NK Zvijezda Gradačac

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 04 dec 2016, 09:31

astra1922 je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo se ugasiti,i krenuti sa nule.fk zvijezda i gotovo.bili bi bez dugova stvorila bi se lijepa atmosfera i vjerujem da bi sa parama za sledecu sezonu uspjeli od najnizeg ranga doci do prve lige ponovo.

Klub u tolikim dugovima a kod nas sportski direktor ima gotov dvije milje stan hranu telefon auto, pa taj posao neko treba raditi volontetski ili za neku sicu a za njegova se primanja dva dobra igraca mogla dovest.
Ja bi se zahvalio i treneru a durgutu i klopi dao prvi tim ionako vec primaju plate malo im pojacati primanje i ostade od vojvode 1000-1500 km mjesecno.
Nasoj djeci podici primanja i sa nekoliko stranaca odigrati ovu sezonu.uzet pare ako je moguce i to je to.

Iskreno nemogu razumiti ljude koji se uhvate nekog posla u klubu i prave minus.pa sto kod kuce od svojih primanja ne prave minus.imas prihod imas rashod u to se uklapas i gotovo.cilj ti diktira prihod a ne zaduzivanja.
Sjecam se da smo prve dvije sezone u premijer ligi bili bez dugova kao jedni od rijetkih a sav dug je nastao poslije sve koji su to radili neka im je na cast
Treba dovesti direktora a ne sportskog direktora sta je hamza kao sportski direktor donio zvijezdi kojeg je talenta stvorio pa prodo . Direktora treba dovesti sposobnog koji treba dovoditi sponzore organizovat klub nekad smo bili primjer organizacije danas je to u rangu seoskog kluba nažalost ali je tako

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 04 dec 2016, 10:04

elemental je napisao/la:
combe je napisao/la:Kada sam ja govorio da sa ovim ljudima nema napredka svi ste me napadali. Oni su klub doveli u situaciju kakva je bila prije 15-ak vodina. Hebo klub u kojem se Pisko za nesto pita. Taj frajer je skroz puko. Nebuloze koje on ovdje pise su za Ginisa. Do prije par mjeseci se kleo u Fadila, Hamzu, trenera. Sad bi to sve ****. E moja Zvijezdo na sta si spala. Slijedi nam opet Mramor, Lipnica, Puracic isl. Ovdje se javlja klosar koji 10 godina ulaz nije platio i sad firma u kojoj on radi uleti kao sponzor i on bi da se pita nesto. NEK NAM JE BOG NA POMOCI.
Aferim
Moram napisat da se prvi put u historiji foruma sa combetom slažem. Nista to bolje nije , gubicar ili ovi u biti isto dođe. Razlika je jedino sto je gubicar dolazio sa lovom i nije ostajao igračima dužan ali nije znao sa publikom (malograđanski mentalitet)... Mi smo na niske grane davno pali .
Jel se sta u upravi prica? Jel cilj PL? Ili?
Zadrzali smo prikljcak gdje su sad te svabe , poljaci , kurdi sto trebaju da dođu u klub? Hvala Bogu sto ne uđosmo prosle godine u PL sad bi Celik imao konkurenciju na dnu.. Vidimo se u drugom vremenu , bez svih tih ljudi u i oko kluba , doduše možda u 3. ligi al nema veze , ja je onako nikad nisam ni volio zato sto je bila najbolja , jer to i nije , nego zato sto je bila ponos ovog grada , a danas to vise nije...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 dec 2016, 11:11

Nah1d je napisao/la:
elemental je napisao/la:
combe je napisao/la:Kada sam ja govorio da sa ovim ljudima nema napredka svi ste me napadali. Oni su klub doveli u situaciju kakva je bila prije 15-ak vodina. Hebo klub u kojem se Pisko za nesto pita. Taj frajer je skroz puko. Nebuloze koje on ovdje pise su za Ginisa. Do prije par mjeseci se kleo u Fadila, Hamzu, trenera. Sad bi to sve ****. E moja Zvijezdo na sta si spala. Slijedi nam opet Mramor, Lipnica, Puracic isl. Ovdje se javlja klosar koji 10 godina ulaz nije platio i sad firma u kojoj on radi uleti kao sponzor i on bi da se pita nesto. NEK NAM JE BOG NA POMOCI.
Aferim
Moram napisat da se prvi put u historiji foruma sa combetom slažem. Nista to bolje nije , gubicar ili ovi u biti isto dođe. Razlika je jedino sto je gubicar dolazio sa lovom i nije ostajao igračima dužan ali nije znao sa publikom (malograđanski mentalitet)... Mi smo na niske grane davno pali .
Jel se sta u upravi prica? Jel cilj PL? Ili?
Zadrzali smo prikljcak gdje su sad te svabe , poljaci , kurdi sto trebaju da dođu u klub? Hvala Bogu sto ne uđosmo prosle godine u PL sad bi Celik imao konkurenciju na dnu.. Vidimo se u drugom vremenu , bez svih tih ljudi u i oko kluba , doduše možda u 3. ligi al nema veze , ja je onako nikad nisam ni volio zato sto je bila najbolja , jer to i nije , nego zato sto je bila ponos ovog grada , a danas to vise nije...
Druze moj nije ni bitno jel se mi slazemo ili ne. Ali je bitno da racionalno razmisljamo i vidimo da ovo ne valja. A znamo da moze boljr, jer JE BILO BOLJE. Oko kluba je trenutno par klosara i dok je tako nama nema napredka. Oni malo bolje upuceniji znaju da su se neki ljudi bili spremni vratiti pod odredenim uslovima ali radi garniture ljudi koja je dole nisu. Piska svaki put zaboravi reci da prethodna uprava nije imala od opstine ni 1/4 para koje sad daje. Ko je kriv za prethodnu promasenu sezonu u kojoj se potrosila bruka para a nije napravilo nista. Prethodna uprava sigurno nebi dozvolila da se u zadnje kolo ude kao lider a da se to ne sacuva. Jedno je istina da sadasnja uprava nije takla stadion, uspjela je ispasti iz premier lige, upropastiti jednu sezonu u prvoj federalnoj i sad nas spremaju da ce biti jos gore, znaci druga liga sjever. To su cinjenice ako ih neko moze pobiti bujrum.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 04 dec 2016, 11:46

Jedno je sigurno a to da ni ta tvoja uprava nije bila bajna , raznih racuna ima jos od te uprave , to je realnost. Svakako da svako svoje brani combe i dok je tako ja ne mislim da ce napredka bit. Svi se pozivaju na zvijezdu zbog neke dobrobiti ili ako je mrze , mrze je zbog nekih stvari zbog kojih je Zvijezda njih ostetila (ili neki ljudi unutar kluba). Dugo se nisam vidio na pozivanje zbog ljubavi. Volis li ti combe Zvijezdu? Jesil ti ikad dosao radi Zvijezde i iz ljubavi prema Zvijezdi? Mani se price o prosloj upravi , dzaba im i pare i sve kad su ko gubavicari postupili prema navijacima , prema publici. Ova uprava je bas popravila to , ali se nije pokazala u vođenju i u pronalazku para. Ni ova ni prosla uprava nisu dobre , prosla je ostavila.combe duga a ova vodi u propast ono sto se godinama gradilo.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 04 dec 2016, 13:42

Nah1d je napisao/la:Jedno je sigurno a to da ni ta tvoja uprava nije bila bajna , raznih racuna ima jos od te uprave , to je realnost. Svakako da svako svoje brani combe i dok je tako ja ne mislim da ce napredka bit. Svi se pozivaju na zvijezdu zbog neke dobrobiti ili ako je mrze , mrze je zbog nekih stvari zbog kojih je Zvijezda njih ostetila (ili neki ljudi unutar kluba). Dugo se nisam vidio na pozivanje zbog ljubavi. Volis li ti combe Zvijezdu? Jesil ti ikad dosao radi Zvijezde i iz ljubavi prema Zvijezdi? Mani se price o prosloj upravi , dzaba im i pare i sve kad su ko gubavicari postupili prema navijacima , prema publici. Ova uprava je bas popravila to , ali se nije pokazala u vođenju i u pronalazku para. Ni ova ni prosla uprava nisu dobre , prosla je ostavila.combe duga a ova vodi u propast ono sto se godinama gradilo.
Ova uprava je u ****,,zbog te combetove uprave,
Da nije toliko para islo na dugove sad bi bili u pl.
Znaci rezultat te uprave je ova kriza,zbog tih dugova,a combe nemoze sa shvati neke stvari,jest da je bilo bolje tad,igrala se pl.bilo para,a sto se onda zaduzivalo toliko,sto se porez nije placo,prijevoz itd.nego se ostavilo sadasnjoj upravi,da vrati,vjeruj da ljudi izvlace maximum iz svega...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 05 dec 2016, 13:47

Imal napretka ili stečaja

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 05 dec 2016, 13:53

crvenobijeli je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Jedno je sigurno a to da ni ta tvoja uprava nije bila bajna , raznih racuna ima jos od te uprave , to je realnost. Svakako da svako svoje brani combe i dok je tako ja ne mislim da ce napredka bit. Svi se pozivaju na zvijezdu zbog neke dobrobiti ili ako je mrze , mrze je zbog nekih stvari zbog kojih je Zvijezda njih ostetila (ili neki ljudi unutar kluba). Dugo se nisam vidio na pozivanje zbog ljubavi. Volis li ti combe Zvijezdu? Jesil ti ikad dosao radi Zvijezde i iz ljubavi prema Zvijezdi? Mani se price o prosloj upravi , dzaba im i pare i sve kad su ko gubavicari postupili prema navijacima , prema publici. Ova uprava je bas popravila to , ali se nije pokazala u vođenju i u pronalazku para. Ni ova ni prosla uprava nisu dobre , prosla je ostavila.combe duga a ova vodi u propast ono sto se godinama gradilo.
Znaci rezultat te uprave je ova kriza,zbog tih dugova,a combe nemoze sa shvati neke stvari,jest da je bilo bolje tad,igrala se pl.bilo para,a sto se onda zaduzivalo toliko,sto se porez nije placo,prijevoz itd.nego se ostavilo sadasnjoj upravi,da vrati,vjeruj da ljudi izvlace maximum iz svega...
Kaži otvoreno ko nas je zadužio, i naravno da je to nurdo :crazy: i tako je, i ostavio je klub u PL i dugove.
Eh sad jel to namjerno uradio ili ne (zadužio klub) procijentie sami
Ali da je ostao poslije nemilih događaja, nema sumnje da bi klub ispao iz PL ili nešto slično bio u dugovima.
Sad šta je nabolje: slušat piskina obećanja da ce biti suta bolje ili tražit brzo rješenje u smislu privatizacije.
Ranieri vam je tata..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 05 dec 2016, 17:23

sidran je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
Kaži otvoreno ko nas je zadužio, i naravno da je to nurdo :crazy: i tako je, i ostavio je klub u PL i dugove.
Eh sad jel to namjerno uradio ili ne (zadužio klub) procijentie sami
Ali da je ostao poslije nemilih događaja, nema sumnje da bi klub ispao iz PL ili nešto slično bio u dugovima.
Sad šta je nabolje: slušat piskina obećanja da ce biti suta bolje ili tražit brzo rješenje u smislu privatizacije.
Samo privatizacija,jedini izlaz.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 05 dec 2016, 17:48

O cem vi baljezgate, kakva crna privatizacija :roll: U Bosni trenutno ne postoji zakon po kojem bi neko mogao privatizovati klub, postoji mogucnost otkupa upravljackih struktura npr. Sarajevo, ali zato je potrebno izmjeniti statut. Al sta vi mislite promjeni statut i neko ce sam doc i ulagat u to bez ikakvog plana da bi mu se to na kraju moglo isplatit???
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 05 dec 2016, 18:34

Zasto ne promijeniti statut kluba i onako jaki sponzori ne žele uložiti u klub koji nema projekta problem je sto nema volje jer daje svima da bude glavni u klubu a niko marke ne daje ili daje nesto minimalno

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 05 dec 2016, 19:34

fender13 je napisao/la:Zasto ne promijeniti statut kluba i onako jaki sponzori ne žele uložiti u klub koji nema projekta problem je sto nema volje jer daje svima da bude glavni u klubu a niko marke ne daje ili daje nesto minimalno
Bravo! To i jeste nas problem, jer da ima neki projekat ili ti ga plan za npr. desetogodisnje ulaganje imali bi i sponzore, privrednike...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 05 dec 2016, 20:26

Dugo nisam procito vise gluposti. Pisete kako treba nekome dignuti spomenik ispred stadiona, pa ti ljudi su najvise i krivi zbog ovoga, ti ljudi koliko su Zvijezdi davali a koliko su samo uzimali od nje i u kolikim dugovima su je ostavili. Ne daj boze da uleti dole neka inspekcija da to malo presalta i da iznese cijeli prljav ves mnogi od vas bi se pokrili i ne bi vise nista komentarisali. Zato pocet navijat za Bosnu hehehe gubicar je vodi u prvu federalnu :D :lol: :lol: :lol:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 dec 2016, 08:20

gradacaczmaj je napisao/la:Dugo nisam procito vise gluposti. Pisete kako treba nekome dignuti spomenik ispred stadiona, pa ti ljudi su najvise i krivi zbog ovoga, ti ljudi koliko su Zvijezdi davali a koliko su samo uzimali od nje i u kolikim dugovima su je ostavili. Ne daj boze da uleti dole neka inspekcija da to malo presalta i da iznese cijeli prljav ves mnogi od vas bi se pokrili i ne bi vise nista komentarisali. Zato pocet navijat za Bosnu hehehe gubicar je vodi u prvu federalnu :D :lol: :lol: :lol:
Jel ima bosna m.omladinski pogon?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 06 dec 2016, 08:47

gradacaczmaj je napisao/la:Dugo nisam procito vise gluposti. Pisete kako treba nekome dignuti spomenik ispred stadiona, pa ti ljudi su najvise i krivi zbog ovoga, ti ljudi koliko su Zvijezdi davali a koliko su samo uzimali od nje i u kolikim dugovima su je ostavili. Ne daj boze da uleti dole neka inspekcija da to malo presalta i da iznese cijeli prljav ves mnogi od vas bi se pokrili i ne bi vise nista komentarisali. Zato pocet navijat za Bosnu hehehe gubicar je vodi u prvu federalnu :D :lol: :lol: :lol:
Ja sam napisao da Fadilu treba dignuti spomenik čovjek je digao Zvijezdu iz seoskih liga do premier lige koju smo igrali godinama kada se on puvkao iz kluba tad su nastali problemi i dugovanja .

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 dec 2016, 10:45

fender13 je napisao/la:
Ja sam napisao da Fadilu treba dignuti spomenik čovjek je digao Zvijezdu iz seoskih liga do premier lige koju smo igrali godinama kada se on puvkao iz kluba tad su nastali problemi i dugovanja .
Slazem se sa tobom,jedan je Fadil i rahmetli Muhamed Jakeskic koji su digli Zvijezdu iz pepela to su istinite istoriske cinjenice.Bojim se da ce Zvijezda doci na isto i pomeni ce bit podvig ostat u ovoj 1 federalnoj.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 06 dec 2016, 13:58

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kasumovi ... iti/216656

Nismo jedini u problemima slican problem ima evo i Čelik mora se javno izaći tko je zadužio klub svi šute .

http://sportsport.ba/bh_fudbal/krupa-is ... icu/216650

A ovo je primjer kako se radi kad klubom upravljaju jedan ili dva čovjeka sa parama od grada Banja luke dobili minimalnu svotu novca a u vrhu su premier lige a igrace ne daju za siću ...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 dec 2016, 15:53

fender13 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kasumovi ... iti/216656

Nismo jedini u problemima slican problem ima evo i Čelik mora se javno izaći tko je zadužio klub svi šute .

A ovo je primjer kako se radi kad klubom upravljaju jedan ili dva čovjeka sa parama od grada Banja luke dobili minimalnu svotu novca a u vrhu su premier lige a igrace ne daju za siću ...
Kakav ba primjer, pa mi smo nekad bili primjer drugima kud ces bolju podlogu, samo sto kod nas ljudi kazu klub je gradski

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 dec 2016, 16:54

Tkanton je napisao/la:
fender13 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kasumovi ... iti/216656

Kakav ba primjer, pa mi smo nekad bili primjer drugima kud ces bolju podlogu, samo sto kod nas ljudi kazu klub je gradski
Neznam sta podrazumijevas pod gradski,u Zvijezdi trenutno imas od pionira do prvog tima 3-4 djece iz casije,zadnji igrac iz casije koji je napravio neku karijeru je Ismet Mulavdic-Mrki jos krajem 80-tih godina.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 dec 2016, 17:26

Neznam bgm ni ja, tako govore da je klub gradski, valjda hoce da kazu opstinski\opcinski....

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 06 dec 2016, 17:32

"Azmir Husić će dati sve od sebe da dovede Vojvodića na klupu Sloge."
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.