP zbog parnih zutih ne igra finale, koje naravno gube, pa zadnje finale LP sa Chelsea...
U zadnje vrijeme sklon je povredama, a ako se to ne desi onda dobije upalu sinusa ( pa mu ona celenka natekne ) :lol:
Po meni jednostavno precijenjen igrac ( koji je se znao dobro prodavati ) i koji u Bayernu nema sta vise traziti...kao i nekoliko ovih sto sad igraju...
Ah kako bih volio vidjeti Diega u Bayernu...to je tip igraca koji nama treba.

Za kladionicare: sutra singlica 1 na Bayern po mogucnosti max ulog :? , ne bude li tako, ima da gori allianz arena :o :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2009, 21:18

geronimo je napisao/la:@jerry85
Ballacku je 33god., jeli ti mislis stvarno da bi Bayern trebo sa njim planirati buducnost!?
Poznajuci kako je se oprostio od Bayerna, sa natezanjem oko produzetka ( trazio vise para ) i totalnom padu u formi ( pogotovo u LP ) navukao je bijes glavnih u upravi tako da je nemali broj utakmica presjedio na tribinama.
Kao sto rakoh njegovo vrijeme je proslo, ako je ikad bogzna valjo to je bilo u Leverkusenu ( moje misljenje-tvoje moze biti drukcije ). To je vjeciti gubitnik, bezbroj drugih mjesta u bundesligi ( 2000 njegovim autogolom protiv unterchahinga Leverkusen gubi titulu ) 2002 finale LP, iste godine na SP zbog parnih zutih ne igra finale, koje naravno gube, pa zadnje finale LP sa Chelsea...
U zadnje vrijeme sklon je povredama, a ako se to ne desi onda dobije upalu sinusa ( pa mu ona celenka natekne ) :lol:
Po meni jednostavno precijenjen igrac ( koji je se znao dobro prodavati ) i koji u Bayernu nema sta vise traziti...kao i nekoliko ovih sto sad igraju...
Ah kako bih volio vidjeti Diega u Bayernu...to je tip igraca koji nama treba.

Za kladionicare: sutra singlica 1 na Bayern po mogucnosti max ulog :? , ne bude li tako, ima da gori allianz arena :o :lol:

Ma nesto bas i ne znam-da su Ribery i Toni zdravi pa uredu ali ovako...mala je to kvota koliki je rizik...

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 06 mar 2009, 21:30

A jbg ,jest ballack star i rizicno je dovoditi ga ,ali ako su mogli Borowskog besplatno ,mogu onda probati i sa Ballackom ,jedna sezona ,jedna sezona .I mislim da nije bas precijenjen igrac ,jer kad igrac njegove pozicije zabije 44 gola u 105-106 utakmica onda mora nesto da valja da ga ebes :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2009, 00:25

Papilon20 je napisao/la:A jbg ,jest ballack star i rizicno je dovoditi ga ,ali ako su mogli Borowskog besplatno ,mogu onda probati i sa Ballackom ,jedna sezona ,jedna sezona .I mislim da nije bas precijenjen igrac ,jer kad igrac njegove pozicije zabije 44 gola u 105-106 utakmica onda mora nesto da valja da ga ebes :D
Neznam da bi Ballack mogao doci besplatno, vjeruj da nisam ni citao te clanke o mogucnosti njegovog dolaska...
Ali ne vjerujem u to ( iz gore navedenih razloga ), a mislim da nam on i ne moze pomoci.
Znam ja da je on kao vezni igrac bio veoma ubojit ( sto penal, sto slobodnjak, a bogami i glava, tu je najjaci bio ).
Ali et, svi imamo svoje misljenje, drugacije nebi valjalo. Meni se nikad posebno nije svidjao, jednostavno Nijemci trazili idola nacije, vodju ( bio im potreban ), nasli ga u njemu, tip imao spiku, markantan i ost. i uspjeo vise nego sto je zasluzio, i sto opravdano vrijedi!

Ali dosta vise o njemu, kako stvari stoje u Munchenu ce se na godinu pricati Ruski.... 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 07 mar 2009, 02:32

To zbog Tymoshchuka i možda Zhirkova, volio bi ja više Zhirkova nego Rafinhu!!! pa nek se priča ruski... :-P

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 mar 2009, 12:02

Prema mom misljenju, danas je odlucujuca utakmica sto se tice Bayernove utrke za titulu. Zapravo, ona utakmica sa Hertom je mogla biti odlucujuca, jer da smo tad zasjeli na prvo mjesto, vjerujem da nas ne bi niko skinuo do kraja sezone. Danas nam treba pobjeda, i lijepo bi bilo kad bi neko ispred nas kiksao- sto ce ipak biti tesko u ovom kolu, svi imaju lagane protivnike (osim Hoffenheima).
Danas imaju priliku dokazati da ne ovise o 2-3 igraca, ne igraju Ribery, Toni, Bommel, Lahm. I iskreno se nadam da se Klinsman nece zajebavati i isprobavati neke svoje kucne carolije, nije sada vrijeme za to. Postava (moja):
Rensing- Oddo (fuj)-Lucio-Demichelis-Lell (los je i na desnoj strani, mogu mislis kako ce se ovdje snaci)-Ze Roberto-Ottl (omG)-Podolski-Hamit-Klose-Donovan. Pa sta bude ;)

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 07 mar 2009, 13:04

Lahm će igrati!!!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 07 mar 2009, 13:09

Gdje će te vi gledati utakmicu na netu? il ima na nekom kanalu???

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 mar 2009, 13:25

davud87 je napisao/la:Gdje će te vi gledati utakmicu na netu? il ima na nekom kanalu???
http://www.justin.tv/ Tacan link cu staviti kad pocne utakmica :!: ;)
edit: http://tvfootballlive.****/2009 ... nel-1.html

Ne radi ovaj vise :twisted: :twisted: Ajd ako neko ima, neko stavi link pls!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2009, 16:07

Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 07 mar 2009, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 mar 2009, 16:24

Kakvi su golovi, kako igramo, nista nisam vidio u prvom poluremenu :twisted: Nadam se da ce sad biti normalno.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 07 mar 2009, 17:55

Prvi gol, slobodni udarac Schweini izvodi, Van Buyten glavom zakucava... drugi gol, identična situacija, samo ovaj put lopta ide na drugu stativu gdje Klose majstorski glavom zabija gol... treći gol Oddo centrira Klose spušta glavom za Altintopa, Altintop pokušava da prođe i baci igrača koji je uletio klizećim i zabija gol kroz noge Enke-a :-)

Ja sam odgledao čitavu utakmicu, evo vam link za slijedeći put http://www.myp2p.eu
Ze Roberto je oduševio... Podolski dobar, Donovan zamalo da zabije u zadnjoj njegovoj utakmici iz volleya, ali brani Enke...
Altintop sve bolji i bolji... Svaka čast Buytenu, treba ga više koristit u prekidima, prejak je...
Klose u formi, samo da se ne povrijedi... Lahm standardno dobar, jedan od ključnih igrača.
Ali mislim da je Hannover bio preslab... Enke nije postao super golman, ko što inače golmani brane nemoguće kad igraju protiv Bayerna, naprotiv, primio je gotovo sve šanse prema golu... imao možda tri odbrane...

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 07 mar 2009, 19:39

Napokon da su pobijedili ,trebala im je jedna ovakva pobijeda ,ali opet primiti prvi gol od Hanovera ,koji je kao gost ocajna ekipa,ali hajde ,imali su oko 66 % lopte u posjedu ,3 gola iz prekida ,sve u svemu zasluzena pobjeda .Slijedeca utakmica je u gostim protiv Bohuma ,pa onda kuci protiv Karsruea ,te dvije ako uzmu a trebali bi ,onda se vracaju opet na stari put ,put pobjeda

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 mar 2009, 20:44

Tony, Ribery i Borowski neće igrati protiv Sportinga. Ponovo se Altintop povrijedio i neće ga biti 2 sedmice. Van Buyten se također žalio na bolove. Ako ovako krene, svašta je moguće u narednim utakmicama...
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2009, 22:56

Dobro je bilo danas, konacno pobjeda. Opet se nije uspjelo ne primiti go na domacem terenu. Bilo je najzad golova i iz prekida i glavom pa i iz skracenih kornera. Sad samo nastaviti, kiksevi vise nisu dopusteni..s obzirom da se ova Hertha provlaci kroz iglene usi...
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2009, 23:06

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 mar 2009, 11:27

Konacno pobjeda jucer i licili su na ekipu... :)

Bayern je jucer iskoristio najvecu slabost H96 a to su prekidi,4 od 5 golova dali smo poslije prekida,o pojedincima-treba izdvojiti ze roberta,poldi-a i klose-a koji su odskakali,dok su demichelis i lucio jucer bili losi(sreca pa nisu igrali obojica u zadnjoj liniji),ottl veoma dobar kada je usao imao par genijalnih pasova...

Opet smo primili gol na Allianz Areni,a sad u Bochum po bodove... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jerry85
Kontakt:

Post Postao/la jerry85 » 08 mar 2009, 18:07

geronimo je napisao/la:Dobro je bilo danas, konacno pobjeda. Opet se nije uspjelo ne primiti go na domacem terenu. Bilo je najzad golova i iz prekida i glavom pa i iz skracenih kornera. Sad samo nastaviti, kiksevi vise nisu dopusteni..s obzirom da se ova Hertha provlaci kroz iglene usi...
nema kikseva nadam se, :) ma bicemo prvaci kakva hertha.... :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 mar 2009, 20:49

Dobro je doslo Klinsmannu malo mira, nakon turbulentnih dana. Izjavio da se ta napetost nije toliko osjetila unutar ekipe, koliko je to javnost napuhala. Ali svjestan je on sta znaci biti trener u Bayernu.
Van Buyten lakse ozlijedjen, vjerovatno ce igrati protiv Sportinga, dok ce Hamitova povreda zahtjevati 2-3 sedmice.

@Papilon20, nek' ti je sretan rodjendan. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2009, 20:58

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 5 gostiju.