Pametni, hoces mi reci gdje sam pogrijesio? Mislio sam da Dzeko nece dati gol, iako im je igra (prema naprijed) u prvom poluvremenu bila, blago receno, katastrofalna i sta se moze ocekivati s takvom igrom? U drugom poluvremenu su znatno bolje zaigrali, sto ponovo ne znaci da su golovi dati iz nekih izradjenih akcija, vec su u pitanju bile greske protivnika + majstorija Radje (manje-vise).ZgemboAdislic je napisao/la: Dobar dan.
Ja radim za FC Barcelonu i vrlo sam zadivljen vasim fudbalskim znanjem. Volio bih znati bili jedan od vas fudbalskih strucnjaka zelio postati nas glavni trener, pocinjuci od sutra. Sedmicna plata milion Eura.
Gledao sam ja majstore (gotovo) svaku utakmicu Edina, jos iz Njemacke. Iz Rome, ne znam da li sam propustio ijednu, al' bukvalno. To sto ne pisem ovdje nikakve osvrte, uopste ne mora nista znaciti, davno su prosla ta vremena kada sam osjecao potrebu 'pametovati' (sto ti izgleda i dalje imas). Ti ako se ne mozes pomiriti s tim da je ovo mjesto gdje svako pise svoje misljenje i ima razlicito shvatanje od tvog, iskljuci se i ne citaj. Pusti se pametovanja i nazovi spustanja, ne ide ti to bas.