FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 05 dec 2016, 14:37

admin je napisao/la:
HausMan je napisao/la:dobrodosao Puzigaca. valjat ce nam lijevoj strani nema price. ...
ako se ispostavi da samo onako nabrajaš bivše igrače Sarajeva da troluješ temu, bivši si...
ako još ponegdje ovo vidim i bude neke priče, onda se ja izvinjavam unaprijed.
moze :thumbup:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 14:39

E jbg Hausman ukopa ti sebe, tesko da ces se izvuci :lol:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 05 dec 2016, 14:42

Hrasno1921 je napisao/la:E jbg Hausman ukopa ti sebe, tesko da ces se izvuci :lol:
stooo...puzi je raskinuo ugovor ima mjesec...bili su pregovori...sad moze svasta da se desi...ako ne bivsi sam.. :hmmmmm:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 dec 2016, 14:47

admin je napisao/la:
HausMan je napisao/la:dobrodosao Puzigaca. valjat ce nam lijevoj strani nema price. ...
ako se ispostavi da samo onako nabrajaš bivše igrače Sarajeva da troluješ temu, bivši si...
ako još ponegdje ovo vidim i bude neke priče, onda se ja izvinjavam unaprijed.
Ma riješi nas muka, odmah. Dovoljno pogledati zadnjih 20! postova, čas za ove, čas za one, čas valja čas ne valja, pljuje pa hvali.

Klasično trolovanje!

Mislim ne moraš, meni je na ignoru ali taman se razvije solidna diskusija on uleti pa mu se nakači par dječaka željnih pažnje i ode tema u helać. Mislim nismo baš svi djeca kojima je ovo interesantno, malo više raje obitava voljne za normalnu zahebanciju, konstruktivno pisanje za dešavanja u i oko kluba.
Što je puno, puno je.

Hvala unaprijed i molim za razumijevanje ispred svih nas kojima već mjesecima vrijeđa inteligenciju a sigurno nije zanemariv broj, pa u neku ruku i vama moderatorima jer vas dovodi u nezgodan položaj stvarajući sliku kako "može šta hoće".
Realno, svi vidimo šta radi, zar ne.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 14:49

HausMan je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:E jbg Hausman ukopa ti sebe, tesko da ces se izvuci :lol:
stooo...puzi je raskinuo ugovor ima mjesec...bili su pregovori...sad moze svasta da se desi...ako ne bivsi sam.. :hmmmmm:
Pusti se bolan mahalskih, ne pisi sve sto cujes, Delac, Puzigaca, Komazec ima li jos koji bivsi igrac njanja? ugovor mu istice 31.12 dakle jos nije slobodan igrac a evo citam na mondu trener Vozdovca izjavio kako bi volio da ostane jer je bitan igrac za tim.

Vjerujem da nisi namjerno bacao bombe jer evo i ja vidim odakle si "cuo" navodni info., samo si prenio ovdje, samim tim administracija nema sta da sumnja da bacas bombe ili trolas temu, nije izmisljanje vec prenosenje.
1921'

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 05 dec 2016, 14:51

Hrasno1921 je napisao/la:
HausMan je napisao/la:
Pusti se bolan mahalskih, ne pisi sve sto cujes, Delac, Puzigaca, Komazec ima li jos koji bivsi igrac njanja? ugovor mu istice 31.12 dakle jos nije slobodan igrac a evo citam na mondu trener Vozdovca izjavio kako bi volio da ostane jer je bitan igrac za tim.

Vjerujem da nisi namjerno bacao bombe jer evo i ja vidim odakle si "cuo" navodni info., samo si prenio ovdje, samim tim administracija nema sta da sumnja da bacas bombe ili trolas temu, nije izmisljanje vec prenosenje.
ne bih rekao da ti je ta izjava tacna. raskinuo je ugovor sigurno i moze traziti novi klub...vidjet cemo sve. i ako ne bude tacno nije smak svijeta...nece propast forum bez mene. ;)

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 14:53

U pravu si, ss.ba je objavio jos 21.11 da je raskinuo ugovor ... moja greska
1921'

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 05 dec 2016, 15:28

Idel ta dozvola Hrasno?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 dec 2016, 15:42

Ako cemo dovoditi igrace slicne Puzigaceve kvalitete i njegovih godina onda je sve otislo helac. Trebamo biti pametni, vrijeme nam je.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 15:56

kontinen je napisao/la:Idel ta dozvola Hrasno?
Ja bih najsretniji bio da ista nije izdata i to prvenstveno zbog uprave, bilo bi onda prcenja i gazenja na sve strane, nemam sta da oko toga hajcam, Nijaz Hromo Koldzin prvi covjek je to potvrdio jutros, sa druge strane zasto klub to nije jos objavio vjerovatno postoji razlog odnosno zele da tajmiraju info. u pogodan trenutak sa vjerovatno jos necim bitnim.

Bageri danas cijeli dan rade kao sto svi znamo, o tom po tom, ja sve sto sam do sada napisao iole ozbiljnije na kraju se obistinilo i ispostavilo tacnim izuzev pojedinih podmetanja Misketu i Siljku ljetos ...
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2016, 15:57

Hrasno1921 je napisao/la:Klub sada pogotovo nece dobiti gradjevinsku sve dok ova granitura ne ode, i to ti garantujem zivotom, nema gradjevinske do daljnjeg ziv bio pa vidio !
Hrasno1921 je napisao/la:Mustuluk ! gradjevinska dozvola izdata :D
Ovo je mnogo gore od ovoga što radi aldin, na njega smo navikli on je tu kao inventar, vazda na popisu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 16:02

Virtu4l je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Klub sada pogotovo nece dobiti gradjevinsku sve dok ova granitura ne ode, i to ti garantujem zivotom, nema gradjevinske do daljnjeg ziv bio pa vidio !
Hrasno1921 je napisao/la:Mustuluk ! gradjevinska dozvola izdata :D
Ovo je mnogo gore od ovoga što radi aldin, na njega smo navikli on je tu kao inventar, vazda na popisu.
Ti ili si bas paglu ili bas neces da citas izmedju redova ... za Crnogorce vazi da su lijeni a ne glupi ...

Ja niti izdajem dozvole niti imam uticaja na neke stvari, sve sto se pisalo jeste odraz datog trenutka, uporedjivati nesto sto je napisano u hiru sa necim sto je izvjesno po svim pravilima je smijesno, ali je poznato da si ti na ovom forumu najveci spin majstor, izokreces postove, cinjenice onako kako i kada tebi odgovara.

Navikli smo to od tebe, te stvari mozes na lobotomija.ba forumu prosipati ali ne i ovdje, ovdje te sablja grdosti sasjece odmah ... :wave:
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2016, 16:04

Kako god da pročitam, između, iznad, ispod redova, uvijek dođem do istog zaključka - da lažeš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 16:07

Crnogorac kao sto rekoh samo spinujes ... ides na blok listu jer smaras i trolas iz dana u dan, imas pp. ne s*** po temi ... :wave:

:D
Željezničar u lovu na bivšeg reprezentativca BiH?

Jesenji dio Premijer lige okončan je proteklog vikenda, a na vrhu će prezimiti aktuelni prvak Zrinjski, tim sa vjerovatno najkompletnijim igračkim kadrom u domaćem šampionatu.

Za razliku od Plemića većina ostalih timova tražit će pojačanja i svježu krv za nastavak Premijer lige. Među timovima koji su već najavili promjene je trećeplasirani Željezničar. Šef stručnog štaba Slavko Petrović još pred utakmicu sa Čelikom je kazao da će Grbavicu napustiti dvojica fudbalera (Adnan Šećerović i Milivoje Lazić).

Ipak, osim odlazaka bivši trener bijeljinskog Radnika najavio je i dolaske, i to tri-četiri.

Naravno, imena potencijanih pojačanja su za sada velika nepoznanica, no čini se da je jedno od imena ono Gorana Zakarića, za kojeg je klub iz Zvorničke 27 i ranije pokazivao interes.

Nekadašnji mladi, a kasnije i povremeni seniorski reprezentativac trenutno je na posudbi u Slaven Belupu iz Dinama, a posudba je predviđena do narednog ljeta. Ipak, s obzirom na to da je bivši fudbaler Širokog Brijega i Zrinjskog u ovoj sezoni skupio svega sedam nastupa (227 minuta) moglo bi se vrlo lako desiti da se posudba okonča, a Zakarić potraži novu igračku sredinu.

Ljetos je u svojoj izjavi za """""" Zakarić priznao da je bilo kontakta sa ljudima iz Željezničara, ali da dogovor na kraju nije postignut. Tada je glavni problem predstavlja činjenica da je 24-godišnji fudbaler pod ugovorom sa zagrebačkim klubom, a Plavi nisu Željeli igrača koji bi u Dolini ćupova bio na posudbi.

Iako na Grbavici šute, navodno u novi pokušaj pregovora svoje prste treba umiješati Mario Stanić, koji je u posljednje vrijeme dosta angažovan oko pomoći svom bivšem klubu u organizaciji poslova koje obično radi sportski direktor.

VEZANE VIJESTI: Goran Zakarić za """": Postojala je želja da dođem na Grbavicu, ali…

Stanić bi, prema nepotvrđenim informacijama, trebao dogovoriti sporazumni raskid ugovora između Dinama i Zakarića, koji traje do ljeta 2018. godine, a potom bi fudbaler rođen u Bosanskoj Gradiški trebao dogovoriti saradnju sa najtrofejnijim bh. klubom.

U Željezničaru nisu mogli potvrditi ništa o informacijama u vezi sa Goranom Zarakićem kao potencijalnim pojačanjem za nastavak sezone.
1921'

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 05 dec 2016, 16:36

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:hajde moram malo :) nemoj mi zahateriti. Drkadzija sam ko i ti poprilican cak mi godi kad se prepucavam s tobom :D
Nadam se da je ovo drkadzija pozitivno, ako ne pričaj u svoje ime ;)

Meni iskreno ne godi "prepucavanje" ako nalijećem na zid, sa tobom ili bilo kojim drugim forumašem. Teško se odričemo mišljenja pa čak i slučaju kada nismo u pravu.
Da budem korektan, ja pa velika većina.

Kao vi sada npr. Kakav Amar na mjestu Sd. Šta će nam, ima Ćenan. :facepalm:

Možemo o ovome naravno ako si/ste raspoloženi. Argumentima naravno :kafa:
Naravno da sam mislio pozitivno :)

Ja sam za da Amar bude u klubu čovjek nam može valjati visestruko, ali isto tako volio bi da se i on ponasa u skladu kako se ponasa kad je vani negdje, znaci u domenu svog posla da se ne brine i ne petlja u druge stvari. Znači Amare uzmi bavi se sportskim dijelom, spona omladinksog i prvog tima, ima veze po mnogim gradovima neka bude skauting, dobar je sa nekim klubovima može nam valjat, postuju ga u savezu, sudije.
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 dec 2016, 16:54

Idemoplavi je napisao/la:
Ja sam za da Amar bude u klubu čovjek nam može valjati visestruko, ali isto tako volio bi da se i on ponasa u skladu kako se ponasa kad je vani negdje, znaci u domenu svog posla da se ne brine i ne petlja u druge stvari. Znači Amare uzmi bavi se sportskim dijelom, spona omladinksog i prvog tima, ima veze po mnogim gradovima neka bude skauting, dobar je sa nekim klubovima može nam valjat, postuju ga u savezu, sudije.
Na finom smo tragu. Kada se malo spusti lopta sve ide kao podmazano. ;)

Hajde prvo da skontamo; šta treba klubu, šta imamo pa dalje koja bi bila uloga eventualnog SD ili eventualno Amarova uloga.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 dec 2016, 17:02

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:
Na finom smo tragu. Kada se malo spusti lopta sve ide kao podmazano. ;)

Hajde prvo da skontamo; šta treba klubu, šta imamo pa dalje koja bi bila uloga eventualnog SD ili eventualno Amarova uloga.
Amar kao prvo treba da je u klubu, a nek radi sta hoce, samo njegovo prisustvo je veliko iz milion uglova, a vjerovatno funkcija SD-a bi trenutno bila najrealnija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 dec 2016, 17:17

Ne kontam vas odakle prica o Amaru u klubu na bilo kojoj funkciji? ko je plasira kada se tacno znaju neke stvari i realna slika prilika

Nema on prvo ambicije takve niti pokazuje zelju da bi se htio vratiti pogotovo u ovoj konstalaciji snaga u klubu,pa Aco je sjedio sa njim na kafi, valjda bi vam on prvi dao mig ili naslutio da postoje neke sanse da se to i ostvari.

Zasitio se on bh. fudbala na duzi period, zaradio je u Kataru bruku para i sada uziva i odmara, pitanje je samo do kada ce odmarati.
1921'

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 dec 2016, 17:19

irfo je napisao/la:Amar, nek radi sta hoce
Kako to mislis?
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 05 dec 2016, 17:21, ukupno mijenjano 2 puta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], knoa, WeekendOffender i 26 gostiju.