Govedaricu hoce Borac, zar je bio Hasanovic? Kao nesretni HaurdicSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Govedarica i Hasanović izgleda odoše...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
Pa normalno da ti je Zec to rekao. Niti je stranac niti spada u grupu igraca sa vecim primanjima. Njemu je sigurno bolje nego u Travniku.wobly92 je napisao/la:Jedan od tih navedenih mi reče da ostaje sigurno, da je situacija solidna, kakvih ima u drugim klubovima. I da su se ovi potrudili stvarno da isplate sve.Pasha_car_aga je napisao/la:Svi stranci i igrači sa visokim primanjima...
Znači Lazevski, Fatić, Kostić, Zec pored ovih što se svaki dan spominju.
Ali Veseli, Pirija, Ordaga sigurno idu, i vjerovatno Krpa. ...
U koji klub prelazi nas Roben Damir?
& $ ?
Damir Cristiano Mehidic de Souza je trazena roba ali u prvoj federalnoj 
Sloboda Tuzla
Ovih dana dolazi i lova od UEFA. Bit ce i za rate i za plate
Čisto sumnjam da će biti tako veliki egzodus. Jedino ovi igrači što se može uzet šta para za njih. I sa Subićem će, nadam se, biti postignut dogovor...
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeca finansira brat, to mu je najvaznija lova. Zato je opusten uvijek..
A Ordagic baca bombe za Koreju kako bi se izvukla bolja ponuda u Evropi ili Hrvatskoj.
A Ordagic baca bombe za Koreju kako bi se izvukla bolja ponuda u Evropi ili Hrvatskoj.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A gledam za ovu kaznu, pirotehnika. Dao nam je za 2 petarde, ali tacno 2 petarde kaznu delegat.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozda i Vlado J. odlazi. Ima ponudu daleko bolju od ove od "privrednika".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
E yebiga sad' ispade da odoše svi... Cijela ekipa, trener...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja nesto za Subica imam osjecaj da ce ostati ..
- Probisvjet
- Kontakt:
Necete vjerovati gdje bi mogao Jagodic. Pogadjajte.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Skupština FK Sloboda bit će održana 14. decembra, saznaje Faktor.
Najveći klupski organ izabrat će novo rukovodsvo kluba sa Tušnja.
Nasljednik Azmira Husića na predsjedničkoj funkciji bit će, kako smo već pisali, Senad Mujkanović, vlasnik građevinske firme Tom Cat iz Tuzle.
Mujkanović će birati sastav novog Upravnog odbora, kojeg će sačinjavati privrednici iz Tuzle.
Tuzlanska Sloboda je bez predsjednika od 14. septembra, kada je Azmir Husić podnio ostavku. Od tada klubom iz Rudarske 2 rukovodi Odbor za hitnost.
Najveći klupski organ izabrat će novo rukovodsvo kluba sa Tušnja.
Nasljednik Azmira Husića na predsjedničkoj funkciji bit će, kako smo već pisali, Senad Mujkanović, vlasnik građevinske firme Tom Cat iz Tuzle.
Mujkanović će birati sastav novog Upravnog odbora, kojeg će sačinjavati privrednici iz Tuzle.
Tuzlanska Sloboda je bez predsjednika od 14. septembra, kada je Azmir Husić podnio ostavku. Od tada klubom iz Rudarske 2 rukovodi Odbor za hitnost.
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma gdje ce covjek je ovdje poceo da radi normalno, najavio jucer naredne poteze i ciljeve u januaru ..Probisvjet je napisao/la:Necete vjerovati gdje bi mogao Jagodic. Pogadjajte.
u komšilukProbisvjet je napisao/la:Necete vjerovati gdje bi mogao Jagodic. Pogadjajte.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je. Ima odlicnu ponudu.Aerials je napisao/la:u komšilukProbisvjet je napisao/la:Necete vjerovati gdje bi mogao Jagodic. Pogadjajte.
A gdje ce Jagodic.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nije rečeno da ide, al' eto navodno ima doooobru ponudu 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas 95% insajderskih bude pogresno.
Tako da u konacnici ne bi me cudilo da ostane 95% igraca +Jagodic.
Tako da u konacnici ne bi me cudilo da ostane 95% igraca +Jagodic.
- Beduin
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ja nedavno spomenuh Ordagu i Piriju, pa eto Target i jos neko potvrdise da je Pirija trazio papire, a Ordaga ima ponudu da ide (samo sto sam ja napisao da trazi papire, isti racku).YNWA je napisao/la:Amer ne trazi papire, Sloboda ima na stolu ponudu za njega, nije nista posebno ali u ovom trenutku vise i ne moze dobiti, a i Amer da zeli sutra moze tuziti klub i uzeti papire, jer on jos nije osiguran a vec je skoro godinu i po u Slobodi. Ali na takav nacin nije zelio ici ni iz Zvijezde, pa nece ni iz Slobode, tj nece ako ga ne natjeraju na to.Beduin je napisao/la:Jel ti rek'o da trazi papire, kao i Piric?staragarda je napisao/la: Mah,brate...Bas sam sa Ordagićem pričao i hvali Vladu na sva usta... Odličan strateg, motivator... Al brate ima ove egzibicije sa presicama i izjavama![]()
Sretan Dan drzavnosti BiH svim gradjanima ove napacene zemlje.
Mozda bih vam jos sta trebao reci. Ali jok, bolje ovako naglabajte. Hajmo mi plakati za Azmirom i ismijavati ostale, nema veze sto se pojma nema o klubu i desavanjima.
A Senad kaze kako je imao odlican odnos sa Azmirom i pomagao mu dosta puta. Tako on veli. A kaze i on da, nazalost, nista od Azmirovog povratka. Nije da nismo znali, eli et'.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vecina stvari koje je nekolicina pisala dolaze polako,a vi se sprdajte...
Hiljadu puta sam napisao,grad Tuzla kao da je hipnotisan.
Neka se ljuti ko hoce ali glupo je u svakom intervju naglasavati Sloboda je veliki klub,jedan od najvecih u drzavi....
Da se razumijemo licno meni,kao navijacu tog kluba jeste i bice...
Ali kada pogledas klub bez i jednog trofeja u 100 godina....
Tom logikom svi (80 posto klubova)klubovi svijeta su veliki jer eto imaju tradiciju i dugovjecnost jer su otprilike osnovani prije 80+ godina...
Smije nam se cijela drzava a bagra ce opet da se ugradjuje u svaku marku svaki "transfer "i kao klub zivotaricemo .
Kao i do sada.
Vazno je ucestvovat,je li....
Je li vas ne nervira sto necemo imati nikada uslovan stadion, (mozda 2050 kada budemo pred smrt),sto nikada nismo (a kako idu stvari niti cemo)osvojiti neki trofej,biti neki faktor ovoj ligi....
Ne razumijem vas...I cim neko spomene ove stvari
bude negativac ili kultas....Ucero vam Azmir je li imate mozga....ne vjerujem...
I uvjek isti likovi. ....uvjek....
Bilo je Slobode prije i bice....Ali kakve Slobode...ja necu klub u 6 ligi,u federalnoj,zaduzen,beztofejan, i vec suprotno...
Covjece 21 g nakon rata nebitan smo faktor u skoro najgoroj ligi svijeta....
I ono vama uredu....totalno neuslovan stadion jedan od (estetski trenutno)najruznijih u drzavi (hvala Jasmine kcerkama za lijekove ti trebalo)i niko nista....ljudi se prodaju za cener yebo klub....mrtav grad ocami,nikakav mentalitet.
Hiljadu puta sam napisao,grad Tuzla kao da je hipnotisan.
Neka se ljuti ko hoce ali glupo je u svakom intervju naglasavati Sloboda je veliki klub,jedan od najvecih u drzavi....
Da se razumijemo licno meni,kao navijacu tog kluba jeste i bice...
Ali kada pogledas klub bez i jednog trofeja u 100 godina....
Tom logikom svi (80 posto klubova)klubovi svijeta su veliki jer eto imaju tradiciju i dugovjecnost jer su otprilike osnovani prije 80+ godina...
Smije nam se cijela drzava a bagra ce opet da se ugradjuje u svaku marku svaki "transfer "i kao klub zivotaricemo .
Kao i do sada.
Vazno je ucestvovat,je li....
Je li vas ne nervira sto necemo imati nikada uslovan stadion, (mozda 2050 kada budemo pred smrt),sto nikada nismo (a kako idu stvari niti cemo)osvojiti neki trofej,biti neki faktor ovoj ligi....
Ne razumijem vas...I cim neko spomene ove stvari
bude negativac ili kultas....Ucero vam Azmir je li imate mozga....ne vjerujem...
I uvjek isti likovi. ....uvjek....
Bilo je Slobode prije i bice....Ali kakve Slobode...ja necu klub u 6 ligi,u federalnoj,zaduzen,beztofejan, i vec suprotno...
Covjece 21 g nakon rata nebitan smo faktor u skoro najgoroj ligi svijeta....
I ono vama uredu....totalno neuslovan stadion jedan od (estetski trenutno)najruznijih u drzavi (hvala Jasmine kcerkama za lijekove ti trebalo)i niko nista....ljudi se prodaju za cener yebo klub....mrtav grad ocami,nikakav mentalitet.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 06 dec 2016, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Slogasolinas je napisao/la:A gdje ce Jagodic.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 12 gostiju.