FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Saida nek neko samo kucne u koljeno, on vise nikad nece prohodati. Nikakav hejt, samo cinjenica.
1946~
A sta ce drugo reci ?RichmanBiH je napisao/la:Said kaze da mu trebaju samo jedne dobre pripreme kompletne da se vrati.
Ja sam imao informaciju kad je potpisao da je povrijeđen, tj da se oporavlja od povrede i da od njega ne treba nista ocekivati u ovoj polusezoni, da bi tek zadnjih nekoliko kola mogao zaigrati, ali od njega ne bi nista, o razlozima mozemo samo nagađati, nadam se da je to zbog toga sto ima dobru lovu od nastupa, pa bolje sacekati da bude spreman, nego placati njegovo setanje po terenu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Hejt je nazivati momka jednonozcem i ismijavati njegovo stanje sa koljenom. Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne. Nikad se nije zalio iako je navikao na mnogo vise, igrao srcem i na poluvremenu povracao jer se forsirao vise nego sto je njegovo fizicko stanje to dozvoljavalo. Iako nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa Sarajevom postali smo mu najdrazi klub o kojem nikad nije rekao ruznu rijec, nailazio na probleme u Tuzli zbog ljubavi prema Sarajevu, odbio otici u Bugarsku, tako sebe suspendovao. U Dinamo mogao preci za 0 maraka al je od Mamica insistirao da Sarajevu uplati odredjenu svotu novca. Podario srecu navijacima, vjerovatno i najvecu poslijeratnu pobjedu u evropi protiv Levskog, u 100-tom derbiju briljirao, vratio vjeru u navijace. Gdje god je isao pricao lijepo o Sarajevu. To ne treba zaboraviti, ne treba biti ko oni da pljuju po igracu koji ima problema sa koljenom(Jahic). Njemu treba pomoci da pobjedi tu barijeru i strah, a ko ce mu u tome pomoci nego mi i strucni stab. Sa ismijavanjem se samo dobija kontraefekat. Ja vjerujem u Saju i znam da ce on biti onaj stari.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde ba nemoj da ti Heineken izvrnem u nasem lokalu kad te vidimAdo76 je napisao/la:Yebem ti kalendarMortemHz je napisao/la:To me zanima, to je jako bitno. Ima skoro 5 mjeseci da se spremi a bit ce i prijateljskih utakmica dovoljno.pa nece se do maja spremati
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lakoste je napisao/la:Hejt je nazivati momka jednonozcem i ismijavati njegovo stanje sa koljenom. Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne. Nikad se nije zalio iako je navikao na mnogo vise, igrao srcem i na poluvremenu povracao jer se forsirao vise nego sto je njegovo fizicko stanje to dozvoljavalo. Iako nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa Sarajevom postali smo mu najdrazi klub o kojem nikad nije rekao ruznu rijec, nailazio na probleme u Tuzli zbog ljubavi prema Sarajevu, odbio otici u Bugarsku, tako sebe suspendovao. U Dinamo mogao preci za 0 maraka al je od Mamica insistirao da Sarajevu uplati odredjenu svotu novca. Podario srecu navijacima, vjerovatno i najvecu poslijeratnu pobjedu u evropi protiv Levskog, u 100-tom derbiju briljirao, vratio vjeru u navijace. Gdje god je isao pricao lijepo o Sarajevu. To ne treba zaboraviti, ne treba biti ko oni da pljuju po igracu koji ima problema sa koljenom(Jahic). Njemu treba pomoci da pobjedi tu barijeru i strah, a ko ce mu u tome pomoci nego mi i strucni stab. Sa ismijavanjem se samo dobija kontraefekat. Ja vjerujem u Saju i znam da ce on biti onaj stari.

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo brateLakoste je napisao/la:Hejt je nazivati momka jednonozcem i ismijavati njegovo stanje sa koljenom. Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne. Nikad se nije zalio iako je navikao na mnogo vise, igrao srcem i na poluvremenu povracao jer se forsirao vise nego sto je njegovo fizicko stanje to dozvoljavalo. Iako nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa Sarajevom postali smo mu najdrazi klub o kojem nikad nije rekao ruznu rijec, nailazio na probleme u Tuzli zbog ljubavi prema Sarajevu, odbio otici u Bugarsku, tako sebe suspendovao. U Dinamo mogao preci za 0 maraka al je od Mamica insistirao da Sarajevu uplati odredjenu svotu novca. Podario srecu navijacima, vjerovatno i najvecu poslijeratnu pobjedu u evropi protiv Levskog, u 100-tom derbiju briljirao, vratio vjeru u navijace. Gdje god je isao pricao lijepo o Sarajevu. To ne treba zaboraviti, ne treba biti ko oni da pljuju po igracu koji ima problema sa koljenom(Jahic). Njemu treba pomoci da pobjedi tu barijeru i strah, a ko ce mu u tome pomoci nego mi i strucni stab. Sa ismijavanjem se samo dobija kontraefekat. Ja vjerujem u Saju i znam da ce on biti onaj stari.

Svaka ti je zlatna brateLakoste je napisao/la:Hejt je nazivati momka jednonozcem i ismijavati njegovo stanje sa koljenom. Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne. Nikad se nije zalio iako je navikao na mnogo vise, igrao srcem i na poluvremenu povracao jer se forsirao vise nego sto je njegovo fizicko stanje to dozvoljavalo. Iako nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa Sarajevom postali smo mu najdrazi klub o kojem nikad nije rekao ruznu rijec, nailazio na probleme u Tuzli zbog ljubavi prema Sarajevu, odbio otici u Bugarsku, tako sebe suspendovao. U Dinamo mogao preci za 0 maraka al je od Mamica insistirao da Sarajevu uplati odredjenu svotu novca. Podario srecu navijacima, vjerovatno i najvecu poslijeratnu pobjedu u evropi protiv Levskog, u 100-tom derbiju briljirao, vratio vjeru u navijace. Gdje god je isao pricao lijepo o Sarajevu. To ne treba zaboraviti, ne treba biti ko oni da pljuju po igracu koji ima problema sa koljenom(Jahic). Njemu treba pomoci da pobjedi tu barijeru i strah, a ko ce mu u tome pomoci nego mi i strucni stab. Sa ismijavanjem se samo dobija kontraefekat. Ja vjerujem u Saju i znam da ce on biti onaj stari.

Sarajevo ljubavi moja!
Svaka na mjestu! Valjat će nam sigurno u ligi 6 a sigurno je da ima vremena da se oporavi, spremi i da bude onaj stari!Lakoste je napisao/la:Hejt je nazivati momka jednonozcem i ismijavati njegovo stanje sa koljenom. Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne. Nikad se nije zalio iako je navikao na mnogo vise, igrao srcem i na poluvremenu povracao jer se forsirao vise nego sto je njegovo fizicko stanje to dozvoljavalo. Iako nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa Sarajevom postali smo mu najdrazi klub o kojem nikad nije rekao ruznu rijec, nailazio na probleme u Tuzli zbog ljubavi prema Sarajevu, odbio otici u Bugarsku, tako sebe suspendovao. U Dinamo mogao preci za 0 maraka al je od Mamica insistirao da Sarajevu uplati odredjenu svotu novca. Podario srecu navijacima, vjerovatno i najvecu poslijeratnu pobjedu u evropi protiv Levskog, u 100-tom derbiju briljirao, vratio vjeru u navijace. Gdje god je isao pricao lijepo o Sarajevu. To ne treba zaboraviti, ne treba biti ko oni da pljuju po igracu koji ima problema sa koljenom(Jahic). Njemu treba pomoci da pobjedi tu barijeru i strah, a ko ce mu u tome pomoci nego mi i strucni stab. Sa ismijavanjem se samo dobija kontraefekat. Ja vjerujem u Saju i znam da ce on biti onaj stari.

- PeppermintSA
- Kontakt:
bravoLakoste je napisao/la:Hejt je nazivati momka jednonozcem i ismijavati njegovo stanje sa koljenom. Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne. Nikad se nije zalio iako je navikao na mnogo vise, igrao srcem i na poluvremenu povracao jer se forsirao vise nego sto je njegovo fizicko stanje to dozvoljavalo. Iako nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa Sarajevom postali smo mu najdrazi klub o kojem nikad nije rekao ruznu rijec, nailazio na probleme u Tuzli zbog ljubavi prema Sarajevu, odbio otici u Bugarsku, tako sebe suspendovao. U Dinamo mogao preci za 0 maraka al je od Mamica insistirao da Sarajevu uplati odredjenu svotu novca. Podario srecu navijacima, vjerovatno i najvecu poslijeratnu pobjedu u evropi protiv Levskog, u 100-tom derbiju briljirao, vratio vjeru u navijace. Gdje god je isao pricao lijepo o Sarajevu. To ne treba zaboraviti, ne treba biti ko oni da pljuju po igracu koji ima problema sa koljenom(Jahic). Njemu treba pomoci da pobjedi tu barijeru i strah, a ko ce mu u tome pomoci nego mi i strucni stab. Sa ismijavanjem se samo dobija kontraefekat. Ja vjerujem u Saju i znam da ce on biti onaj stari.

Kao prvo hvala Saidu za sve što je uradio za klub i znamo koliko voli Sarajevo i u to niko ne sumnja. Uvijek je dobrodošao u FKS. Jedno je gotivljenje i prijašnja dijela, a drugo sadašnje poslovanje u kojem uračunavaš da li ti se isplati davati tolike pare za nekoga koji ne igra skoro nikako. Bolje te pare ponuditi Duljeviću i produžiti mu ugovor sa FKS. Saidova sudbina u FKS zavisi direktno samo od Čale, i koliko je sam Čala spreman da čeka na njegov povratak na terenLakoste je napisao/la:Hejt je nazivati momka jednonozcem i ismijavati njegovo stanje sa koljenom. Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne. Nikad se nije zalio iako je navikao na mnogo vise, igrao srcem i na poluvremenu povracao jer se forsirao vise nego sto je njegovo fizicko stanje to dozvoljavalo. Iako nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa Sarajevom postali smo mu najdrazi klub o kojem nikad nije rekao ruznu rijec, nailazio na probleme u Tuzli zbog ljubavi prema Sarajevu, odbio otici u Bugarsku, tako sebe suspendovao. U Dinamo mogao preci za 0 maraka al je od Mamica insistirao da Sarajevu uplati odredjenu svotu novca. Podario srecu navijacima, vjerovatno i najvecu poslijeratnu pobjedu u evropi protiv Levskog, u 100-tom derbiju briljirao, vratio vjeru u navijace. Gdje god je isao pricao lijepo o Sarajevu. To ne treba zaboraviti, ne treba biti ko oni da pljuju po igracu koji ima problema sa koljenom(Jahic). Njemu treba pomoci da pobjedi tu barijeru i strah, a ko ce mu u tome pomoci nego mi i strucni stab. Sa ismijavanjem se samo dobija kontraefekat. Ja vjerujem u Saju i znam da ce on biti onaj stari.

Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne.
A je li to tada imao velikog izbora

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znaaa li neko kakva je ovo fora, dosla mi ibavijest od sportsport, nesto stari dobri Elvise 

MortemHz je napisao/la:Hajde ba nemoj da ti Heineken izvrnem u nasem lokalu kad te vidimAdo76 je napisao/la:Yebem ti kalendarMortemHz je napisao/la:To me zanima, to je jako bitno. Ima skoro 5 mjeseci da se spremi a bit ce i prijateljskih utakmica dovoljno.pa nece se do maja spremati
![]()
mislio sam na april, liga 6

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Moze li neko objasniti kako se bodovi djele nakon sto se zavrsi regularni dio prvenstva?
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Potpisujem ovo sto je @pitic napisao za Saida.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
kad ste takvi moralisti onda nemojte ni Bandovica pljuvat, jer je posjetio momke u zatvoru kad je ubijen Vedran, a igrao je za lišticu tad..
@fico ne djele se
@fico ne djele se
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nikako. Svi bodovi se prenose.fico je napisao/la:Moze li neko objasniti kako se bodovi djele nakon sto se zavrsi regularni dio prvenstva?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve se zadrzava, znaci prenose se bodovi i u ligi 6 igras po 2 utakmice sa svakim klubom koji je u ligi, znaci 10 utakmica tj. 30 bodova ce biti u igri poslije regularnog dijela.fico je napisao/la:Moze li neko objasniti kako se bodovi djele nakon sto se zavrsi regularni dio prvenstva?
K'o kurbani,najblizima i komsijamafico je napisao/la:Moze li neko objasniti kako se bodovi djele nakon sto se zavrsi regularni dio prvenstva?

Svi u napad jedan je Hase!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
sve si u pravu ali previse je on skup da ga drzimo samo zbog tih stvari koje si nabrojao. daj boze da grijesim, ali ja mislim da on nikad vise nece zaigrati.Lakoste je napisao/la:Hejt je nazivati momka jednonozcem i ismijavati njegovo stanje sa koljenom. Sajo kad je prvi put dolazio u Sarajevo pristao je da igra za 2 milje maraka koje nisu ni bile redovne. Nikad se nije zalio iako je navikao na mnogo vise, igrao srcem i na poluvremenu povracao jer se forsirao vise nego sto je njegovo fizicko stanje to dozvoljavalo. Iako nije imao nikakvih dodirnih tacaka sa Sarajevom postali smo mu najdrazi klub o kojem nikad nije rekao ruznu rijec, nailazio na probleme u Tuzli zbog ljubavi prema Sarajevu, odbio otici u Bugarsku, tako sebe suspendovao. U Dinamo mogao preci za 0 maraka al je od Mamica insistirao da Sarajevu uplati odredjenu svotu novca. Podario srecu navijacima, vjerovatno i najvecu poslijeratnu pobjedu u evropi protiv Levskog, u 100-tom derbiju briljirao, vratio vjeru u navijace. Gdje god je isao pricao lijepo o Sarajevu. To ne treba zaboraviti, ne treba biti ko oni da pljuju po igracu koji ima problema sa koljenom(Jahic). Njemu treba pomoci da pobjedi tu barijeru i strah, a ko ce mu u tome pomoci nego mi i strucni stab. Sa ismijavanjem se samo dobija kontraefekat. Ja vjerujem u Saju i znam da ce on biti onaj stari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.