Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Igraj Avdija u prvoj ekipi lidera grupe boli te k....
Bravo Avdija
Čestitke na prolazu grupe

Ko je babo?
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Bravo Avdija standardan u lideru grupe koji će docekati proljece u Evropi. Vranjes nema kluba, Susic ne igra uSerifu i opet ih Mesa poziva prije tebe, bruka i sramota vise
Opstanak moramo izboriti
Avdija je zavrsio sa repkom.edinedin1 je napisao/la:Bravo Avdija standardan u lideru grupe koji će docekati proljece u Evropi. Vranjes nema kluba, Susic ne igra uSerifu i opet ih Mesa poziva prije tebe, bruka i sramota vise
Hvala mu na svemu sto je uradio.
Preko repke se prodo u Tursku, uzeo pare, igra u ligi evrope i dosta.

Moze doci samo kao navijac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Avdija pokorio Evropu
Mehmede na tebe je red

Mehmede na tebe je red

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nacekat ce se ako je do Mehmeda.Virtu4l je napisao/la:Avdija pokorio Evropu![]()
Mehmede na tebe je red

Mozda ga Papkoglavi tusne u Evian.

Bas moras biti "lik" da mrzis covjeka koji je davao koliko je mogao za dres BiH. Pomislio bih da imamo 2-3 WC igraca na desnoj strani koji su osteceni jer je ovaj igrao. Bas smo prejaki na desnoj strani kako Avdija ne igra.
Slazem se da Avdija nije kalibar za ozbiljnu repku ali pljuvati ga i blatiti mogu samo "posebni" ljudi.
Avdija ga zabi u Brazilu a vi ga duvate na otomanu.
Slazem se da Avdija nije kalibar za ozbiljnu repku ali pljuvati ga i blatiti mogu samo "posebni" ljudi.
Avdija ga zabi u Brazilu a vi ga duvate na otomanu.
-
- Kontakt:
Jebbo ih Svraka ili Sesar 

Ne mora ga zvati, nebitno je. Bitno je da ste još jednom dokazali koliko nemate pojma. Avdija kao nosioc čeka protivnika u nokaut fazi, a vaši talenti uglavnom propali k'o žetonbhsport je napisao/la:Nacekat ce se ako je do Mehmeda.Virtu4l je napisao/la:Avdija pokorio Evropu![]()
Mehmede na tebe je red![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Avdija je pružio svoj maksimum i treba to cijeniti. Naravno da nije igrač koji pravi razliku na terenu; igrač bez kojeg se ne može, igrač koji može držati desnu stranu tokom cijele utakmice, ali treba biti iskren i reći kako je uvijek davao svoj maksimum.
Mislim da sam jedan od rijetkih koji Avdiju nisu krivili za svaku moguću i nemoguću situaciju koja nas je zadesila u defanzivi. Jednostavno, Avdija (ne mislim na Arbena
) je zahvalan igrač, neko ko se uvijek može motati oko reprezentacije i biti na širem spisku, prosto iz razloga što smo svakako tanki na toj desnoj strani.
Mislim da sam jedan od rijetkih koji Avdiju nisu krivili za svaku moguću i nemoguću situaciju koja nas je zadesila u defanzivi. Jednostavno, Avdija (ne mislim na Arbena

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I kao takav je bio overachiever u odnosu na svoju limitiranost, dao je gol na SP, namjestio gol protiv Kipra u onoj famoznoj utakmici i da smo imali pravo desno krilo sigurno bi bio još bolji. Ovako je imao zadatke u oba pravca što često nije mogao ispratiti.Monolog je napisao/la:Avdija je pružio svoj maksimum i treba to cijeniti. Naravno da nije igrač koji pravi razliku na terenu; igrač bez kojeg se ne može, igrač koji može držati desnu stranu tokom cijele utakmice, ali treba biti iskren i reći kako je uvijek davao svoj maksimum.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti si pravi jazavac. Neka ceka protivnika, i treba da ceka, prosao je dalje.Virtu4l je napisao/la:Ne mora ga zvati, nebitno je. Bitno je da ste još jednom dokazali koliko nemate pojma. Avdija kao nosioc čeka protivnika u nokaut fazi, a vaši talenti uglavnom propali k'o žetonbhsport je napisao/la:Nacekat ce se ako je do Mehmeda.Virtu4l je napisao/la:Avdija pokorio Evropu![]()
Mehmede na tebe je red![]()
Stilic je prijatelju bio glavni oslonac ekipe i svojim golovima rusio City i CSKA Moskvu prije par godina, tako da ti ta prica ne stoji, Stila je davno cekao protivnike, kad je Avdo gledao to takmicenje na TV-u.

Bit ce Avdi dobro dok ne naleti na gospodju Diacre, koja je ugasila i Susica i Evian.

Mozes mi reci kako ide Tini u Interu?

Posto obraz Mehmede?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Veliko priznanje za naseg Avdiju!Desni bek Hajduka Josip Juranović, našao se na spisku selektora Ante Čačića za prijateljski turnir u Nanningu, na kojem će uz Hrvatsku učestvovati Čile, Island i domaća reprezentacija Kine.
"Iznenadio sam se kad sam vidio da me zove Lovre Kalinić, da mi čestita na prvom pozivu za reprezentaciju. Pitao sam ga odakle zna kad nije još ništa objavljeno, a on mi je odgovorio: "Dragi, znaš da ja sve znam" i poklopio slušalicu", rekao za Goal desni bek Hajduka Josip Juranović.
Otkrio je da je njegov uspjeh dosta zasluga ima Avdija Vršajević, koji mu je davao najviše savjeta dok je igrao u Hajduku.
"Moj fudbalskii uzor je Messi, a volim i Danija Alvesa. No ne zanosim se da ću jednoga dana biti igrač poput njih. Bit ću zadovoljan ako nadmašim Avdiju Vršajevića. Kad sam stigao u Hajduk, on je često znao s nama mlađima izaći na kafu, dao nam je puno korisnih savjeta, a i sada se redovno čujemo. Uvijek me upozorava da moram biti koncentrisan i paziti na svog igrača, da me igra ne odvuče naprijed", iskren je bio Juranović.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Avdija jučer 90 minuta u remiju protiv Galatasaraya, standardan u ekipi koja je u gornjem dijelu u turskoj ligi, koja je još uvijek aktivna u Kupu, te koja je završila kao 1 u svojoj grupi u okviru Evropske lige, pametnom dosta...
Opstanak moramo izboriti
LEGENDO

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 28 gostiju.