Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Believe
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Believe » 06 dec 2016, 17:24

20le je napisao/la:Ma mislim da je najbitnija ova utakmica protiv totenhema u nedjelju, ako ih kojim slucajem dobijemo vec smo im na -3 pa i nije neki problem da se udje u top 4, ali ako bismo izgubili to je vec -9, vjerovatno bismo spali i na 7,8 mjesto, a tesko da se tada mozemo vratiti.
Brate,Tottenham je peti :mrgreen:
Daleko od toga da je sve izgubljeno,tek je četrnaest kola iza nas,ali realno,bit će jako teško.Teško da će prva četvorka toliko kiksati,a United toliko pobjeđivati da ih stigne.Mislim,realno je da će United kad-tad zaredati dosta dobrih rezultata,ali je nerealno da opet,uprkos svemu tome,neće biti nekih kikseva.Još gostuju i Arsenalu,City i Tottenhamu u drugom dijelu sezone.
You'll never walk alone.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 06 dec 2016, 19:04

Believe je napisao/la:
20le je napisao/la:Ma mislim da je najbitnija ova utakmica protiv totenhema u nedjelju, ako ih kojim slucajem dobijemo vec smo im na -3 pa i nije neki problem da se udje u top 4, ali ako bismo izgubili to je vec -9, vjerovatno bismo spali i na 7,8 mjesto, a tesko da se tada mozemo vratiti.
Brate,Tottenham je peti :mrgreen:
Daleko od toga da je sve izgubljeno,tek je četrnaest kola iza nas,ali realno,bit će jako teško.Teško da će prva četvorka toliko kiksati,a United toliko pobjeđivati da ih stigne.Mislim,realno je da će United kad-tad zaredati dosta dobrih rezultata,ali je nerealno da opet,uprkos svemu tome,neće biti nekih kikseva.Još gostuju i Arsenalu,City i Tottenhamu u drugom dijelu sezone.
Znam, ali nisu ti bitne te tri utakmice sto si nabrojao. Bitnije je dobijati protiv ovih ostalih ekipa. Istina bit ce tesko, ne samo nama nego i ostalima. Puno se moze promijeniti za vrijeme Boxing Daya, nakon toga africki kup nacija gdje pojedine ekipe gube bitne igrace. liverpool npr gubi Matipa i Manea, a vidjelo se kakva im je odbrana bez jednog, a i napad ce bit slabiji bez drugog.

Ali, realno gledajuci i sa dobrom igrom i rezultatima Unitedu se treba poklopiti gomila stvari da udje u top 4, pogotov kad se uzme u obzir da jos uvijek igraju i 3 ostala takmicenja.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 07 dec 2016, 08:15

Ja jos ne mogu da vjerujem da mi uz ovakvu igru koju smo igrali zadnji mjesec dana,nemamo vise bodova. Zakazalo je ono za sta smo mislili da ce biti najjaci dio ove ekipe a to je napad. Mi mizerno malo golova dajemo a imamo na papiru strasnu ofanzivu.

Ja jos vjerujem u top4 nista jos nije gotovo pogotovo ne u ovoj ligi,mi samo da uvezemo par pobjeda konkurencija ce kiksat kad tad.
Glory Glory Man United !!! :D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 07 dec 2016, 08:52

Ono što sam ja do danas u našoj igri, je to da nema teoretske da uđemo u Top 4, a bgmi ni osvajanje EL
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 07 dec 2016, 09:00

Schneiderlin i Depay u pregovorima sa Evertonom. Čistka polovnjaka iz prethodnih režima mora početi što prije.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 dec 2016, 09:02

West Ham United are planning to make a move for Fellaini when the transfer window opens in January. [Telegraph]
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 07 dec 2016, 09:13

Feldmarschall je napisao/la:Schneiderlin i Depay u pregovorima sa Evertonom. Čistka polovnjaka iz prethodnih režima mora početi što prije.
Tesko onda postmurinjovskom rezimu. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 07 dec 2016, 09:31

Asteriks je napisao/la:
West Ham United are planning to make a move for Fellaini when the transfer window opens in January. [Telegraph]
Daj Boze da ode pojacao bi nas bar 30%
Glory Glory Man United !!! :D

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 07 dec 2016, 09:32

I vrijeme je za cistku. Svima je Mou pruzio priliku da se pokazu u ova 4 mjeseca. Vidjeli smo da od nekih igraca koji su imali losu proslu sezonu nema fajde.

Neka skroji tim po svom ukusu. Ocito je da mu uprava vjeruje a i navijaci su vise na njegovoj strani nego sto nisu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 dec 2016, 09:33

Fellu silom otjerati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 dec 2016, 09:38

Blind, ako se vec nece koristiti kao dm (a izgleda da nece) ovom klubu nije toliko potreban cak ni kao lb, jer jednostavno ima boljih rjesenja.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 dec 2016, 09:41

Blinda bih zadrzao ako bude zelio ostati. Moze popuniti neke rupe I odgovoriti zadatku, nije bas igrac poput Depaya ili Drveta na koje se ama bas nikako ne smijes osloniti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 dec 2016, 09:56

Ako cemo se vec voditi tom smjernicom pa igrace profila Morgana postaviti na izlazna vrata, kontam nesto zasto ne i Blinda. Naravno ne striktno u ovom prelaznom roku, neg uopce, msm necemo duplih arsina.

Znaci: Blind, Morgan, Depay, Fella i Rojo, ta neka lista za cistku. To znaci dovesti prodornog beka kao alternativu Shawu, iskusnog stopera i event Fabinha (koji ubi na dm-u).

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 dec 2016, 11:20

Sto se tice ciscenja papire uruciti Felli, Depayu, Rojou I to je to, eventualno Bastianu jer je steta da sjedi na klupi. Blind I Morgan neka ostanu, bar jos jednu godinu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 07 dec 2016, 11:29

Morgan i Memphis nisu otputovali za Ukrajinu. Cuva ih Mou za Koemana.

Fella i Blind jesu, kao i Fosu. Nadam se da Blind nece nigdje. Meni je izuzetno drag igrac i dobar je u glavi. Kontam da sad prolazi isto kroz sta je i Miki prolazio.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 dec 2016, 11:35

Blind nije stoper a upravo je tu proveo najveci br minuta u ovom klubu.

Bocna pozicija mu je bila sekundarna u Ajaxu pogotov onu sezonu kada je izabran u tim god kao sestica.

Jozo nema namjeru da ga koristi tu, tak da ne moze napredovati tamo gdje je po meni najjaci. Bespotrebna seljakanja pa tako i kao lb nema brzinu, prodornost iako ima odlican centarsut i pas.

Morgan je potpuno izgubio samopouzdanje a tesko da ce dobiti priliku ispred Pogbe, Andera i Carricka. Cak ce Jozo prije povuci Pogbu kao btb-a neg Morganu pruzi priliku na dm-u.

Ako ih vec ne koristis, prodaj, a Fabinho ubi na dvi pozicije.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 07 dec 2016, 11:40, ukupno mijenjano 3 puta.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 dec 2016, 11:39

Razumijem ja tebe samo mi nema logike tjerati igraca koji je znao odigrati I odlicno I dobro I solidno u vise navrata u isti kos zajedno sa Belgijskom bukvom npr.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 dec 2016, 11:44

Nije to isti kos po nekom znanju, ali treba se staviti minimalni prag gledajuci segment tehnike ali i spreme (snage, agilonosti, brzine,...) uz naravno onaj poznati fudbalski IQ.

Pozicija u vezi, bilo da je to dm il cm ce biti popunjena ak ne u ovom onda sigurno u ljetnom prelazom roku a to je i konacan udarac za Blinda.

Spreman Shaw je uvijek ispred na beku, a o poz stopera nema potrebe pricati. U svu ovu pricu uskace i Fosu koji sigurno mnooogo bolje popunjava ovaj navedeni kriterij sem mozda tog IQ-a ali jos je relativno mlad.

United (kakvog ga i sam zamisljam) treba biti superioran po pitanju fizikalija ali ne na foru Felle gdje ima tu snagu, skok igru, ali brzina, tehnika ect nivo nizeligasa.

Da me pogresno ne shvate, Blinda itekako postujem ali ako ce se vec praviti rez onda imam sta za prigovorit.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 07 dec 2016, 12:50

Po meni je Blind prvi pick da iduce godine uzme mjesto Carrick-a na sitting midflied playeru. I ne vjerujem da ce ga prodati Mou, ove sto hoce da proda Depaya (Ryan Babel) i Snajderlina koji je propao kao kauc, te Felle, oni nisu za United pokazali ni 50% onoga sto je Blind pokazao.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 07 dec 2016, 19:51

Ne bih prodavao Blinda, može biti koristan igrač u širem rosteru. Naravno da ne može izdobriti ako ga se forsira na mjestu stopera, no i više nego solidno može uskočiti tu ako se pojavi potreba. Na beku je takođe čisto solidan.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.