Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Federer17

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Federer17 » 04 dec 2016, 22:43

ZgemboAdislic je napisao/la: Dobar dan.

Ja radim za FC Barcelonu i vrlo sam zadivljen vasim fudbalskim znanjem. Volio bih znati bili jedan od vas fudbalskih strucnjaka zelio postati nas glavni trener, pocinjuci od sutra. Sedmicna plata milion Eura.
Pametni, hoces mi reci gdje sam pogrijesio? Mislio sam da Dzeko nece dati gol, iako im je igra (prema naprijed) u prvom poluvremenu bila, blago receno, katastrofalna i sta se moze ocekivati s takvom igrom? U drugom poluvremenu su znatno bolje zaigrali, sto ponovo ne znaci da su golovi dati iz nekih izradjenih akcija, vec su u pitanju bile greske protivnika + majstorija Radje (manje-vise).

Gledao sam ja majstore (gotovo) svaku utakmicu Edina, jos iz Njemacke. Iz Rome, ne znam da li sam propustio ijednu, al' bukvalno. To sto ne pisem ovdje nikakve osvrte, uopste ne mora nista znaciti, davno su prosla ta vremena kada sam osjecao potrebu 'pametovati' (sto ti izgleda i dalje imas). Ti ako se ne mozes pomiriti s tim da je ovo mjesto gdje svako pise svoje misljenje i ima razlicito shvatanje od tvog, iskljuci se i ne citaj. Pusti se pametovanja i nazovi spustanja, ne ide ti to bas. ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 dec 2016, 22:44

Federer17 je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la: Dobar dan.

Ja radim za FC Barcelonu i vrlo sam zadivljen vasim fudbalskim znanjem. Volio bih znati bili jedan od vas fudbalskih strucnjaka zelio postati nas glavni trener, pocinjuci od sutra. Sedmicna plata milion Eura.
Pametni, hoces mi reci gdje sam pogrijesio? Mislio sam da Dzeko nece dati gol, iako im je igra (prema naprijed) u prvom poluvremenu bila, blago receno, katastrofalna i sta se moze ocekivati s takvom igrom? U drugom poluvremenu su znatno bolje zaigrali, sto ponovo ne znaci da su golovi dati iz nekih izradjenih akcija, vec su u pitanju bile greske protivnika + majstorija Radje (manje-vise).

Gledao sam ja majstore (gotovo) svaku utakmicu Edina, jos iz Njemacke. Iz Rome, ne znam da li sam propustio ijednu, al' bukvalno. To sto ne pisem ovdje nikakve osvrte, uopste ne mora nista znaciti, davno su prosla ta vremena kada sam osjecao potrebu 'pametovati' (sto ti izgleda i dalje imas). Ti ako se ne mozes pomiriti s tim da je ovo mjesto gdje svako pise svoje misljenje i ima razlicito shvatanje od tvog, iskljuci se i ne citaj. Pusti se pametovanja i nazovi spustanja, ne ide ti to bas. ;)
:thumbup:

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 05 dec 2016, 19:22

Kad ce se Dzeko osvrnuti na Lulićevu izjavu? Nije lahka situacija, a mislim da bi trebo stati u bran Senčiju. :)
dobre guzove ima Belma

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 05 dec 2016, 19:24

avenija je napisao/la:Dzeko je vjerovatno medju najboljih 5 napadaca u Italiji trenutno.
Moze biti i deseti po redu, samo da je Mandzo 11sti. Bošnjo zadovoljan.
dobre guzove ima Belma

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 07 dec 2016, 11:38

Beko je napisao/la:Kad ce se Dzeko osvrnuti na Lulićevu izjavu? Nije lahka situacija, a mislim da bi trebo stati u bran Senčiju. :)
moguce je da nisu neki dobri drugovi i da se desilo nekad nesto u proslosti u repki da su stali na suprotne strane, cim je lulic izjavio da nisu pricali ni prije ni poslije utakmice. Meni tu nesto malo smrdi. Vjerovatno su ono na cao za cao i to je to pa ni dzeko nece previse da se petlja i brani ga.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 dec 2016, 11:47

Taman posla sad treba Džeko izjave podrške Luliću. Pa sjećate se nedavno kad je Pjanić rekao u fazonu "kad smo već izgubili kup, bolje je da je Lulić dao gol". Romini navijači par dana su ga jako glasno prozivali.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 dec 2016, 16:18

A sto bi se Dzeko trebao izjasniti? On nema nista sa tom pricom, i nije lud da ovdje jos dodatno kakve tenzije dize.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 07 dec 2016, 22:19

Nekad se ovdje moglo pročitati da je Mandžukić bolji od babuke :rol: :rol: :rol:

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 08 dec 2016, 10:27

@Goalgetter Fazon je sto ima kerova sa spremnim postovima bilo da stane na stranu Lulica, bilo na stranu Rudigera. Ovako dok suti ne odgovara. :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 dec 2016, 10:50

Jel' ga poveo na vecerasnje gostovanje?
U svakom slucaju vjerujem i nadam se da nece igrati ni minute te da ce ga cuvati za Milan i Juve.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 dec 2016, 11:18

Nisam zato da se igrac cuva. Dzeko treba da igra i da ima kontinuitet, koji je mnogo vazniji od nekog cuvanja. Obicno igraci nakon takvih pauza ne pruze nikakvu igru.

Samo nek igra.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 dec 2016, 11:57

hurem je napisao/la:Jel' ga poveo na vecerasnje gostovanje?
U svakom slucaju vjerujem i nadam se da nece igrati ni minute te da ce ga cuvati za Milan i Juve.
Poveo je naravno, po meni trebaju početi i on i Totti, pa nek igra, od odmaranja nema nista, nisu to neke zahtjevne utakmice. On je spreman igrati jos utakmicu, nema potrebe da odmara
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 dec 2016, 13:42

Bezveze sto ce opet igrati 90 minuta u nebitnoj utakmici, covjek zadnjih par utakmica jedva trci u drugom poluvremenu... :roll:

nije on vise mladic da moze izdrzati tolike napore citavu sezonu, treba ga se odmoriti onda kada za to ima prilike jer ih nece imati u narednom periodu kad krece jos tezi dio sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 dec 2016, 14:40

JavierBosnia je napisao/la:
hurem je napisao/la:Jel' ga poveo na vecerasnje gostovanje?
Poveo je naravno, po meni trebaju početi i on i Totti, pa nek igra, od odmaranja nema nista, nisu to neke zahtjevne utakmice. On je spreman igrati jos utakmicu, nema potrebe da odmara
Mogla bi biti itekako zahtjevna utakmica pogotovo ako Austria povede u Ceskoj, tada Astra mora igrati svim silama na pobjedu tako da Edinu ne bi nimalo bilo lahko protiv nabrijanih stopera...hem se dzaba moze umoriti u nebitnoj utakmici za njih, hem moze ne daj Boze dobiti kakav bespotreban udarac.
Nejse, ja bih volio da ga postedi, mada i ako ga uvede u igru nije strasno jer protiv Milana igraju tek u ponedjeljak.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 dec 2016, 18:00

Na klupi danas.

slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 dec 2016, 20:17

Sreca pa ne igra na ovom sranju od tekme danas. Postedio se bezveznog umora.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 08 dec 2016, 20:29

Goalgetter je napisao/la:Sreca pa ne igra na ovom sranju od tekme danas. Postedio se bezveznog umora.
I evo ga :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 dec 2016, 20:29

Manuel je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sreca pa ne igra na ovom sranju od tekme danas. Postedio se bezveznog umora.
Neka 20 minuta, da se ne ohladi skrojz. Dosta da zabije jedan :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 08 dec 2016, 20:33

Goalgetter je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Neka 20 minuta, da se ne ohladi skrojz. Dosta da zabije jedan :D
Na ovoj tekmi ako bude imao sut ja zadovoljan :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 dec 2016, 22:28

Dugo nisam vidio smotanijeg igrača od Iturbea, nisu ga slučajno i iz Bouremoutha šutnuli, mislim da je Višča za njega igračina.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 22 gosta.