RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Hairlija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Hairlija » 21 jul 2010, 19:55

@ ekipa

da zovu se Bordo prijatelji,siguran sam da bi vam takva organizacija zlata vrijedila
Mi da ih nismo imali nebi uspjeli dobiti ovu bitku,pokusajte sa bivsim legendama pravim zaljubljenicima Veleza da nesto uradite

Puno srece i sto ona kaze pjesma kaze Izrnoci ce stari(Velez) za one sto ga vole
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 21 jul 2010, 19:58

Ja cu otici na taj sastanak i vidjeti da li postoji opcija da nekako pomognem, ako budem suvisan ili beskoristan, Boze moj.

To poistovjecivanje i nepoistovjecivanje mene asocira na svojatanje Veleza, tipa ja ga volim vise od tebe i slicno. Ja sam zauvijek pripadnik Crvene Armije, i sa svojih 50 godina cu to biti, samo Boze zdravlja, to mi niko ne moze uzeti. Necemo o tome.

SVI SMO JEDNA ARMIJA!
Support Velez, It's logical! ★

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 21 jul 2010, 21:42

Pa jeste li prelomili jeli definitivno bojkotujete derbi ,mislim na RA kao grupu :D :D :D :D

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 22 jul 2010, 00:51

rebel je napisao/la:Pa jeste li prelomili jeli definitivno bojkotujete derbi ,mislim na RA kao grupu :D :D :D :D
Red Army bojkotuje !

Mont0, samo ograničeni ljudi shvataju to kao podjele. Ne ide mi to da čovjek od 70 godina bude RA a ne može mu se reći da manje voli Velež od članova RA. To mi je baš ono bezveze razmišljanje. Više ciljam na to da se slično nešto pokrene, pa da se pomogne Veležu pa ne morao niko od tih biti kao RA, da non stop bude na utakmicama i slično. Simpatizersko udruženje koje bi na druge načine guralo Velež.
Volim Velež makar vaki !!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 jul 2010, 01:00

Za mene je svako ko dodje na utakmicu clan Crvene Armije, na ovaj ili onaj nacin. Jbg, mozda sam ja malo glup, ili puno glup, do mene je, priznam, ali i da kazem da ne pratim taj navijacki trend i to, mozda me i to sputava :lol:

Imaces Private, Ž :)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 jul 2010, 01:11

pile87 je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Sve najbolje jednom od najvecih klubova BH-a koji je izbacio najvece majstore fudbala.**** ti politiku kada se mijesa u sport,a ovi iz Zrinjskog sto se raduju nesreci Veleza neka se sjete sistema koji je njh zabranio i nije im dao da postoji,dali su njihovi predstavnici uopste bolji od komunjara pa sada Velezu podmecu na svakom koraku,neka mi neko kaze kada je stadion Bijeli brijeg izgradjen i koje na njemu u to vrijeme zaista mogao nastupati.
U 21 vijeku ponasati se primitivno kao prastorijski ljudi to mozemo samo mi.
Isto kao sto mi nije jasno da je neko dolaskom na vlast(komunjare) zabranjvao rad klubovima sa nacionalnim predznakom(Zrinjski,Slavija,DZerzelez i.t.d.) nemogu ni zdravim razumom prihvatiti da se to i sada radi.
Niti ce Velez nestati niti Bosna i Hercegovina mnogima nazalost.
RODJENI SVE NAJBOLJE I MNOGO SRECE UVJEK STE BILI JAKI OSTANITE TO I SADA.
Radujemo se isto kao što i vi se radujete nesupjehu Sarajeva. To je sasvim logično jer postoji rivalitet, i da toga nema ne bi valjalo.
JBG ja te moram ispraviti ne radujemo se mi neuspjehu sarajeva jedino kad igraju protiv nas, uloge su malo zamjenjene oni se raduju vise nasem neuspjehu nego svom uspjehu :D imaju cak i trans nak komsiji crkne krava, na njihovim presicama njihov predsjednik bar jednom spomene kako bi se isjeko ziletom da Zelju bude ispred njih i tako...
Zaboravio si spomenuti kako su na članskim kartama imali nešto tipa "mrzim te Željo" :lol:

To su njanje :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jul 2010, 11:01

RAJA IMA LI IKAKVOG POMAKA U KLUBU? DA LI SE IŠTA RADI? PA LJUDI ZA 15-DANA STARTA OVA PREMIJER LJIGA OD LIGE. ZNA LI SE TAČNO KO PREUZIMA OVAJ NAPAĆENI KLUB? JOJ PA OVO NIGDJE NEMA SVI NEŠTO ŠUTE, KAO DA JE ZATIŠJE PRED BURU. NADAM SE DA ĆE OVO IZAĆI NA DOBRO UZ BOŽJU POMOĆ. NADAM SE DA STE ČULI DA SE OSNIVA NOVI FUDBALSKI SAVEZ BIH SA NAŠIM VELIKANIMA. NEKA I VRIJEME JE DA OVI LEZIHLJEBOVIĆI ODU.......... MOLIM VAS AKO NEŠTO ZNATE JAVITE DA VIDIMO ŠTA I KAKO DALJE ŠTA JE ČINITI.........

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 22 jul 2010, 11:25

http://transfermarkt.co.uk/en/fk-velez- ... n_628.html
Izgleda da je iz Veleža otišlo sve što valja, Džafić, Čolić i Hadžiđulbić su im bili u prvom timu, a za ove ostale ne znam.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jul 2010, 13:21

Maloprije sam sazano da je Tana dao ostavku i da u klubu nema niko a liga pocinje za 10-ak dana.Sramota za klub kakav je Velez a ja kao navijac tuazn i razocaran sto pojedine b.alije zele da ga uniste.
Mislim da je vrijeme da se probudi RA i da se nesto pocne mjenjat jer ako se ovako nastavi nema nam spasa i Federacija nam ne gine a daj Boze da se varam.
Zna li iko ista jos u vezi kluba ili kakav je stav navijaca?

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 22 jul 2010, 13:59

Stvarno bi volio da Tana ostane, ali ako je dotle dosle nek ide...
Prolazile su uprave, igraci, navijaci ali samo je Velež osto i ostat ce.
Nek ispane...pa sta, ko voli klub nastavit ce ic na utakmice pa makar bio i u 4 ligi federacije.
DOSTA KUKANJA! 8-)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 jul 2010, 14:41

Tacnije, u Kantonalnoj Ligi :mrgreen:

Rock 'n' roll 8-)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 jul 2010, 14:46

Selo veselooooo .... kakva federaln liga bola i to zahtjeva organizaciju ... KANTONALNA LIGA MAJKA :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 jul 2010, 14:59

evo ja bih bio predjednik Veleža, uložio bih svoju lovu, al poslije da pare od prodaje igrača idu meni ili veliki procenat, ima sigurno puno ovakvih interesanata

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jul 2010, 16:02

U odboru nema nikoga vec nekoliko dana.

Igraci nisu trenirali vec 2 dana.

Velez se najvjerovatnije gasi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 jul 2010, 16:04

Sve nesto mislim da cemo izaci iz lige prije pocetka.

Nemamo vise uprave...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 22 jul 2010, 16:14

@seven
Idi bola u menadjere 8-)...A mozes i doci sa lovom ako hoces, ali ne kao ovi sto su dolazili sa par hiljada maraka, a na ustrb Veleza i Mostara i imaju ove milione pa se nesto leprsaju...Donesi brate milion pa kad izadjes u Europu, uzmi dva...I fino svima 8-)

A ostalo samo da ponovim..Ne sekirajte se, bit ce sta ce biti...Naravno, da smo uvijek sa Velezom, jer nikakav drugi klub i ne postoji na ovoj planeti, i druzba traje i sljedecih milion godina 8-) ..
Samo molim Vas, zahvalimo se svima koji odlaze ali i ne podizimo ih u nebo..Za sve rezultate koje su postigli proslih godina i suvise su placeni i isplaceni....Em vozaju dobra auta, em imaju dobar krov nad glavom, em su im zene i bliza familija preko Veleza ubaceni na neka fina radna mjesta...Za 3 boda sa strane(mislim na ona iz Trebinja) u zadnjih deset godina, su i suvise nego dobro placeni...Mi smo davali zadnji fening u Velez, oni su ga trosili..Samo da se razumijemo...Niko se ne treba vise moliti...O starim legendama Veleza, moj je stav na ovom forumu odavno jasan....Tako su nas i na liniji ostavili :D
Nego raja, pogotovo mladja, uzivajte i zivite sa Velezom, pokrenite nesto jbg, svi ce vas pratiti sigurno...Kad zapne, kao sto je sad, pokrenut ce se malo starija raja i koliko toliko ga vratiti u normalu, ali red je malo i na vas...Svakako zimi u ovoj drzavi i necete imati nista pametnije raditi 8-)
pozz...

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 22 jul 2010, 16:27

carina je napisao/la:@seven
Idi bola u menadjere 8-)...A mozes i doci sa lovom ako hoces, ali ne kao ovi sto su dolazili sa par hiljada maraka, a na ustrb Veleza i Mostara i imaju ove milione pa se nesto leprsaju...Donesi brate milion pa kad izadjes u Europu, uzmi dva...I fino svima 8-)

A ostalo samo da ponovim..Ne sekirajte se, bit ce sta ce biti...Naravno, da smo uvijek sa Velezom, jer nikakav drugi klub i ne postoji na ovoj planeti, i druzba traje i sljedecih milion godina 8-) ..
Samo molim Vas, zahvalimo se svima koji odlaze ali i ne podizimo ih u nebo..Za sve rezultate koje su postigli proslih godina i suvise su placeni i isplaceni....Em vozaju dobra auta, em imaju dobar krov nad glavom, em su im zene i bliza familija preko Veleza ubaceni na neka fina radna mjesta...Za 3 boda sa strane(mislim na ona iz Trebinja) u zadnjih deset godina, su i suvise nego dobro placeni...Mi smo davali zadnji fening u Velez, oni su ga trosili..Samo da se razumijemo...Niko se ne treba vise moliti...O starim legendama Veleza, moj je stav na ovom forumu odavno jasan....Tako su nas i na liniji ostavili :D
Nego raja, pogotovo mladja, uzivajte i zivite sa Velezom, pokrenite nesto jbg, svi ce vas pratiti sigurno...Kad zapne, kao sto je sad, pokrenut ce se malo starija raja i koliko toliko ga vratiti u normalu, ali red je malo i na vas...Svakako zimi u ovoj drzavi i necete imati nista pametnije raditi 8-)
pozz...
a sta rece moj kralju.... :o dje si bola ti...nego,haj' sa mnom veceras gledati najbolji klub u ligi...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 22 jul 2010, 16:37

Velež je bio i trenutno je jedno bure bez dna.Da neznam koliko para ubaciš one se prospu i nestanu.Nemože se više ovako ljudi, mora se nešto mjenjati.Ljudi u Mostaru nikako da shvate da bivši asovi neće i nemaju nekog interesa da daju pare u prazno.Koliko god dali (mada se nisu pregulili davajući), bacaju pare u vjetar.Ovi ljudi što su u Veležu moraju otići.Svaka čast Tani i ekipi ali nemože više na ovaj način.Po mome mišljenju dosta ljudi bi bili za to ,da se udruže, daju svi po nešto para a onda postave sposobne ljude da vode klub i da možda nešto i zarade na tim uloženim parama.Nemora to biti jedan čovjek, mada bi bilo lakše jer bi onda on sam sve nadzirao.Sad će odma reć lako je tebi srat i pisati po netu.Ja nemam nekih para ali bi vrlo rado uložio nekih par hiljada maraka u jedan zdrav projekat , a koliko samo ima raje po dijaspori i u samom Mostaru i BiH koji bi isto učestvovali.Kad bi se napravilo nešto kao dioničko društvo, iz istih stopa bih kupio dionice, naravno uz uslov da u klub dođu sposobni ljudi i da sadašnja garnitura napusti klub zauvijek.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 22 jul 2010, 16:39

mujoisuljo je napisao/la:Velež je bio i trenutno je jedno bure bez dna.Da neznam koliko para ubaciš one se prospu i nestanu.Nemože se više ovako ljudi, mora se nešto mjenjati.Ljudi u Mostaru nikako da shvate da bivši asovi neće i nemaju nekog interesa da daju pare u prazno.Koliko god dali (mada se nisu pregulili davajući), bacaju pare u vjetar.Ovi ljudi što su u Veležu moraju otići.Svaka čast Tani i ekipi ali nemože više na ovaj način.Po mome mišljenju dosta ljudi bi bili za to ,da se udruže, daju svi po nešto para a onda postave sposobne ljude da vode klub i da možda nešto i zarade na tim uloženim parama.Nemora to biti jedan čovjek, mada bi bilo lakše jer bi onda on sam sve nadzirao.Sad će odma reć lako je tebi srat i pisati po netu.Ja nemam nekih para ali bi vrlo rado uložio nekih par hiljada maraka u jedan zdrav projekat , a koliko samo ima raje po dijaspori i u samom Mostaru i BiH koji bi isto učestvovali.Kad bi se napravilo nešto kao dioničko društvo, iz istih stopa bih kupio dionice, naravno uz uslov da u klub dođu sposobni ljudi i da sadašnja garnitura napusti klub zauvijek.
A isto tako mislim da bi ovaj tip sa Gretinim avatarom uložio svoje pare u Velež.Prva je to ljubav, ne silazi čovjek sa ove teme, a fol jak Zrinjevac neki. :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 jul 2010, 16:52

Ma pusti ga, ko ga hebe.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.