Ima Aldin ČajićMortemHz je napisao/la:E **** ga, ima li iko jeftiniji

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima Aldin ČajićMortemHz je napisao/la:E **** ga, ima li iko jeftiniji
Imas vec Hebibovica i Andusica, sta ce ti treci takavkengur je napisao/la:Marin Popovic bi dobro uletio ako se nasi potrude.
Ne znam za to, po mom misljenju on ne moze biti glavni igrac, ne moze unaprijediti igru naseg kluba. To je neko moje misljenjekengur je napisao/la:Pa kazu raja da Andjusic ide (bar na posudbu , a neko i permanentno van kluba)
Ako mislis igrati evropska takmicenja i ciljati na najvise pozicije moras iskesirati za takve igrace. Nece ti Hebibovic donijeti titulu itd. Ili jednostavno napraviti pametan ugovor, da uzima toliki kes kroz bonuse a ne ima tipa 360 000 maraka a 0 golova 2 asistencije da zaradi te pare samom pojavomZip je napisao/la:Pa i Dulja trazi preko 200k godisnje..
Bez para ne mozes ni imati dobru ekipu.
De me podsjeti iz kojeg tima je dodao GojkoMortemHz je napisao/la:Nista to ba, kakav Popovic, de malo realnosti. Iz nase lige samo Ordagic u veznom redu i to je to. Moramo ganjati bolje igrace a ne one koji igraju za zadnji tim lige.
Priznam da nam ta pozicija nije uopste kriticna, ali kontam, lik igrao za mladu repku i moze se jos slifovati jer nema puno godina. Bilo bi fino da Ordagic ne ode u Koreju nego nama.MortemHz je napisao/la:Nista to ba, kakav Popovic, de malo realnosti. Iz nase lige samo Ordagic u veznom redu i to je to. Moramo ganjati bolje igrace a ne one koji igraju za zadnji tim lige.
Upravo tako.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ako mislis igrati evropska takmicenja i ciljati na najvise pozicije moras iskesirati za takve igrace. Nece ti Hebibovic donijeti titulu itd. Ili jednostavno napraviti pametan ugovor, da uzima toliki kes kroz bonuse a ne ima tipa 360 000 maraka a 0 golova 2 asistencije da zaradi te pare samom pojavomZip je napisao/la:Pa i Dulja trazi preko 200k godisnje..
Bez para ne mozes ni imati dobru ekipu.
iz Yangon Uniteda, otamo dolaze prava pojacanja, kakvi Celik i ostali, samo provjereni igraci iz pravih klubova i ligaMokes je napisao/la:De me podsjeti iz kojeg tima je dodao GojkoMortemHz je napisao/la:Nista to ba, kakav Popovic, de malo realnosti. Iz nase lige samo Ordagic u veznom redu i to je to. Moramo ganjati bolje igrace a ne one koji igraju za zadnji tim lige.![]()
Mokes je napisao/la:De me podsjeti iz kojeg tima je dodao GojkoMortemHz je napisao/la:Nista to ba, kakav Popovic, de malo realnosti. Iz nase lige samo Ordagic u veznom redu i to je to. Moramo ganjati bolje igrace a ne one koji igraju za zadnji tim lige.![]()
Mokes je napisao/la:
Sarajevo volimo najduze, Barcu najvise![]()
A i ti bi trebao
MortemHz je napisao/la:Mokes je napisao/la:De me podsjeti iz kojeg tima je dodao GojkoMortemHz je napisao/la:Nista to ba, kakav Popovic, de malo realnosti. Iz nase lige samo Ordagic u veznom redu i to je to. Moramo ganjati bolje igrace a ne one koji igraju za zadnji tim lige.
Mokes je napisao/la:
Sarajevo volimo najduze, Barcu najvise![]()
A i ti bi trebao![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.