FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sekerbay
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sekerbay » 06 dec 2016, 21:37

nema šta, dobro prvo poluvrijeme.
sredinom drugog uvesti zlatne džokere i završiti gurbetariju.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 06 dec 2016, 21:38

dosta smo mobilniji cvrsci u odnosu na prvu tekmu .ali brate nekako mi izgleda da ni pateticari neigraju sa ful snagom :eh: :hmmmmm:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 06 dec 2016, 21:42

Puno je bolje sa vidalom nego alonsom na sestici

Malo vise agresije bi trebalo ,2 puta nas lagano izbacise,sreca da je carasco falio

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 dec 2016, 21:45

:cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 dec 2016, 21:49

pepunova igra, dosta beskorisnih dodavanja, kruženja, neunčikovitosti, posjed...
nazad propuh kad god su poželili (2x u prvih 15 min.)
ipak ni oni ne igraju sa ful snagom :?

ps. al' kako ono lewa ponovi sa slobodnjakom :D ritual isti i...malo neprecizniji nego što to uradi gegen mainza. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 dec 2016, 21:50

Gero opet Lewa ko lipicaner laganica i u rašlje. :mrgreen:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 06 dec 2016, 22:08

ala tiago veze...
majstorcina.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

R32
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la R32 » 06 dec 2016, 22:10

sekerbay je napisao/la:ala tiago veze...
majstorcina.
Ala Roben pada, sramota me :D

Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 dec 2016, 22:11

Robben mogao rijesiti utakmicu, bezveze petlja.
Drugo poluvrijeme termin.

Sanches :thumbup:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 06 dec 2016, 22:12

bilo je kontakta...
ok, nedovoljno za penala, ali je bilo.

sances mi je onako. prebrzo se oslobađa lopte.
ima nekog straha.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 dec 2016, 22:22

Sta ste dosadni za klareta,covjek fula jednom u sto godina jbg, evo lewa nasem klaretu posvetio i gol a vi tako na njega :-D , samo da je lopta bila sporija i vise u sredinu to golman lado vata :-D reko bi nas drug jedan.
Fino se igra,sudija malo kaki,al haj.Bitno da pokazujemo ozbiljnost i htjenje .
Reci da je kološinac bolji od alabe je big gupost,al hajd.
Nazvati herr klareta klovnom je krajnje neodgojeno.
VOLIM BAYERN

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 dec 2016, 22:27

sekerbay je napisao/la: sances mi je onako. prebrzo se oslobađa lopte.
ima nekog straha.
Naravno, nije bas odlican ali dobar je, strah se vidi ali vidi se i napredak u odnosu na prije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2016, 22:38

Vidimo se u februaru :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 dec 2016, 22:47

isakovich je napisao/la:Reci da je kološinac bolji od alabe je big gupost,al hajd.
Trenutno, momčino, trenutno. Alaba je daleko od svog maksimuma.

Thiago MoTM, Hummels isto odličan. Dobra utakmica uopšteno.

Sada valja strepiti ovim na prvoj poziciji, mada nama je dobiti Arsenala :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 dec 2016, 22:48

Mogli smo uvjerljivije slaviti da se Robben previše ne zayebaje a brate i Thiago fuli nemoguće, ono bi pogodio i Saša Matić.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 dec 2016, 22:57

Prvi put da Bayern pobijedi kad s društvom gledam tekmu, uvijek gledam ove "goleme" protiv Atletika, Barce, Reala, pa i Dortmunda, a znamo skor protiv njih prethodnih godina.
Dobro je ovo večeras, pirova pobjeda, niko ne diže prašinu, mada da smo izgubili bilo bi svega u našem kadru.

Mislio sam da će Atletiko odigrati revijalnu utakmicu, ali ovo je za njih bilo sve osim revijalno, što se vidjelo po postavi i na kraju Simeonovim reakcijama, htjeli su punim plijenom od 18b pokazat neku veličinu, ali ipak ne. Mada da Lewa nije postigao zgoditak iz slobodnjaka kud zna gdje bi odplovio ovaj brod. Ono što me posebno raduje jeste odbrana nakon što smo postigli pogodak, prava talijanska. Ovo bi mogao biti recept za velike klubove, napravićemo odbranu koja neće primat gol nakon što postignemo.
Thiago je stvarno maestro, pokrete tijela učio od Inieste i od Messija, ubjedljivo najbolji ove sezone. Svi su uglavnom bili super, Neuer opet u elementu što me jako raduje, odma se vidi da je pun samopouzdanja.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 dec 2016, 22:58

Dobra partija, imali su kontrolu tokom cijele utakmice. Malo je realizacija zakazala ali bit ce to puno bolje :)
Poslozit ce ovo Carlo dobro ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 06 dec 2016, 23:18

Sreća pa mu bješe ista pozicija, pa nišanske sprave nije morao podešavati :mrgreen: ,
Al' nek je on njega zabio, drago mi zbog anela, vidiš kako mu drago kad mu ga Poljak metne. :lol:

Dobro smo igrali 70min, bila je to čista dominacija, ne previše prilika, ali puna kontrola, svaki njihov napad je jalovo izgledao.
A onda nam je sredina fizički pala, a u napadau Roben sve manje trčati mogao.
smatram da se kasnilo sa izmjenama, trebalo je ranije osvježavati sredinu i krilo, bilo je očito.
sreća pa nas ne kazniše, a bilo je nekoliko sumnjivih propusta.

Tih 70 min mi ličilo na one godine kad smo gostovali Milanu, a ništa nismo mogli, ili Realu, naravno tu mislim na Anećelotija,
čvrsta je ovo igra i dobro uvježbana defanziva sa pravovremenim reakcijama, zaista je Atletiko izgledao beznadežno. :D

Nadam se da je i effe vidio ogromnu razliku u ovoj i onoj pobjedi gegen( :mrgreen: )leverkuzena.

Dvije zadnje partije odlično odrađene, ali opet mi nešto tu fizički škripi, kako smo onako pali zadnjih 20 min, u 65 je bila šema da Atletiko 10km više trči, ali nebitno to jer smo ih nadigrali, ali kako onda mi padosmo zadnjih 20 min, a trčali 10km manje od njih? :?
Vjerujem da su nas na kraju pretrčali za nevjerovatnih 15km, što bi bio podatak nevjerovatan.
Ima li ko informaciju? :?

ps: Mi na svom maximumu od 112, oni preorali yebena 124km. :shock:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 dec 2016, 23:46

geronimo je napisao/la:pepunova igra, dosta beskorisnih dodavanja, kruženja, neunčikovitosti, posjed...
nazad propuh kad god su poželili (2x u prvih 15 min.)
ipak ni oni ne igraju sa ful snagom :?

ps. al' kako ono lewa ponovi sa slobodnjakom :D ritual isti i...malo neprecizniji nego što to uradi gegen mainza. :mrgreen:
Ok, ali moraš priznati da je to svakako bolje izgledalo nego recimo zadnja dva mjeseca. Zadnje dvije tekme.

Propuh je po meni bio iz razloga jer smo izgledali konfuzno prvih 20 minuta dok se nismo posložili. Vidi Thiaga samo, nije znao šta igra i gdje da se kreće na početku. Kod njihovih prilika mi se Alabino loše postavljanje nije svidjelo i smatram da je to razlog šta su ovi došli lagano do prilika. Ipak, ne zamjeram niti Alabi jer tu poziciju dugo nije igrao a i nije niti njegova pozicija.

Što se tekme tiče, Thiagu sve pohvale. Konačno je odigrao po mojem guštu. Mislim, masu puta se ubacio naprijed, masu puta je napravio neki dribling kojim se olako riješio protivnika... Da mu se da još više prilika na toj 10-ki, ne bih žalio jer momak ima ta tu tehniku, znanje i dribling. Kad se ovdje doda još da defanzivno ne mora odrađivati previše, to je fenomenalno za njega.

Konačno smo vidjeli šta znači Vidal na poziciji zadnjeg veznog. Dominacija.

I kad se sad pogleda objektivno današnja teška tekma kako je Arturo to odigrao, može se samo reći da Alonso mora igrati one slabije utakmice a u ovim jačim svakako mora sjediti na klupi. Ali to svi ovdje govorimo već dugo vremena.

Znači obrambeno smo djelovali dosta dobro, dosta kompaktno i agresivno. Onako kako bi to trebalo da bude.

Jednostavno je ova taktika izgleda za ove igrače najbolja. Zato trebamo uigravati što je više moguće istu kako bi za one najjače utakmice bili potpuno balansirani između redova što je svakako najvažnije.
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 06 dec 2016, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 dec 2016, 23:49

Nisu slučajno Vidal i Sanches startali protiv Atletika.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.