FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je Nerko, iskren da budem kada je tek dosao djelovao je totalno izgubljeno i amaterski, medjutim drasticno je digao svoju formu i kvalitet u posljednja 2 mjeseca. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
imali smo i tehnički boljih krila ali njega i kad ne ide isforsira nešto zalaganjem, tip igrača kojeg svaki trener volibodi123 je napisao/la:Dobar je Nerko, iskren da budem kada je tek dosao djelovao je totalno izgubljeno i amaterski, medjutim drasticno je digao svoju formu i kvalitet u posljednja 2 mjeseca.

pa to ti je opet investicija, trpljenje i ta priča hoće li ga krenut, period adaptacije i sl. dakle to nije pojačanje...to je investicija, ako otjeramo sva desna krila iz ekipe i njega dovedemo kao drugu opciju(a ne uzima Akademcu mjesto) onda ok....a ko bi pristao na to??kengur je napisao/la:Priznam da nam ta pozicija nije uopste kriticna, ali kontam, lik igrao za mladu repku i moze se jos slifovati jer nema puno godina. Bilo bi fino da Ordagic ne ode u Koreju nego nama.
Ta strana mora biti kvalitetno zatvorena da bi imao tim za titulu i onda evropu...
Za Ordagića se priča svašta , ali pričalo se i ranije da je naš pa ode u Tuzlu, u svakom slučaju hoće vani da ga tušnu, ako sad ode vani vratiće se prije nego ode....lično ga ne mogu nešto, antipatičan mi mali....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da, bas to. Dosta pomaze odbrani, mnogo trke, truda i htjenja, pravo mi je postao drag igrac.DenchiNL je napisao/la:imali smo i tehnički boljih krila ali njega i kad ne ide isforsira nešto zalaganjem, tip igrača kojeg svaki trener volibodi123 je napisao/la:Dobar je Nerko, iskren da budem kada je tek dosao djelovao je totalno izgubljeno i amaterski, medjutim drasticno je digao svoju formu i kvalitet u posljednja 2 mjeseca.![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Neko te ima, a to nisam jaMortemHz je napisao/la:60 KM za clanove.

Nas Alexis Sanchezbodi123 je napisao/la:Da, bas to. Dosta pomaze odbrani, mnogo trke, truda i htjenja, pravo mi je postao drag igrac.DenchiNL je napisao/la:imali smo i tehnički boljih krila ali njega i kad ne ide isforsira nešto zalaganjem, tip igrača kojeg svaki trener volibodi123 je napisao/la:Dobar je Nerko, iskren da budem kada je tek dosao djelovao je totalno izgubljeno i amaterski, medjutim drasticno je digao svoju formu i kvalitet u posljednja 2 mjeseca.![]()

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
S.Babovic slobodan.
On je slobodan igrac skoro godinu dana, mislim da on vise i ne zeli da igra fudbal a mi ga ne mozemo dovesti jer ga nasa liga uopste ne interesuje.ZeroStyle je napisao/la:S.Babovic slobodan.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
a jbg ti, pa jel se sjećaš njega uopšte?? počeo ko lijevi bek iz feyenoorda i hol.repke, pa otišo u Real defanzivno nula, slali ga po posudbama,
pa se pojavio u Evertonu po lijevom krilu igrao jedno vrijeme dobro , zadnje što sam vidio je u Anzhiju igrao dobro , ostale timove bira samo po lovi , frajer vodi 20 članova familije sa sobom, lud ko struja, mislim da je zadnje igrao po arabiji neđe....i dalje milione uzima....
jbg , ja se ne bi trijeznio do maja da nekog ovog tamnoputog zadnjeg veznog dovedemo, al iskreno o ovom i Dinamo samo može maštati a mi ni to ne možemo...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 07 dec 2016, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako se ne sjecam, bruka holNdana tad u realu igrala. Ovakvi igraci privlace pobliku, ko ne bi htio vjidjeti igraca koji je igrao u realu. To su neki vlazni snovi 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
zamišljam Rustema u ovom....

Hoffenheim nedavno investirao u ovo i kažu drastično se popravila brzina baratanja loptom i tad su završili 9-ti u ligi (najbolji plasman u zadnjih 5 godina), ne znam koliko košta ali bi se isplatilo uložiti, a tek za Akademce pfffff

mozemo stadion napraviti dok ovo kupisIt ranges in price from $ 2.4 to $ 3.5 million.

ja jbt hahahahaLakoste je napisao/la:mozemo stadion napraviti dok ovo kupisIt ranges in price from $ 2.4 to $ 3.5 million.
evo onda ovo bolje a samo joja

dat špicevima i da oduče pucanje direkt u golmana više....
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj

Sabrine mi moje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jes, pa bi izgorio i kanp i lopte i sve usliied neispravnih elektricnih instalacijaBosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj![]()

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma ne znaš ti električara Mehu iz Hrasnice, taman mu blizu Butmir, neće imati velike troškove prevoza. On i sin, i jos neki čovjek da improvizuje ovu konstrukciju i eto ga.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jes, pa bi izgorio i kanp i lopte i sve usliied neispravnih elektricnih instalacijaBosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj![]()
![]()
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, brojjedan, bvsic, Djulboni, doncarlo, DzemoSmjecanin, galia95, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Haksss, Homelander, Kajkutenjoyer, KarloIvandic, lakilone, Noke995, riki46, SamoDaKazeem i 191 gost.