sta bi,jel zabio 40?NEZALAGANJE je napisao/la:Sta ono bi na otvaranju sezone!? Do slijedeceg susreta.Reds1234 je napisao/la:i 10 slobodnihBijelaCokolada je napisao/la: Uz dva produzetka![]()
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dovoljnih 35,8 vise od KDa za 5min manje na parketu.Kao sto rekoh,do slijedeceg susreta.

- IlCapitano
- Kontakt:
****: Donatas Motiejunas will not report to Rockets to take physical and join team. Rockets and RFA's reps discussing next steps.
Rockets options: Leave open current offer/deal and wait, or return Motiejunas to restricted free agency. He couldn't sign w/ Nets for a year
Rockets options: Leave open current offer/deal and wait, or return Motiejunas to restricted free agency. He couldn't sign w/ Nets for a year
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koji cirkus jbt.IlCapitano je napisao/la:****: Donatas Motiejunas will not report to Rockets to take physical and join team. Rockets and RFA's reps discussing next steps.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa kako da se fokusiraju, da ga udvajaju? Koga bi ti u tom slucaju ostavio slobodnog? Koga god da ostavis znas sta ce se desiti...NEZALAGANJE je napisao/la:@bodi Apsolutno ne treba ignorisati ono sto je Klay sinoc uradio.Gledao sam tekmu i zaista fantasticno prezentovanje ofanzivnog talenta.Samo mi nikako nije jasno sta su radili ovi igraci IND?Ima li tu iko ponosa?Pa jbt,ako ti neko zabija toliko,daj se fokusiraj na njega.Ne daj da on daje koseve!Nije sad da je Klay zabio u Kobeovom stilu 60+p gdje ga niko ne moze cuvati,nego je lik na odlicne kretnje,te super pasove i blokove to zabio.A to se itekako moze usporiti preuzimanjima koje IND sinoc nikako nije radila,a to je neminovno protiv GSW.Svaka ekipa koja ne preuzima sve njihove kretnje pretrpice ovakav poraz.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Curry nije bolji, niti ce biti bolji dogodine, s Durantom je blizu. Top 3 igrac lige je WB.bodi123 je napisao/la:Moze on biti bolji od Brona ako Bron padne sto je i logicno za ocekivati, ali to opet ne znaci da ce biti najbolji igrac lige jer tu su njegovi vrsnjaci koji su bolji igraci, Durant i Curry, a i Davis bi ga mogao presisati za koju godinu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Procitaj post,molim te.Trebali su preuzimati sto bi ga natjeralo da dribla.BuffonGigi je napisao/la:Pa kako da se fokusiraju, da ga udvajaju? Koga bi ti u tom slucaju ostavio slobodnog? Koga god da ostavis znas sta ce se desiti...NEZALAGANJE je napisao/la:@bodi Apsolutno ne treba ignorisati ono sto je Klay sinoc uradio.Gledao sam tekmu i zaista fantasticno prezentovanje ofanzivnog talenta.Samo mi nikako nije jasno sta su radili ovi igraci IND?Ima li tu iko ponosa?Pa jbt,ako ti neko zabija toliko,daj se fokusiraj na njega.Ne daj da on daje koseve!Nije sad da je Klay zabio u Kobeovom stilu 60+p gdje ga niko ne moze cuvati,nego je lik na odlicne kretnje,te super pasove i blokove to zabio.A to se itekako moze usporiti preuzimanjima koje IND sinoc nikako nije radila,a to je neminovno protiv GSW.Svaka ekipa koja ne preuzima sve njihove kretnje pretrpice ovakav poraz.
Klay dribbled 11 times on his 21 field goals. ELEVEN. Had ball for 1.5 seconds per touch in the frontcourt. Ovo je nedopustivo!
A na kraju krajeva,zasto ne i udvajati.Bolje i svi po 20-30 nego da te neko osramoti i ubaci ti 60.za 3/4!!
Onaj kerr je pravi ker .. Prekinuo je i KD-u niz onaj od 20+ poena ali tu je KD kriv igro je 15min protiv garbage time tima i opet nije uspio prebaciti.. i sad evo Kleya stavi na klupu nidje veze.. mogo je covjek natrpat 80-90 poena
- BernardBarnjak
- Kontakt:
iNFY je napisao/la:Onaj kerr je pravi ker .. Prekinuo je i KD-u niz onaj od 20+ poena ali tu je KD kriv igro je 15min protiv garbage time tima i opet nije uspio prebaciti.. i sad evo Kleya stavi na klupu nidje veze.. mogo je covjek natrpat 80-90 poena
Ljudi su rekli da ih ne zanimaju idividualni rekordi samo titule.
Ja bih licno volio da je igrao vise min ali...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
trebao ga je staviti i neka šuta, prešao bi Kobeja na 2.mjestu 100%iNFY je napisao/la:Onaj kerr je pravi ker .. Prekinuo je i KD-u niz onaj od 20+ poena ali tu je KD kriv igro je 15min protiv garbage time tima i opet nije uspio prebaciti.. i sad evo Kleya stavi na klupu nidje veze.. mogo je covjek natrpat 80-90 poena
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Što ne mogu te priče ne zanimaju ih individualni rekordi. Jok, mogu mislit da je Klay htio sjedit na klupi nakon onakve predstave. Kerr se folira, kao da bi mu još 10 minuta naškodilo Klayu što se tiče umora.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
John Ireland Verified account
@LAIreland
Just asked Klay's Dad, Mychal, if Steve Kerr should put Klay back in and let him go for 70: "No-disrespectful to the Pacers-he's done."
BernardBarnjak je napisao/la:iNFY je napisao/la:Onaj kerr je pravi ker .. Prekinuo je i KD-u niz onaj od 20+ poena ali tu je KD kriv igro je 15min protiv garbage time tima i opet nije uspio prebaciti.. i sad evo Kleya stavi na klupu nidje veze.. mogo je covjek natrpat 80-90 poena
Ljudi su rekli da ih ne zanimaju idividualni rekordi samo titule.
Ja bih licno volio da je igrao vise min ali...
Pa sta se onda prijavljuje za 3pt contest onaj. Nebitno. Da je ostavio covjeka jos 5-6min nek ispuca..
A i ne valja im ta filozofija tog "ugnjetavanja" ega superstarovima to jednom kad pukne "tikva" poslije neuspjeha nekog nece ih vise Bog zajedno sastavit..posebno jos kad je KD dosao..
Ne vjerujem u tu rijec "tim" sa takvim igracima.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vrijeme ce pokazati najbolje.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
pa bas TIM je rijec kojom se moze opisati GSW, lekcija timske kosarke svaku tekmu je prezentovana i to je ono sto ih krasi 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
kao ozlijedit će se, pa može se ozlijediti i u 1.min nekoj utakmiceLillard je napisao/la:Što ne mogu te priče ne zanimaju ih individualni rekordi. Jok, mogu mislit da je Klay htio sjedit na klupi nakon onakve predstave. Kerr se folira, kao da bi mu još 10 minuta naškodilo Klayu što se tiče umora.
LeBron James
Ma dobro brate razumijem ja tebe. Ali kao da nikada nisi igrao basketa protiv neke dosta jace ekipe, gdje osjecas nemoc i da ti je samo izaci sa terena sto prije. E takav je osjecaj imala vjerovatno i Indiana, ljudi su gubili dvocifreno nakon 10 minuta igre i do kraja poluvremena to je otislo na +30, pomirili su se sa porazom kazem nakon 10 minuta igre. Tada nastupa i manjak koncentracije, losa komunikacija, najjednostavnije ljudima se nije igrala kosarka jer su znali da gube sigurno i doslo je do velike doze kurcobolje, a sa druge strane imas Klaya koji da baci kanister ne moze promasiti. I nije to bas da je imao sve sirom otvorene suteve, sjecas se one trece vezane trice u prvom poluvremenu, iz trka preko ruke cini mi se PGu, tamo iz kornera, kada je citava klupa GSWa skocila.NEZALAGANJE je napisao/la:@bodi Apsolutno ne treba ignorisati ono sto je Klay sinoc uradio.Gledao sam tekmu i zaista fantasticno prezentovanje ofanzivnog talenta.Samo mi nikako nije jasno sta su radili ovi igraci IND?Ima li tu iko ponosa?Pa jbt,ako ti neko zabija toliko,daj se fokusiraj na njega.Ne daj da on daje koseve!Nije sad da je Klay zabio u Kobeovom stilu 60+p gdje ga niko ne moze cuvati,nego je lik na odlicne kretnje,te super pasove i blokove to zabio.A to se itekako moze usporiti preuzimanjima koje IND sinoc nikako nije radila,a to je neminovno protiv GSW.Svaka ekipa koja ne preuzima sve njihove kretnje pretrpice ovakav poraz.
U sustini, il im ubacio Klay 60 a ovi po 10 il sva trojica po 25-30 njima je bilo izgubiti ovu tekmu 40 razlike, a mislim da to sto im je Klay dao 60 im je najmanji problem, desava se, sta bi onda trebao Toronto koji je primio 81 poen?
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 06 dec 2016, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma dobro nego govorim imas 2 Superstara i 1 All-stara (iako po meni klay je isto toliko superstar koliko i curry) znaci po prirodi ti ljudi su egoisticni 99%.
Vidim kad im ide vrh je sve to poslozeno ali kazem kad bi bila neka serija neuspjeha to bi pukloooooo... Sad poslije ovog 3-1 sto su izgubili titulu smirio ih je dolazak KD-a ..
Meni je Klay predobar igrac znaci podcijenjen je previse. Covjek moze da bude sve.. Ima sut nevjerovatan,ulaz pod kos, spot up suter, ma milion stvari..
Vidim kad im ide vrh je sve to poslozeno ali kazem kad bi bila neka serija neuspjeha to bi pukloooooo... Sad poslije ovog 3-1 sto su izgubili titulu smirio ih je dolazak KD-a ..
Meni je Klay predobar igrac znaci podcijenjen je previse. Covjek moze da bude sve.. Ima sut nevjerovatan,ulaz pod kos, spot up suter, ma milion stvari..
2xMVP i najbolji suter svih vremena nije bolji od Westbrooka, daj ba Aleme trolas nas, vidjecemo sta ce Russ uraditi u PO ove godine kao prva opcija po prvi puta u karijeri i dokle ce ih vuci.alemsa je napisao/la:Curry nije bolji, niti ce biti bolji dogodine, s Durantom je blizu. Top 3 igrac lige je WB.bodi123 je napisao/la:Moze on biti bolji od Brona ako Bron padne sto je i logicno za ocekivati, ali to opet ne znaci da ce biti najbolji igrac lige jer tu su njegovi vrsnjaci koji su bolji igraci, Durant i Curry, a i Davis bi ga mogao presisati za koju godinu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Curry ih sam nebi vuko ni do top 5 na zapadu da je mjesto WB. Sta te imam trollat TD prosjek coj'kbodi123 je napisao/la:2xMVP i najbolji suter svih vremena nije bolji od Westbrooka, daj ba Aleme trolas nas, vidjecemo sta ce Russ uraditi u PO ove godine kao prva opcija po prvi puta u karijeri i dokle ce ih vuci.alemsa je napisao/la:Curry nije bolji, niti ce biti bolji dogodine, s Durantom je blizu. Top 3 igrac lige je WB.bodi123 je napisao/la:Moze on biti bolji od Brona ako Bron padne sto je i logicno za ocekivati, ali to opet ne znaci da ce biti najbolji igrac lige jer tu su njegovi vrsnjaci koji su bolji igraci, Durant i Curry, a i Davis bi ga mogao presisati za koju godinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.