nerminh74 je napisao/la:Jadni mi ako nam djedovic biti suter za 3zgembo89 je napisao/la:Dobri cmo mi camo nam Renfro fali kao organizator i Djedovic ko cuter za 3pt

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nerminh74 je napisao/la:Jadni mi ako nam djedovic biti suter za 3zgembo89 je napisao/la:Dobri cmo mi camo nam Renfro fali kao organizator i Djedovic ko cuter za 3pt
kakva mu je statistika, nisam upratio prvo polnerminh74 je napisao/la:Sulejmanovic sve bolje, sve vise i na obje unutrasnje pozicije igra
Chinaglia je napisao/la: kakva mu je statistika, nisam upratio prvo pol
Nije samo ova utakmica vec 3-4 za redom u fiba bcl, aba i hks ligiChinaglia je napisao/la:kakva mu je statistika, nisam upratio prvo polnerminh74 je napisao/la:Sulejmanovic sve bolje, sve vise i na obje unutrasnje pozicije igra
Nakon dugo vremena nisam gledao Ciboninu utakmicu, tako da ne mogu iznijeti neko svoje misljenje o njegovoj igri, ali definitivno raduje to da je dobio poprilicno veliku minutazu kad su u rosteru bili i Zizic i Sakic. Tacnije, pored njih dvojice samo on je i igrao na unutrasnjim pozicijama. Ja sam i dalje misljenja da se on MORA bazirati na poziciju krilnog centra, da mu to bude primarna pozicija i da svako dalje kosarkasko usavrsavanje ide u tom pravcu. Naravno da moze odraditi i neke minute na petici, ali da to bude tek povremeno zbog nekih taktickih trenerovih zamisli. Jednostavno je nemoguce da cuva 10cm vise centre, koji pored toga imaju i dosta duze ruke. Ljudi ga prebacuju kao od sale, bez obzira na njegovu snagu, kojom bi ih eventualno mogao odgurati od kosa. Sjecam se, recimo, meca protiv Cedevite, kada je takodjer pokrivao obje visoke pozicije. U toj utakmici on nije imao apsolutno nikakve sanse da zaustavi Begica, dok je u par navrata sa nevjerovatnom lakocom gurao Zganeca i uspio doci do dobrih pozicija za postizanje koseva (Zganec uopste nije naivan igrac, dosta je jak i Mrsic ga je pogotovo prosle godine cesto znao uvoditi u igru da cuva centre). Dodatni plus svemu tome je i cinjenica da ima solidan sut sa distance i da moze ubosti poneku tricu, a i taj sut se takodjer moze dodatno unaprijediti (brzina izbacaja i bolji procenat).nerminh74 je napisao/la:Sulejmanovic sve bolje, sve vise i na obje unutrasnje pozicije igra
Ma realno ovu grupu možemo bez juke proći, posle kad počnu prave kvalifikacije onda će nam itekako trebati Juka, kao i dobar Atic, Musa, Stipan, Kikanovic itd... imamo mi stav pokazati u košarci u budućnosti. Miru više nebi zvao, hvala mu na svemu, ali dosta je. Koliko se ulijevo pokazuje i u Bucksima gdje ga nema nigdje. Ugovor je potpisao i sad ga zabole neka stvar za Košarkom, realno.nerminh74 je napisao/la:niko ne komentarise ovu tugu tj. nase PREDKVALIFIKACIJE
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će sa Švedskom, Slovačkom i Armenijom u grupi A pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine koje će se igrati u Kini, odlučeno je današnjim žrijebom u Pragu.
ne znam kako da prodemo bez Juke,kada smo sa njim imali problema sa Svedima.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma realno ovu grupu možemo bez juke proći, posle kad počnu prave kvalifikacije onda će nam itekako trebati Juka, kao i dobar Atic, Musa, Stipan, Kikanovic itd... imamo mi stav pokazati u košarci u budućnosti. Miru više nebi zvao, hvala mu na svemu, ali dosta je. Koliko se ulijevo pokazuje i u Bucksima gdje ga nema nigdje. Ugovor je potpisao i sad ga zabole neka stvar za Košarkom, realno.nerminh74 je napisao/la:niko ne komentarise ovu tugu tj. nase PREDKVALIFIKACIJE
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će sa Švedskom, Slovačkom i Armenijom u grupi A pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine koje će se igrati u Kini, odlučeno je današnjim žrijebom u Pragu.
Mislim da to i nije neki problem da se shvati, a taj problem je Damir. Sa pravim selektorom smo na +20 protiv Švedskelumani je napisao/la:ne znam kako da prodemo bez Juke,kada smo sa njim imali problema sa Svedima.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma realno ovu grupu možemo bez juke proći, posle kad počnu prave kvalifikacije onda će nam itekako trebati Juka, kao i dobar Atic, Musa, Stipan, Kikanovic itd... imamo mi stav pokazati u košarci u budućnosti. Miru više nebi zvao, hvala mu na svemu, ali dosta je. Koliko se ulijevo pokazuje i u Bucksima gdje ga nema nigdje. Ugovor je potpisao i sad ga zabole neka stvar za Košarkom, realno.nerminh74 je napisao/la:niko ne komentarise ovu tugu tj. nase PREDKVALIFIKACIJE
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.