FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Effenberg
Kontakt:

Re: FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Post Postao/la Effenberg » 03 dec 2016, 01:07

Osvaja kladionica s hendikepom, jedino je pitanje koga cemo odabrati za PO!

Uzalud vam trud sviraci!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 dec 2016, 01:20

Ja navijam da Dantes pobjedi,mozete zamisliti tu srecu dok mu urucuju dres Bosne i Hercegovine :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 dec 2016, 02:13

MortemHz je napisao/la:Prejaki su ovi sa kladionice a i dosta smo podijeljeni, necu ja ovo uzeti. Bit ce mozda neizvjesno ali nemam neke sanse realno :D ali eto, fino je kad si u play-offu.
Ako si jedini s Pl uzimas dres. Sigurno :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 dec 2016, 03:37

gaston je napisao/la:Današnji presjek ! :)
slika
Ovo u Hrasnici?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 dec 2016, 04:28

MocMahale444 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Prejaki su ovi sa kladionice a i dosta smo podijeljeni, necu ja ovo uzeti. Bit ce mozda neizvjesno ali nemam neke sanse realno :D ali eto, fino je kad si u play-offu.
unisticemo kladionice..angazovacemo bakira ako treba! :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 dec 2016, 09:28

L-Train je napisao/la:Ja navijam da Dantes pobjedi,mozete zamisliti tu srecu dok mu urucuju dres Bosne i Hercegovine :kafa:
Zayebo si.. Baš bi ti znao da navijam za BiH. Valjda si upratio sa košarke
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 dec 2016, 10:12

TobeYarabi je napisao/la:
Ovo samo punac moze rijesiti :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 dec 2016, 11:06

Momciluk je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:@amazon 6b
@HausMan 4b
@plavousrcu 3b
@shzna 2b
@Franto 1b
:thumbup:

Ima nas ... :salut:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 dec 2016, 00:17

MortemHz je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ako si jedini s Pl uzimas dres. Sigurno :kafa:
Kladionica sejtanluk da uzme svetu temu :nene:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Trunko
Kontakt:

Post Postao/la Trunko » 07 dec 2016, 23:32

MortemHz je napisao/la:
Zovi punca, izgidosmo. :urnebes:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 08 dec 2016, 15:08

Jeste l sigurni i dalje da PL uzima dres :mrgreen:
Kladionica poslije reformi jaka ko NATO :cool:
This time next year we'll be millionaires.

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 08 dec 2016, 15:21

Momciluk je napisao/la:Jeste l sigurni i dalje da PL uzima dres :mrgreen:
Kladionica poslije reformi jaka ko NATO :cool:
Dobra ova jaka ko NATO :thumbup:
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 08 dec 2016, 22:13

Prije svega nimalo laka odluka o raspodjeli glasova zbog mnogo kvalitetnih forumaša, moraš nekoga i izostaviti jer ne mogu svi stati ali idemo.

Feldmarschall 6b
On je primjer pravog, kvalitetnog forumaša. Posjeduje veliko znanje o fudbalu i uvijek je spreman podijeliti svoje utiske, mišljenja i zapažanja sa drugima. Pouzdano drži do svojih tvrdnji i otvoren je za dobru i zdravu raspravu. Njegovi postovi su zaista unijeli dosta sadžaja na brojne teme, to su upisi kojih je zaista nedostajalo. Većinom se sve napisalo o njemu. Pored svega toga, ljubitelj je Kloppa i Chola :salut:
Uglavnom, dijelimo mišljenje u većini stvari, a ima i pravi nick.

SiamoNoi 4b
Momak koji se zalaže za istinski Dinamo i redovno iznosi stavove i novosti o događajima koji se dešavaju u vezi s tim. Pri tome uvijek ima prave argumente i nastoji uputiti sve one kojima nije jasna situacija u tom klubu. Vidi se da razumije sve to u detalje i pravi je primjer kako treba postupati u svom gradu, prema svom klubu. Drago mi je da baš na ovom forumu imamo takvog člana jer sam i sam dugo upoznat sa svim navedenim stvarima i znam da ih nije lako prenositi na one koji ne žele shvatiti. Pored toga, iznimno voli sveti Atletico i Simeonea, kao da mi je brat :salut:; nema previše takvih ovdje. Inter i Lazio su mu također plus. Neka samo više piše na filmovima i CL recimo.

miki_92 3b
Rekao bih veoma miran i aktivan forumaš. Dosta piše na temi motoGP što je super stvar. Još jedan korisnik koji će rado diskutovati na normalan način...

UnitedWA 2b
Po meni jedan od najboljih sa podforuma EPL i Unitedove teme. Kada god sam čitao njegove postove uvijek je korektan, djeluje nekako smireno i opušteno. Također, voli pisati o filmovima i sl.

Donnie Darko 1b
Svakako jedan od korektnih forumaša. Ako znam da mi može pomoći oko nečega, uvijek će napisati adekvatan i po potrebi opširan post. Prednost mu je i što je aktivan na dosta tema.

Tu je svakako još dosta korisnika koje vrijedi spomenuti kao što su recimo rio_Ferdy88, Puma, branimir85 (salutiram za OI), Lillard, Tritolone, Kawhi, Artetitis, leorey, muamerc, ekipa sa tenisa, Raonffa, SlevinKelevra, messilla, badblueboylivno, akisarajevo92 (motoGP :salut:), Rajaz (dokta za filmove), krmpotich, neki forumaši sa podforuma EPL, DANTES, Dex, Marsal... Neke sam vjerovatno i zaboravio ali znaju se oni manje više. Ima zaista vrhunske ekipe na forumu, recimo samo ove godine tokom EP i OI je bilo jedno baš lijepo forumsko druženje... Sa svima bi se mogla popit piva. To bi bilo to.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 15 dec 2016, 03:55

Iskreno mi je zao sto je Premijer liga BiH izgubila primat. Uredu, na anketi zasigurno se uvijek ima sansa ali kada se pogleda ovo bodovanje naspram proslogodisnjem ocito je koliko je manje forumasa sa tog podforuma.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 dec 2016, 00:05

"Regularni" dio izbora je zavrsen. Imamo nominirane za play-off u obje kategorije. Bice otvorena posebna tema s anketom, vjerovatno sutra ujutro.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 dec 2016, 20:20

Ove godine sam slabije pratila više podforuma i forum generalno, pa sam glasanje ostavila za kasnije, i tako zakasnila. Mada, vjerovatno bih glasove raspodijelila po zaslugama "iz prošlosti", a ne prema pisanju u proteklih 12 mjeseci. Na vrhu bi sigurno bili i moji klupski jarani, Virtu4l i Mont0, zbog osvajanje lige. :opaopa:
Hvala onima koji su meni dali pokoji glas, i to je vjerovatno zbog stare slave, ali možda šta više napišem u godini pred nama. :D
Sretna nam bila svima!

Što se nastavka izbora tiče, složit ću se s mnogima da bi Donnie bio pristojan pobjednik, s obzirom na njegovo sudjelovanje na forumu. Ne zaboravimo da je on mnogo doprinio i temeljima ove akcije. :D
Kad bude anketa, bit će jasnija slika svih opcija, samo da ne zakasnim i na to glasanje...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2016, 20:21

BaDa12 je napisao/la:Ove godine sam slabije pratila više podforuma i forum generalno, pa sam glasanje ostavila za kasnije, i tako zakasnila. Mada, vjerovatno bih glasove raspodijelila po zaslugama "iz prošlosti", a ne prema pisanju u proteklih 12 mjeseci. Na vrhu bi sigurno bili i moji klupski jarani, Virtu4l i Mont0, zbog osvajanje lige. :opaopa:
Hvala onima koji su meni dali pokoji glas, i to je vjerovatno zbog stare slave, ali možda šta više napišem u godini pred nama. :D
Sretna nam bila svima!

Što se nastavka izbora tiče, složit ću se s mnogima da bi Donnie bio pristojan pobjednik, s obzirom na njegovo sudjelovanje na forumu. Ne zaboravimo da je on mnogo doprinio i temeljima ove akcije. :D
Kad bude anketa, bit će jasnija slika svih opcija, samo da ne zakasnim i na to glasanje...
Anketa je vec tu.. ima 2-3 dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 dec 2016, 20:33

MortemHz je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Ove godine sam slabije pratila više podforuma i forum generalno, pa sam glasanje ostavila za kasnije, i tako zakasnila. Mada, vjerovatno bih glasove raspodijelila po zaslugama "iz prošlosti", a ne prema pisanju u proteklih 12 mjeseci. Na vrhu bi sigurno bili i moji klupski jarani, Virtu4l i Mont0, zbog osvajanje lige. :opaopa:
Sretna nam bila svima!

Anketa je vec tu.. ima 2-3 dana.
:oops: ...nisam vidjela, što potvrđuje moju prvu rečenicu. Hvala. Obavljena forumska dužnost. Moram priznati da sam malo razočarana konkurencijom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 dec 2016, 23:31

BaDa12 je napisao/la: :oops: ...nisam vidjela, što potvrđuje moju prvu rečenicu. Hvala. Obavljena forumska dužnost. Moram priznati da sam malo razočarana konkurencijom.
Nisi drug. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 dec 2016, 00:00

gaston je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: :oops: ...nisam vidjela, što potvrđuje moju prvu rečenicu. Hvala. Obavljena forumska dužnost. Moram priznati da sam malo razočarana konkurencijom.
Nisi drug. :mrgreen:
Jesam i previše. :D Gdje gori? Hoćeš dres? :)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 13 gostiju.