FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 dec 2016, 11:40

Da li je Kozara kaznjena za "navijanje" u kupu :!:
[/b]

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 dec 2016, 11:43

franklampard8 je napisao/la:
nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Pa ovdje i jesu vecinom djeca druze.
I toliko je to ocigledno da su i djeca vec skontala da je Said zavrsio sa ozbiljnim fudbalom i da je doveden samo kao simbol cije dovodenje je trebalo da smiri navijace u tom momentu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 dec 2016, 11:47

Sarajlijica1946 je napisao/la:Da li je Kozara kaznjena za "navijanje" u kupu :!:
[/b]
Jos nije..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 06 dec 2016, 12:06

BosnianKingdom je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Zna li neko sta je sa malim Kobiljarom. Cini mi se fin igrac, mogao bi biti novi Cimi
Kako misliš novi Cimi dva dijametralno suprotna igrača?
Novi Cimi je naša mlada nada iz Partizana, Krajišnik, ili kako mu ono vec prezime, Bog sam zna u kojoj diviziji koje države sada nastupa.
A ovaj upoređuje zadnjeg veznog i krilo.
Igra u Podrinju iz Janje Krajisnik,nije bas standardan bio cak ni tu.Dobar je momak,hajrovo sam dres FkS od njega :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 06 dec 2016, 12:20

Velika šteta za Saida ali ako se do sada nije oporavio male su šanse da će se vratiti. Bolje je stvari posmatrati racionalno nego sentimentalno, posebno u ovoj fazi razvoja kluba.

S tim u vezi, vidim da se hvale Hurtić i Ihtijarević za uspješan prelazni rok. Zaboravlja se da su tom prelaznom roku prethodile promjene strukture kluba u pogledu odvajanja poslova za sportski i administrativni odjel po liniji kompetencije i da su odluke o dovođenju igrača bile kolegijalne a ne inokosne. Tako će biti i u nastavku s tim da bi se, kako raja piše i priča, sportski komitet mogao pojačati jednim provjerenim imenom a sam proces olakšati na način da se Choo ne upliće u svaku pojedinačnu odluku. Za ovo drugo sam skeptičan a za ovo prvo ima logike.

Na kraju krajeva, ne bi se prošli prelazni rok toliko hvalio da Čala sa svojim štabom nije odradio lavovski posao vađenja ekipe iz kanala. Znajući da će on biti umješan u januarski prelazni rok je dodatni razlog za optimizam. U pogledu predsjednika čiji nas izbor očekuje za 13 dana ne treba očekivati ikog drugog do Hujića ali samo ime nije bitno jer je vođenje kluba postala timska a ne individualna stvar.

Još jednom da skinem kapu SŠ na promjeni pozicije Duljeviću. Čovjek igra fenomenalno na ceneru i možda još važnije, igra kapitenski.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 dec 2016, 12:21

E jesi hajrovo haadov dres :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 dec 2016, 12:23

Najskuplju ekipu ima Sarajevo, a vrijednost igrača je procijenjena na 11 miliona eura. Najskuplji igrač tima s Koševa, ali i kompletne lige je Haris Duljević, čija se vrijednost na tržištu procjenjuje na 1,6 miliona eura. Bordo ekipa je ujedno i najmlađa s prosjekom od 24,3 godine. Polusezonu je završila na drugom mjestu sa 32 boda uz devet pobjeda, sedam remija i dva poraza.

:kafa:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 dec 2016, 12:27

FrancescoTotti je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Pa ovdje i jesu vecinom djeca druze.
Na osnovu cega ti to tvrdis!?
Ja koliko se sjecam Said je doveden da bude glavni igrac, zato i ima platu koliku ima, a onnije odigrao ni punih 90 minuta i opet se povrijedio! Doveden je iako se znalo da to nije onaj stari Said, doveden je samo iz razloga da se smire navijaci koji su rezali na upravu u to vrijeme, a to sto su se mogla dva odlicna igraca dovesti za novac koji je dat na njega nema veze... Jos sad ga mi trebamo cekat pola godine!? Sta ako se opet odmah povrijedi??
Evo nisam ja dijete, ali tvrdim da se Saida u ovakvom stanju treba rijesiti ili igraj brate za milju plafon, a i to na osnovu nekadasnjih tekmi. Covjek je najplaceniji igrac lige vjerovatno, a nije sve ukupno sastavio ni 90 minuta za polusezonu, nazalost covjek je vjerovatno zavrsio sa ozbiljnim fudbalom. I ziva je istina da je doveden samo radi navijaca (kakva glupa izvlakusa, navijaci su svasta nesto trazili pa nije ispunjeno) sto je Hurticu potvrdio na pocetku sezone.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 dec 2016, 13:02

A zna li neko koje su šanse da se Husejinović spremi za ligu 6 i zavrsnicu kupa? On je odličan igrač sa ubojitim sutem ali je ovako beskoristan. Cak ni sa klupe ne ulazi. Ako bi se mogao spremiti za ligu 6 u aprilu bilo bi odlicno. Ima jos 5 mjeseci do toga i ima dovoljno vremena ali treba raditi na tom problemu.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 dec 2016, 13:44

MortemHz je napisao/la:A zna li neko koje su šanse da se Husejinović spremi za ligu 6 i zavrsnicu kupa? On je odličan igrač sa ubojitim sutem ali je ovako beskoristan. Cak ni sa klupe ne ulazi. Ako bi se mogao spremiti za ligu 6 u aprilu bilo bi odlicno. Ima jos 5 mjeseci do toga i ima dovoljno vremena ali treba raditi na tom problemu.
Dobre su sanse.Tako kazu.Svjesno se nije forsirao dok ne bude dovoljno fizicki spreman,jer ga je to prijevremeno forsiranje i kostalo najtezih povreda.Sada je povreda proslost,samo fizicki da se spremi...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 dec 2016, 13:48

To me zanima, to je jako bitno. Ima skoro 5 mjeseci da se spremi a bit ce i prijateljskih utakmica dovoljno.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 dec 2016, 13:48

navodno je rekao da su mu potrebne jos jedne pripreme i da opet bude onaj stari. Ja licno sumnjam u to, ali eto vidjet cemo...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 dec 2016, 13:51

MortemHz je napisao/la:To me zanima, to je jako bitno. Ima skoro 5 mjeseci da se spremi a bit ce i prijateljskih utakmica dovoljno.
Yebem ti kalendar :urnebes: pa nece se do maja spremati :urnebes: :urnebes:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 dec 2016, 13:59

Ado76 je napisao/la:Bordo ekipa je ujedno i najmlađa s prosjekom od 24,3 godine.
Sve je to fino, ali pogledajmo minute.
Mihojevic - 1235
Kadusic - 897 min. (1 gol)
Andjusic - 382 min. (1 asistencija)
-------------------------
Heric - 52 min.
Rastoder - 38 min.
Mujakic - 1 min.
Bolje ista, nego nista, jel. :think: Imas jednog Radovca, Cetkovica i Saida koji zajedno imaju 1576 minuta na terenu a svi dobro znamo kako su odigrali ovu polusezonu. Radovac "grohno", pusac duhana Cetkovic nam sigurno odlazi i Said koji ce nakon raskid ugovora zavrsiti svoju fudbalsku karijeru. Sta onda fali jednom Hericu, Veladzicu ili cak Hadzicu da se pruzi sansa? Nemamo mi tu sta izgubiti, samo mozemo dobiti.
Gljiva i Catakovic nisu na ovoj listi jer su od pocetka sezone povrijedjeni.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 06 dec 2016, 14:08

Said kaze da mu trebaju samo jedne dobre pripreme kompletne da se vrati.
UPRAVA NAPOLJE!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 dec 2016, 14:09

RichmanBiH je napisao/la:Said kaze da mu trebaju samo jedne dobre pripreme kompletne da se vrati.
:lolno:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 06 dec 2016, 14:14

MCMXLVI je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Bordo ekipa je ujedno i najmlađa s prosjekom od 24,3 godine.
Sve je to fino, ali pogledajmo minute.
Mihojevic - 1235
Kadusic - 897 min. (1 gol)
Andjusic - 382 min. (1 asistencija)
-------------------------
Heric - 52 min.
Rastoder - 38 min.
Mujakic - 1 min.
Bolje ista, nego nista, jel. :think: Imas jednog Radovca, Cetkovica i Saida koji zajedno imaju 1576 minuta na terenu a svi dobro znamo kako su odigrali ovu polusezonu. Radovac "grohno", pusac duhana Cetkovic nam sigurno odlazi i Said koji ce nakon raskid ugovora zavrsiti svoju fudbalsku karijeru. Sta onda fali jednom Hericu, Veladzicu ili cak Hadzicu da se pruzi sansa? Nemamo mi tu sta izgubiti, samo mozemo dobiti.
Gljiva i Catakovic nisu na ovoj listi jer su od pocetka sezone povrijedjeni.
Upravo tako. Minutaža koju mladi igrači dobiju je pokazatelj pravog stanja a ne samo statistički prosjek prvog tima. Podsjećam da je u prvi tim ušlo 8 mladih igrača iz juniora u prvi tim. Od njih 8 dvojica su otišla, dvojica su bila duže povrijeđena a četvorica su ostvarili ukupno 91 minutu. Ovdje se sad dodaju minute Mihojevića, Kadušića, Andjušića i Radovca. Dakle, od ukupno 12 mladih igrača s početka sezone tek su njih dvojica imali redovniju minutažu dok su dvojica bili u rotaciji.

Očito je da su napravljenje greške i da se ovaj put mora iskoristiti mogućnost posudbe. Kritike za ovo idu na dušu Hurtiću i Ihtijareviću. Potonji može ispraviti svoje greške iznalaženjm optimalnih posudbi - ali ne u trećeligaškim klubovima kako se to ovdje pisalo prije nekih mjesec dana.

Biće paklena borba za trofeje u drugoj polusezoni ali u toj vatri mladi igrači, koji već budu u opticaju da igraju za prvi tim, će se najbolje kaliti.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 dec 2016, 14:15

RichmanBiH je napisao/la:Said kaze da mu trebaju samo jedne dobre pripreme kompletne da se vrati.
nek se on vrati odakle je i dosao

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 dec 2016, 14:21

Sajo ce se vratiti jaci nego ikad, a vi sto ga ismijavate i nazivate jednonozcem zavuci cete se u rupice. Malo vise postovanja i respekta za Saju, taj decko je zasluzio sve najbolje.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 dec 2016, 14:23

Lakoste je napisao/la:Sajo ce se vratiti jaci nego ikad, a vi sto ga ismijavate i nazivate jednonozcem zavuci cete se u rupice. Malo vise postovanja i respekta za Saju, taj decko je zasluzio sve najbolje.
:thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Stanceski i 18 gostiju.