Football Manager 2017
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2017
Vidim da se nema nigdje skinuti 17-ka piratska verzija pa cu probati 16 

Moraš igrati offline, tj. steam ti mora biti naštiman na offline postavci. Ako ti je tako, onda ne znam u čemu je problemNikicN je napisao/la:Eh ovako
Igricu sam uzeo preko steama od Jope, sve odlicno poslao mi podatke logovao se. Medjutim imam problem koji je do mene najvjerovatnije, pokrenem igricu dok sam online, medjutim ne otvara mi prozor. Znaci pise Football Manager 2017 Running, u processes u task manageru pise fm.exe, znaci sve running samo nema prozora. Pomozite molim vas

Uzmi 15ku brate, pogotovo ako nisi zaluđenik, 16ka će ti dopizdit jer zna biti nerealna i teska i retardirana.VGS je napisao/la:Vidim da se nema nigdje skinuti 17-ka piratska verzija pa cu probati 16
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jel ima negdje piratska verzija da se nabavi?
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-foot ... re-prices/Captain4 je napisao/la:Kako da nabavim orginal FM i koja je cijena, po mogucnosti da nije steam u pitanju..
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nakon što su mi se obrisali saveovi zbog pada sistema, odlučih da krenem sve ispočetka. Sa drugim timomom, ali isto Otočnim.
Liga koju niko ne gleda, koji igramo na golove i s klubom koji je gotovo uvijek kec il' dvojka, zavisno da li igra kod kuće ili u gostima.
TNS ili manje poznato kao The New Saint.
I ti neki novi sveci, ni blizu poznati kao oni sa stadiona Svete Marry igraju fudbal i to igraju napadački fudbal, njemački presing, sa talijanskom odbranom i lijepim pasovima kao u Španiji, ali igraju to uz dašak onog britanskog šarma kad sve stane, kad lopta neće po podu i Novi Sveci je dignu i donesu onoj šačici ljudi na tribinama po britanskoj kiši malo sreće jer nisu na Anfieldu, ni na Old Traffordu nego na Park Hallu i stoje, svi stoje jer nije Barcelona, ali je ipak svetinja.
I dao sam im mogućnost da gledaju Anderlecht u play-offu Evropske lige, gdje su njihovi ljubimci, a moje zvijeri dale tri gola, ali primile pet. Ispali smo, igrali smo, ali ispali. Kao i od Red Bulla iz Salzburga u trećem kolu Lige prvaka.
A u ligi dominacija kao Dinama
Cilj je jasan, izboriti grupnu fazu nekog evropskog takmičenja kroz pet-šest sezona.
Liga koju niko ne gleda, koji igramo na golove i s klubom koji je gotovo uvijek kec il' dvojka, zavisno da li igra kod kuće ili u gostima.
TNS ili manje poznato kao The New Saint.
I ti neki novi sveci, ni blizu poznati kao oni sa stadiona Svete Marry igraju fudbal i to igraju napadački fudbal, njemački presing, sa talijanskom odbranom i lijepim pasovima kao u Španiji, ali igraju to uz dašak onog britanskog šarma kad sve stane, kad lopta neće po podu i Novi Sveci je dignu i donesu onoj šačici ljudi na tribinama po britanskoj kiši malo sreće jer nisu na Anfieldu, ni na Old Traffordu nego na Park Hallu i stoje, svi stoje jer nije Barcelona, ali je ipak svetinja.
I dao sam im mogućnost da gledaju Anderlecht u play-offu Evropske lige, gdje su njihovi ljubimci, a moje zvijeri dale tri gola, ali primile pet. Ispali smo, igrali smo, ali ispali. Kao i od Red Bulla iz Salzburga u trećem kolu Lige prvaka.
A u ligi dominacija kao Dinama

Cilj je jasan, izboriti grupnu fazu nekog evropskog takmičenja kroz pet-šest sezona.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Donasdna im je liga bas, ako se ne varam samo su TNS i jos neka ekipa profesionalne, ostale polu-prof ili amaterske ?
Sretno ti u pohodu na klempu

Ma jest, nakon 15 kola imam već deset bodova viška nad drugim, ali cilj je klempo. Na prošlom saveu sam pakao prolazio kroz lige, dok sad ide opuštenija varijanta, a nakon toga vjerovatno neki niželigaš iz liga petice, pa dok otkaz ne dobijemzenica159 je napisao/la:Donasdna im je liga bas, ako se ne varam samo su TNS i jos neka ekipa profesionalne, ostale polu-prof ili amaterske ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I eto, pogledala me sreća. U prva pretkola Lige prvaka dobijem amatere iz Lihtenštajna i Farskih Otoka, da bih u trećem kolu bolja od mene bila Viktoria Plzen s 6:2 (4:0 gore i 2:2 kod kuće), no onda izvlačim u play-offu EL Club Brugge i kod kuće s otvorenom igrom slavim s 3:2, da bi u gostima izveo identičan sastav i upisao identičan rezultat. U grupi sam sa Leverkusenom, moskovskom Lokomotivom i Astrom.
- fanatic1991
- Kontakt:
Imal ko normalan ovdje da posalje link od 17-e il fix za fm16 ?
Niste valjda svi retardirani pa kupujete igrice

Niste valjda svi retardirani pa kupujete igrice

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Izgleda da jesmo svi retardiran, a ti posto nisi valjda si sposoban sam naći sa ne kupuješ 

Pa bolje dati cenera i imaš šta igrati godinu dana, s svim updetovima i ostalim, a ne se patiti s nekim fixevima, lažnim imenima i ostalim.Quinlan je napisao/la:Izgleda da jesmo svi retardiran, a ti posto nisi valjda si sposoban sam naći sa ne kupuješ
Ja sam već odlučio da uzmam i 18-ku, ako Jopa bude prodavao, ali o tom više naredne godine

Nasao sam nesto ali 64 bita, ne odgovara mi.Quinlan je napisao/la:Izgleda da jesmo svi retardiran, a ti posto nisi valjda si sposoban sam naći sa ne kupuješ
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma da sigurno je do toga, jbg stavi novi sistem 64bitni kad si već naso 

-
google mi nudi hrpu nekih sumnjivih stranica oko kojih mi se ne da peglati pa da vas pitam ovdje ima li neko provjerene linkove za download igre i cracka? jeste li vec testirali i radi li bez bugova?
Re: RE: Re: Football Manager 2017
Ma nema crackovano, ni prosle godine nisu uspjeli kako treba crackovat uvijek neki ti problem bude, ako već ti je original skup ko većina kupi od jopee igru za 10km čini mi se i ne peglaš seEvil Genius II je napisao/la:google mi nudi hrpu nekih sumnjivih stranica oko kojih mi se ne da peglati pa da vas pitam ovdje ima li neko provjerene linkove za download igre i cracka? jeste li vec testirali i radi li bez bugova?

-
Re: RE: Re: Football Manager 2017
tako ce na kraju i bitiQuinlan je napisao/la:Ma nema crackovano, ni prosle godine nisu uspjeli kako treba crackovat uvijek neki ti problem bude, ako već ti je original skup ko većina kupi od jopee igru za 10km čini mi se i ne peglaš se

u zavisnosti od toga koji ti je procesor imaju neki crackovi koji rade. eto ti link
https://www.gameurs.net/football-manage ... e-download
https://www.gameurs.net/football-manage ... e-download
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.