"Postaviti cemo kutije posto ima onih sto pricaju da puno ko vole Slobodu, pa da vidimo koliko je vole." -Senad TCChinaglia je napisao/la:priznajemtuzlak1987 je napisao/la:Chinalja priznaj da vlazis na Senada TC
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala i sretno u nastavku prvenstva!tuzlak1987 je napisao/la:Krpic kao igrac u Slobodi strasno napredovao, gradjenje, skok, izgra glavom, zalaganje. Sve na nivou. Uz agresivnost koja ga krasi. Svaku utakmicu pruza maksimum i to je ono sto se cijeni kod njega. Mana je ta da zivi od tudjih lopti, ne moze sam povuci loptu ali kada ima iza sebe kvalitetne igrace i sa strane kvalitetan cetarsut ne moze zakazati ako dobije minutazu.jopaa7 je napisao/la:Moze li mi netko reci nesto vise o ovoj dvojici? Krpic je napadac, vidim prvi strijelac lige pa mora da valja...? A ovaj prvi?Pojačanja se traže u BiH ligi. Ibrahim Škahić i Sulejman Krpić su navodno pod povećalom naših skauta!
Hvala unaprijed i nadam se da sam na pravom mjestu.
Drugi je odigrao nakon bolesti jedno 10 utakmica i vec je usao u formu. Kada je u formi odlican stoper. Sto ga krasi je to ima dug korak i odlicno iznosi loptu. Moze nanizati par igraca tj zna igrati fudbala i ima tehniku iako kod nas igra stopera moze odigrati i na drugim pozicijama.
sta je ovo, niko se ne javlja, izgleda da ih je Faktor pokopao s ovim clankom :kafa:
dal pise nesto lose, ovdje bi sada zurka bila :lol:
dal pise nesto lose, ovdje bi sada zurka bila :lol:
- Probisvjet
- Kontakt:
Senad TomCat prekucao.Chinaglia je napisao/la:sta je ovo, niko se ne javlja, izgleda da ih je Faktor pokopao s ovim clankom
dal pise nesto lose, ovdje bi sada zurka bila
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ajmo senciii
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamisli sad Senad dovede pravog ChimuChinaglia je napisao/la:sta je ovo, niko se ne javlja, izgleda da ih je Faktor pokopao s ovim clankom
dal pise nesto lose, ovdje bi sada zurka bila
-
intercontinental
- Kontakt:
Ja vjerujem u Senada,vjerujem i u Vladu i čak šta više ubijeđen sam u plasman u Evropu 
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
e blago tebiintercontinental je napisao/la:Ja vjerujem u Senada,vjerujem i u Vladu i čak šta više ubijeđen sam u plasman u Evropu
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
joj, Senade dovedi pravog Chimu, pa neka gori sveee :opaopa:tuzlak1987 je napisao/la:Zamisli sad Senad dovede pravog Chimu
Poslije ovog teksta sa Faktora ja sam ostao zatecen i pozitivno iznandjen, jos kad nam se vrate djeca ocekujem plasman medju top tri ekipe.
I sta kaze "odbor"....
Koliko je bilo u kutijama....hoce li biti transparentni i objaviti cifru ili ide"pola tebi pola meni".
Koliko je bilo u kutijama....hoce li biti transparentni i objaviti cifru ili ide"pola tebi pola meni".
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Govedarica u Borac izgleda ide.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedan od rijetkih za kojeg bi ne bi bilo zao da ode jer je imao dosta prilika.wobly92 je napisao/la:Govedarica u Borac izgleda ide.
Dok za vecinu ostalih smatram da bi mogli uz Jagodica da pruze dosta i nadam se nekom cudu da ce ostati na okupu.
Sta bilo,niko ne zna...solinas je napisao/la:I sta kaze "odbor"....
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja nisam ni vidio kutije te, mozda nisu ni bile..
Na kraju sezone cemo zavrsit na 4 mjestu, citirat cu se 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Utakmicama 18.kola, spuštena je zavjesa na prvi dio prvenstva u BH Telekom Premijer ligi BIH. Pobjedom protiv Krupe /2:1/ Tuzlaci su na tabeli završili na šestom mjestu sa 29 bodova, I imaju samo bod manje od četvrte Krupe I petog Radnika. O proteklom dijelu šampionata BiH I ambicijama u nastavku, razgovarali smo sa Vladom Jagodoćem, Šefom stručnog štaba tušanjskog premijerligaša.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Vlado dingospowobly92 je napisao/la:Utakmicama 18.kola, spuštena je zavjesa na prvi dio prvenstva u BH Telekom Premijer ligi BIH. Pobjedom protiv Krupe /2:1/ Tuzlaci su na tabeli završili na šestom mjestu sa 29 bodova, I imaju samo bod manje od četvrte Krupe I petog Radnika. O proteklom dijelu šampionata BiH I ambicijama u nastavku, razgovarali smo sa Vladom Jagodoćem, Šefom stručnog štaba tušanjskog premijerligaša.
Kakav profesionalac
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 06 dec 2016, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Iz ovog svega je najbolje sto smo se rijesili Mehidica i nadam se da cemo se rijesiti Govedarice
Nad tobom sunce najljepše sja
Vlado fakat zna šta radi
al' kad reče da su otišli Chelsea ili Manchester u Široki izgubili bi..

al' kad reče da su otišli Chelsea ili Manchester u Široki izgubili bi..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.