ne dizem romu nego realno pokusavam posmatrati stvari i kao sto rekoh gore milan mi ne djeluje uvjerljivo nikako, a mislim da cete se i sami sloziti da trenutna igra i rezultati nisu produkt neke dominacije nad protivnicima nadigravanjem nego plod mladosti, trke, zelje i cijelog tog pozitivnog soka koji je montella proizveo. eh sad, ako tome dodamo i cinjenicu da par bitnih igraca veznog reda nece igrati protiv rome onda mislim da mozes razumjeti cemu ovako razmisljanje mene kao romaniste.milanist je napisao/la:Rano ste se digli, cuj kiks ako ne uzmu tri boda protiv Milana... ajde neka, kad vas klepimo po usima bice druga prica
skidam kapu za poziciju na tabeli i napredak u odnosu na proslu sezonu i da se razumijemo ne kazem da je milan bez sansi, ali za mene licno bi to bilo prosipanje bodova ukoliko vas ne bi dobili pogotovo jer igramo na domacem terenu koji ove sezone nije ispustio ni boda u ligi, a i misljenja sam da smo individualno dosta bolja ekipa.
u svakom slucaju, ako nas i 'klepite' za mene ce to biti iznenadjenje, razocarenje i nepotrebno prosipanje bodova u situaciji u kojoj smo imali priliku koliko toliko odlijepiti se na toj drugoj poziciji.
no, neka bolji pobjedi i neka bude dobra utakmica bez povreda, suspenzija i nepotrebnih incidenata. sretno